Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiwar Guildi, Serverını Seçiyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Axe Bite Pass

tek farklı isme sahip dierleri KAZAK KARAK falan millet axe bite pass i seçer gibime gelio, ya nie bütün core serverlarının ismini aynı başlatırsın ki biraz göz farklılılığı olsun
Mesaj tarihi:
abi dün başka bir konuda da yazdım tekrar yazayım burda, open rvr serverlarında rvr ye girdiğiniz zaman levelları dengeleyen bir sistem yok kaçsan osun 2 girdiysen 2, 10 girdiysen 10.
yani bu tarz bir şey okuduğuma eminim sonra çile çekmeyelim
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Bu ne heyecan ya, ilk gün bile anlaşılabilir hangi server ın dolu olacağı. Wow eu nun ilk gününde bl ye özellikle girmedik biz mesela çok kalabalık olacak diye, aynı hesap.

ama ıste BL'nin ilk 4-5ki hali baska hic bır sunucda yoktu mukemmeldı o ılk zamanlar BL
Mesaj tarihi:
1) Bu başlığı ben parsellemiştim seni kınıyorum.
2) Bazı serverlar headstartta açık olacak bazıları olmayacak o yüzden şu an tartışmanın bir esprisi yok.
Mesaj tarihi:
o da saçma bazısı açılcak bazısı açılmayacak bunun sonucu collectors edition alanlar belli serverlarda yığılması olacak benim kafamdaki title serverın yarısında olacaksa ne anlamı kaldı ki?
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:
o da saçma bazısı açılcak bazısı açılmayacak bunun sonucu collectors edition alanlar belli serverlarda yığılması olacak benim kafamdaki title serverın yarısında olacaksa ne anlamı kaldı ki?

aoc da da oldu, ilk girenlerin server lar 2-3 gun sonra herkese acildiginda yigildi, tasti. Headstart server larina sadece 55.000 kisi girecegini dusunursek (ce ) , standart versiyonlarin headstart i acildiginda yeni server vermezlerse bir guzel yigilma olacak, ve daha 18 i aksami sira beklemeye baslariz, basladigimiz server larda sanki.
Mesaj tarihi:
benim cahil oldugum bir nokta simdi open rvr serverlarda RVR bolgelerinde flag hep acik olacak ve ele gecirilebilen alanlar (keepler, mine lar) durmadan el degistirecek gibiydi benim anladigim. peki bu core serverlarda nasil olacak?
Mesaj tarihi:
abi ben ince cizgiyi anlayamiyorum bu core ve open rvr arasindaki..
ama normalde bu gibi oyunlarda open pvp serverlari fazla olur yigilma endiseysiyle.. bu sefer core lar fazla sanirim..

bana net bir sekilde biri anlatabilirmi core ile open arasindaki farki, yani ben hep open pvp de oynadim, oynadigim butun oyunlarda, bu oyunda neden sac bas yolacak kadar zor ve bunaltici olabilecegini, ve neden bu kadar az fark oldugunu anlamak istiorum da :D

birde aoc da pve server ina girenlerin hepsi 3 gun sonra sikintidan kurdesen doktu.. hepsi cikip pvp server ina geldiler..
burdada ayni durum olmasin?

yani sonuna kadar pati nereye ben oraya diye dusunuyordum, ama bilemiorum sincik..
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Hem de kıtır kıtır
Ama şöyle düşünmekte lazım. Sen de kesebileceksin :P

oyle olunca da , pvp nin asil donmesi gereken rvr alanlari, kalelerde savas yerine millet sokakta dovusecek, oralarda kalabalik azalacak, hos olmayacak.

dun core server da benim mekanda order lari gordum, quest yapiyorlardi arkadaslari ile. benim her daim pvp flag im acikti, karsi tarafta bazilarinin acik veya kapali idi. hepsine vuramadim, ama onumde ziplayan gulen kisiyi tahrik etmek icin bir mob a daldim, tavbi o da hemen gank damarlari atti, acti pvp flag ini dovustuk, sonucta core da open pvp de yapabiliyorum onu gordum :D
Mesaj tarihi:
Ya zaten tier4' zoneların neredeyse tamamı RvR olduğu için orada farketmiyor, oraya gelene kadar kasarken sürekli bir genklenme mevzusundan kurtuluyosun Core'da.
  • Yeni Oluştur...