dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 NY Times şöyle bir araştırmayı sayfalarına taşımış geçtiğimiz cuma günü. Araştırmanın konusu dünya üzerinde yapılan harcamların miktarı ile şekillenen dünya haritası. Benzerlerini görmüşsünüz sanırım. Buradaki flash bir harita ve bize harcama miktarlarını net şekilde sunuyor.. Siteden yunanlıların elektronikten 13kar fazlasını giyime harcadığını vs görebiliyoruz.. bize bakalım bize.. derdimiz burası, elin yunanından bize ne di mi? değil aslında bize bi dönüp bakalım. giysilere 17.4m$, elektronik 2.6m$(şaşırmadım), eğlence vs 7m$, ev eşyası vs 19.8m$ ve sıkı durun tütün, alkol 13.3m$! e tabi zevk meselesi.. ne diyeyim.. harita için: http://www.nytimes.com/interactive/2008/09/04/business/20080907-metrics-graphic.html haber için: http://www.nytimes.com/2008/09/07/business/07metricsWEB.html?_r=1&oref=slogin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 İster fakir ol ister fukara İftardan sonra yak bir cugara Eh bayramdan sonra da içelim güzelleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dasaaa said: sıkı durun tütün, alkol 13.3m$! münferit! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 siteye bakmadım da otomobili içinde barındıran kategori yuzde kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ohaaAAA!!!1 alkol & tütün'e karşı elektronik farkına bak YUHARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 benim tek dostum içkim ve sigaram, onlar da bırakırdı beni olmasa param... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bizde insaların kişisel eğlence vs'den daha fazla parayı alkol+tütüne yatırması cidden çok garip geldi.. diğer ülkelerde genellikle oranlar bunun gibi değişmiyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bak otomobil olsa eminim usa yi gecerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bu oranları içerek kutlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abı eglenemıo adamlar canları sıkıo basıyolar sıgarayı alkolu o diil de eğlence derken ne ki? alkolsuz eglence nası ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dertli milletiz velhasıl !! :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ordaki içki tüketimini eğlenceye katmak lazım çünkü millet mekanda eğlenmeye bütçe ayıramadığı için evinde içio güzelleşio. neticede eğlenmiş oluo. keşke tütün, içkiden ayrı tutulsaymış da sigaranın ekonomi üzerindeki ağırlığını görebilseymişiz. pek mantıkşı değil sigara ile içkiyi toplayıp belirtmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 GEd said: dertli milletiz velhasıl !! :O +1 derdide seviyoruz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yaw millet mal, parayı sinemaya, hobiye, güzel bir yaşama ayıracağına sigara içiyor anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yanlız ben mantıksız kısmı göremedim Yunanistan'la aşağı yukarı aynıyız, Polonya'dan bile daha azız tütün ve alkol harcamasında neresi çok bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 eldar said: Yanlız ben mantıksız kısmı göremedim Yunanistan'la aşağı yukarı aynıyız, Polonya'dan bile daha azız tütün ve alkol harcamasında neresi çok bunun? oranlama eksikliği yaşadın sanıyorum? recreation: yunanistan 14,2$ polonya 18,5$ türkiye 7,0$ tob&alc: yunanistan 11,1$ polonya 16,7$ türkiye 13,3$ oranlayalım tob&alc / rec: yunanistan 0,781 polonya 0,902 türkiye 1,9 ne harcandığından çok neyi neye oranla harcandığı önemli aslında. diğer ülkelerle de oranlama yapabilirsiniz. bizim gibi orana sahip güney afrika, kolombiya falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 mahalle baskısı bunların hepsi mahalle!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 BiTcH_oFBaT said: mahalle baskısı bunların hepsi mahalle!!!! mahallenide alda git. yukarıdaki oran gerçektende korkunç bi oran ama. Ne idümüz çok net bir şekilde belli oluyor gibi rakamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bizde yokki rollercosterlar disneylandlar harcayak eglenceye okadar para :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 koskoca rusya 14.5 yalnız hehe orda alkol ucuz ondanmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o absolut dokunmasın:D tütün benimde en büyük giderim yav =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar