Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

part-time gibi bi iş

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Bu dönem haftada 4 günüm boş olduğundan dolayı bu dört günü çalışarak değerlendirmek istedim ama adam gibi bi iş bulamadım
aylık en fazla 300 milyon veririm diyen biri oldu günde 9 saat gibi bi çalışma karşılığı...
işin özü part time değil haftada 4 gün çalışabilceğim maaşıda en azından "al bu parayla kendine ciklet alırsın" kadarlık bi parada olmasın ne tarz işlere bakmalıyım öneriler lütfen =)
Sosyal ağlarda paylaş

yardimci olmak amaciyla soruyorum abi yoksa ise alabilecek oldugumdan degil.

ama hatirlarsin zamaninda cok yirtindim tasarimci lazim, bana asistan olup projeyi hafifletecek eleman lazim diye. cikmadiniz hic biriniz napim =) gayet buyuk isler vardi elimde adam cikmayinca geri verdim yetisemiyorum projeye diye. gec kaldiniz =P
Sosyal ağlarda paylaş

di said:
yardimci olmak amaciyla soruyorum abi yoksa ise alabilecek oldugumdan degil.

ama hatirlarsin zamaninda cok yirtindim tasarimci lazim, bana asistan olup projeyi hafifletecek eleman lazim diye. cikmadiniz hic biriniz napim =) gayet buyuk isler vardi elimde adam cikmayinca geri verdim yetisemiyorum projeye diye. gec kaldiniz =P

merak etme yardımcı olucak eleman yetişiyo az sabır=P
Sosyal ağlarda paylaş

@adamınbiri oteller genelde düğündü,nişandı farklı organizasyonlarda garson alıyolar bildiğim kadarıyla 1,2günlük ve parasıda oldukça iyi bi başvuru yap cv bırak derim
mak mühendisliğinde okuyan arkadaşım hafta sonları düğün salonlarında garsonluk yapıyodu gecede 50tl fln alıyodu 3,4 saat için çok iyi bence oralara da başvur derim gerçi ramazan ama ramazan bittikten sonra başvur
bayram geliyo ayrıca otellerin prog olur elemana ihtiyaçalrı olur, otellerde rahat iş bulursun
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
di said:
Bulundugun sehir ve deneyimlerin nedir ?

istanbul
işin içinde yiyecek olan hertürlü şey hakkında bilgim var
gastronomi ve mutfak sanatları okuyorum
ama şuan garsonlukta yaparım,içi beyaz dışı bitter çikolatalı hamurunda hindistan cevizi olan kekde yaparım:D

oha o dediğin ne güzel bişi öle aman tanrım !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...