Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Arkadaşlar merhabalar en başta.Konuya direk giriyorum. Üniversite, sosyal hayat, hayaller ve geleceğini garantiye almak...Bir erkek için çok önemli faktörler.Ve bunu anlayan bir sevgilim vardı.18 aylık bir ilişkiden sonra ayrılma kararı aldım.Çünkü ayrı bir şehire taşınacaktım.Nisan ayında bunu kendisine söyledim.Çok üzüldü.Bende üzüldüm ama unutacağıma inanıyordum.Ki unuttumda.Defalarca tekrar başlamak için adım attı ama ne yazık ki olmaması gerekiyordu.Cep telefonu ilişkisi istemiyordum.Ve istediğim gibi oldu ağrılı süreçten geçtik.Öss'de yerleşti.Tebrik ettim.Çünkü benim istediğim bir bölümdü.Hemşire olmuştu. Neyseki bir 10 eylül sabahı.İstanbul'dayım.Yaşadığım şehirden uzaktayım.Şebnem Ferah seviyordu oda ama dinlemek için alakam yoktu.Açtım dinliyorum bu arada hazırlanıyorum.Cep telefonuma bir melodi duydum.Mesaj falan değildi.Hatırlatma.Eğer hala olsaydı 2 yıl olmuş olacaktı.Biraz gerildim.Bozuldum... Ve aradan 48 saat geçmeden Feysbuk illetinden bir mesaj geldi.. "Sakın .... arama fena olur.Dengeli ol" Benden yaşça küçük bir serseri sevgilisi olmuş.Bana mesajlar atarmış.Kafayı yedim.Çocuğa bir kere bile küfür etmeden olayı kapatmayı başardım.Hemde üste çıkarak.... Şimdi eski sevgiliye bu olayları bildirmek mantıklı olurmu arkadaşlar.Çünkü ayrılmış olsakta eski kız arkadaşım topluma kazandırılmış bilinçli bir birey ve böyle dingille muhattap olması beni üzdü.. Sevgiler.Saygılar.Değerli yorumlarınızı başımın tacı yapıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Eğer haber verirsen tekrar iletişime geçmiş olucaksın ve bu beklemediğin sonuçlar doğura bilir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sen şuanda bunu söylersen kötü olan sen olursun demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sen niye hemşire olmasını istedin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 şu an bir hödükle beraber olduğunu belirtmek için bu olayı anlatmam gerek de ve anlat. kıza da yazık olmasın. iyilik etmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sonuçta şuan eski kız arkadaşının çıktığı birisi bu,seviyor veya hoşlanıyordur,senin o pis kaka demen o kişinin kötü olduğunu göstermez senin işlere bulaştığın anlamına gelir,bırak kendisi öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Seperate said: sen niye hemşire olmasını istedin ki ? Dostum benim annemde hemşire.Annemle arası çok iyidi.Ve mesleki olarakta özeniyordu.Bende tabi bu konuda destek veriyordum... Madcat said: sonuçta şuan eski kız arkadaşının çıktığı birisi bu,seviyor veya hoşlanıyordur,senin o pis kaka demen o kişinin kötü olduğunu göstermez senin işlere bulaştığın anlamına gelir,bırak kendisi öğrensin. Haklısın.Hiç konuşmamak daha mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çocuğun serseri olduğunu nerden biliyorsunki? yani durum belki de senin istemeyerek de olsa kıskanmandan kaynaklı olmasın? sen kızı bırakmışsın, o da bunu atlatmış, ilerlemiş hayatında, belki de şuan şimdi birlikte olduğu gibi birine ihtiyacı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gkgokhan said: Çünkü ayrılmış olsakta eski kız arkadaşım topluma kazandırılmış bilinçli bir birey ve böyle dingille muhattap olması beni üzdü.. ahah süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gkgokhan said: Çünkü ayrılmış olsakta eski kız arkadaşım topluma kazandırılmış bilinçli bir birey ve böyle dingille muhattap olması beni üzdü.. Birde bu açıdan düşün. Sen kazandırdığını düşünsende belliki o kendini pek kazadırmamış;) O yüzden bence fazla takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gkgokhan said: Şimdi eski sevgiliye bu olayları bildirmek mantıklı olurmu arkadaşlar.Çünkü ayrılmış olsakta eski kız arkadaşım topluma kazandırılmış bilinçli bir birey ve böyle dingille muhattap olması beni üzdü.. Bu nasıl sahte bir özgüvendir,sanane arkadaşım diyesim geliyor belki böyle tipler hoşuna gidiyor kızın senin ahlakına göremi yaşıyacak bak aramıyor sormuyor kız erkek arkıyla da olayı çözmüşsün daha ne kız embesilmi hiçmi tanımıyor adamı da senden akıl fikir alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 paparnoz said: Bu nasıl sahte bir özgüvendir,sanane arkadaşım diyesim geliyor belki böyle tipler hoşuna gidiyor kızın senin ahlakına göremi yaşıyacak bak aramıyor sormuyor kız erkek arkıyla da olayı çözmüşsün daha ne kız embesilmi hiçmi tanımıyor adamı da senden akıl fikir alıcak. Sende doğru söylüyorsun ama banada hak ver.Hala görüşürüz konuşuruz. Şu anda olaylarda hala gelişmeler var.Onu topluma gömmeyi planlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hala değer veriyorsun kıza anladığım kadarıyla. bence kendi fikrini belirtmeden tarafsız bir şekilde anlat, sadece en son, bu çocuğa dikkat etmeni tavsiye ediyorum anlamına gelicek birşey de, başka da cocuk hakkında yorumda bulunma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Eğer illa dürtüyorsa bu konu seni, eski kız arkadaşına bak ben seni insan olarak severim sayarım. Böyle böyle bir mesaj geldi. Lütfen beni iç işlerinize karıştırmayın dersin olur biter. Nihayetinde her dingil bir tekerleğe denk düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 olayı kapattıysan tekrar açmanın lüzumu yok. dedikleri gibi bırak kendisi öğrensin. uyarırsan %100 yanlış anlaşılırsın. çocukla aranda da daha kötü şeyler olabilir. ama çocuğun cidden art ya da kötü niyetine şahit olursan da yanlış anlaşılmayı bile göze alarak müdahele et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hattı kır at cabuk,sakın iletisime gecme,bu konu uzar duygusala baglayıp herhangi bi sorumluluk altına girme,kimsenin yaptıgı hataların faturasını odemek zorunda degilsin,okuzle sevgili olmasaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 iletişime geçme derim. bırak kıza da tecrübe olsun, bir hödükle çıkınca ne olduğunu görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 valla nasıl rahat edersen oyle yap.Fakat ne yaparsan yap kız seni dinlemeyecek bunu bil ona gore davran.Eger sadece icini rahatlatmak icin yapıyorsan, ilerde pisman olmamak icin yap bence kendin icin kız icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 tekrar iletişime geçerseniz belki tekrar eskilere dönersiniz gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 arayıp söyle beni böyle tiplerle neden muhattap ediyosun de. uzak tut itini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Şimdi konuşursan kendini tekrar ilişkinin içinde bulursun.Kız milleti yani.o mesajı kızın attırmadıgını bilemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bir kaç gelişme oldu olaylar gelişirken.Facebook mücadelesinden sonra çocuğa cep telefon numaramı vermiştim.Belliydi klavye delikanlısı olduğu. Ve sonuçta aradım, konuştuk ve anlaştık. Olayı kapamasını istedim.Oda tek bir şey istedi.Lütfen beni haklı göster...Ona mesaj at haklı o falan gibisinden bir kaç cümle. Bende bir an düşündüm ve mantıklı buldum.Eğer araları açılırsa tekrar geri dönmek için uğraşacak eski kız arkadaşım.Ve ben bunu göze alamadığım için eski kız arkadaşıma mesaj attım.Çocuğun haklı olduğunu, kıskanmanın normal olduğu ve ona anlayış göstermesi gerektiğini.Çünkü bu olayı öğrenen kız arkadaşım kafayı yemiş.Rezil oldu sonuçta... Ve çocuk tekrar mesaj attı.Mesaj atmayı bırak artık.Bana "Bak Gökhan bile daha mantıklı senden" gibi bir cümle kullanmış ve çocuk bunu yedirememiş.Bu duruma ne denir?? Böyle bir karekter olabilir mi? Oluyor.. Fesat ben... Hemen aldım telefonu elime aradım eski kız arkadaşımı.Ona gecenin ilerleyen saatlerinde aramasını söyledim.Çocuğun arama ihtimalı sıfır olmalıydı.Ve bu geçen mesajlaşmaları daha önce yaşadıklarımızın ve hala arkadaş olmamızın güvenine bağlayarak anlattım... Güven duymak.İşte tam bunu uygulayan ben yarım saat geçen konuşma sürecinde bir ortaya gerçek çıktı.Unutulmak istenen bir olayı tekrar bana hatırlatan sevgili ve üstünede bela gibi sübyan'ın bana olan tavrı.. Ayrıca ... Topluma kazandırma ile ilgili bir kaç arkadaşımız düşünmüş.Doğru söylüyorlar haklılarda.Fakat bir insanı Reis Çelik'le aynı masaya oturtmak yada Atilla Dorsay ile sinema üzerine tartışmasını sağlayanda bendim.Mesleğime onuda ortak ettim.Onun içinde çalıştım...Anlayış göstericeğinize zaten inanıyorum... Stblack'in son mesajı içinde teşekkür ediyorum.Zaten kendimi rahat ettirmek için yapıyorum.Bunu düşündürmen çok güzeldi.Ama yinede sevdiğim bir insan olduğu içinde zarar görsün istemiyorum.. Ve artık ses ve seda yok.Olay işallah bidaha açılmaz ve bu topaç'da bu deneyimi yaşayan insanlara Resimli Örnek olmak üzere hayatına devam eder .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aman hocam iyi ki kapanmış o klavye arkası delikanlıları insanlıktan çıkartırlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar