dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 teknik çeviri yapacak babayiğitler bana öm atsınlar.. (6sf yazı +5sf tablo'dan oluşan bi çeviri işi var.. ing->tür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Letsgetthesunshine said: ya iyi güzelde su an pirelli de makine müh. arkadasım 950 civarı bir para alıyor net olarak.evet kapitalizm de burada demek istediğim 4 güne toplam 400 milyon hiç kimse vermez eğer ki yazılımcı, çevirmenlik gibi vasıflı işlerde değilsen. evet az hatta insana küfür gibi geliyor ama sadece gerçekçi bakılmasını istedim ben.ha umarım cok iyi maaşlı bir iş bulur sonucta ben de kötülüğünü istemiyorum kimsenin =) starbucks tan bile kastım 4 saat toplamda iş ama 1 saati yemek olarak geçiyor. o arkadaşın camdan atlasın biraderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Estel_Anorien said: annem daha önceden discovery channel falan için çeviri yapıyordu. Ntv bünyesine geçince ben de gittim başvurdum. Deneme çevirisi falan verdiler yaptım. Genelde e2 deki rachael ray şovu, ellen'i highstakes pokeri ve bazen de south park'ı çeviriyorum :)south parktaki ''hötöröf, mumuş, cicik, şorolo'' gibi kelimeler senin eserinse, büyük saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ahah aynı şeyi diyecektim o kelimeleri sen mi uydurdun senden önceki bulmuş sen devam mı ettiriyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Piladerim kendi geleceğini görüyorsun ok ama yapacak birşey yok. P.s. iş olayını hallettim part olarak dön bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 edit: öm den gideceği buraya yazmışım. pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 part/full farketmez 6 ay tam verimle çalışabileceğim bir iş arıyorum. kocaeli üni. metalurji mühendisliğinden mezunum ingilizce (diyalog dahil) üst düzeyde. şu anda hali hazırda bursa'da bir tekstil fabrikasında dış ticarette çalışıyorum. bursada geçici olarak kalıyorum aslen istanbulda oturuyorum. (göztepe tarafı) 6 ay sonra (nisanda) askere gideceğim o zamana kadar bir iş önermek isteyen varsa beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 rtük çevirilere çok fazla karışıyor. o yüzden öyle tırt sözcükler üretmek gerekiyor. hötöröf ü falan ben kullandım da o sözcüklerin çoğu zaten cnbce lugatına yerleşmiş durumda :) Bir filmde geçen göğüs sözcüğü yüzünden bile ceza gelmiş cnbce'ye düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 micha said: data giriş işi yapabilirsin bankalarda haftalık 500ytl veriyorlar. valla mezun olduğum bölüm gereği böyle bi iş benim için kolay bişi ama ben bulamadım ya. direk yalan rüzgarı hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar