Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

part-time gibi bi iş

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Letsgetthesunshine said:
ya iyi güzelde su an pirelli de makine müh. arkadasım 950 civarı bir para alıyor net olarak.evet kapitalizm de burada demek istediğim 4 güne toplam 400 milyon hiç kimse vermez eğer ki yazılımcı, çevirmenlik gibi vasıflı işlerde değilsen. evet az hatta insana küfür gibi geliyor ama sadece gerçekçi bakılmasını istedim ben.ha umarım cok iyi maaşlı bir iş bulur sonucta ben de kötülüğünü istemiyorum kimsenin =)

starbucks tan bile kastım 4 saat toplamda iş ama 1 saati yemek olarak geçiyor.

o arkadaşın camdan atlasın biraderim
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:
annem daha önceden discovery channel falan için çeviri yapıyordu. Ntv bünyesine geçince ben de gittim başvurdum. Deneme çevirisi falan verdiler yaptım. Genelde e2 deki rachael ray şovu, ellen'i highstakes pokeri ve bazen de south park'ı çeviriyorum :)
south parktaki ''hötöröf, mumuş, cicik, şorolo'' gibi kelimeler senin eserinse, büyük saygı duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

part/full farketmez 6 ay tam verimle çalışabileceğim bir iş arıyorum. kocaeli üni. metalurji mühendisliğinden mezunum ingilizce (diyalog dahil) üst düzeyde. şu anda hali hazırda bursa'da bir tekstil fabrikasında dış ticarette çalışıyorum. bursada geçici olarak kalıyorum aslen istanbulda oturuyorum. (göztepe tarafı)

6 ay sonra (nisanda) askere gideceğim o zamana kadar bir iş önermek isteyen varsa beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...