BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 şu dövmeyi yaptırdım. içine ne yazsam bulamadım. 2. seans da yazıyı yapıcaz bayagı bi sürücek can yakıcak amma velakin içine güzel bişeyler yazmak istiyorum. şöyle hafifte beni yansıtsın istiyorum amma gel gelelim kafama göre bişeyler yazsam facebook daki "about me" yi koluma dövme yaptırmış gibi olucak :d sevdigim filmlerden altıntılar yazdırsam "favourite movies" i koluma yazdırmış gibi olucak falan. bilemiyorum o yüzden böyle entourage , how i met your mother , lost , prison break izleyen before sunrise-sunset, garden state,wicker park, jeux d'enfants , big fish, ve bilimim hayao miyazaki-tim burton-scorsese-kubrick-pedro almodovar filminin hastası haggard,anathema,tori amos,imogen heap,foo fighters,the killers,emilie autumn, the cure,the who manyagi bi adamim böyle bunlarla alakalı hani böyle "aslında şunu yapsan süper olur dövmeye, salak gibi de durmaz" dediğiniz bişi varsa çok sevinirim kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 lütfen dövmeyi çalmayınız :> bir de şunu yazdırıcaktım vaz geçtim ; (haggard - herr mannelig in bir kısmı) all'alba, prima che il sole sorgesse e gli uccelli cantassero la loro dolce canzone la donna del troll della montagna con lingua falsa ed ingannevole propose al signore: herr mannelig, herr mannelig mi vorrai sposare per tutto quello che io dolcemente ti darè? se vorrai, rispondi solo si o no farai così o no? ti darò i dodici mulini che stanno tra tillo e terno le macine sono fatte del più rosso rame e le ruote sono cariche d'argento hem ingilizce değil, hem sanırım 10000 kere dinlediğim bir şarkıdır. ama bilemedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bir de forum bayanlarına selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 legen... wait for it dary yaz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tek yol devrim falan yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 isa musa sen bizi kutsa yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dövmeye bayıldım bide senin kolunda görmek lazım foto çekip koy pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kuranı kerimden bişeyler yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bütün dinlerden birer cümle yazdır derim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bunu yazan tosun okuyana kosun yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 illa yazı mı olcak? yok yazı olması şart deilse ben olsam misal terminator kolu gibi yapardım içerisini, yada organik bişi de olabilir. yada içerden dışarı çıkan bişe de olur. yazı içinse, nickin baal ise daim olarak, baal in bi sürü başka ismi var latinceydi şuydu buydu, onları toplayıp yazabilirsin ard arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Dinlerin yalan olduğunu gösteren şeyleri doldur koluna bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Vi Veri Veniversum Vivus Vici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 0010110001 yap içini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Film, müzik olayına girme derim. Hani kalıcı şeyler değiller, herhangi birşey için de geçerli bu. Mesela kız arkadaşını, sevgilisini vs yazdıran var. Bilemezsin ki ömür boyu beraber mi olacaksın fln. Gerçek birşeyler yaz, soyutluktan öte olsun. Ne bileyim mesela, Carpe Diem lafını severim ben. Kalıcı birşeydir benim için. Ben omzuma M.K. Atatürk' ün imzasını yaptırasım var, değişmeyecek şeyler bunlar. İyi düşün derim, film müzik vs şeyleri unut gitsin. Ömür boyu sevecek değilsin, ha belki seversinde ama risk biliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ONLY GOD CAN JUDGE ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 PhysX said: 0010110001 yap içini bunu da düşündüm sevdigim bi sözü binary code a çevireyim onu yazayım dedim, hem herkes anlamaz , gizemi olur arada söylerim dedim. amma velakin gören "aa matrix aq" diyecek düşüncesi beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sevdiğin bi makale olabilir yada yazı yada aşk mektubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 if you are close enough to read this diye başla devamını getir.. ama kusura bakma facebooktaki about me yazdırma işi çok saçma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bütün dinlerden cümleler güzel olabilirmiş de asıl problem orada değil zaten. senin dövmen, sen taşıyacaksın, kimsenin dediğini yapma. kendi kafana göre ne yazdırmak istersen yazdır. kimseyi ilgilendirmez ki senin dövmen seni ilgilendirir ne yazdığı ne yazacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 lorem ipsum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bir de ille yazı mı yazdırman gerekiyor? Onun içine resim de güzel durabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Aslında rune lerden bir yazı hoş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Burax said: legen... wait for it dary yaz yeter o kadar diil de. bununla ilgili de şeyi düşündüm, hani böyle kolum yarık içim gözüküyo imajı, barney 'in motivational posterleri vardı o hesap böyle hani içim gözüküyo içimdekiler bunlar hesabı :d awesomeness, ingenuity , suavity, courage, ıvır zıvır falan yazdırayım dedim. hem egosal göstergeç olur, canım sıkıldımı bakarım. hem komik olur dedim. ama o da lame gözüktü gözüme :S dövme bitince çeker koyarım foto :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ay em türk from türk from törkiy yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar