oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hacı ne diyorsun. telekomdaki adamlar CCNA eğitimi falan aldılar. trust me adamım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 di said: oper said: sırf sizin için CCNA kursuna gidiyorum. telekoma girip adam edecem orayı. merak etmeyin dostlarım. güzel günler uzak değil sdfsd Hacı eyırtayz varken cisco mu kullanacak koskoca telekom. Sen de ... Aç kalırsın sen. Ayirtayz ile sisko da aynı branştaki firmalar di mi zaten... Bana 1 tane airties router modelini söyle, TTNET'in hangi backbone'unda kullanıldığını söyle. Sırf türk mal diye ille de kötüdür kompleksine girmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aynı şeyi ben de söyliyektim ama tereddüt ettim acaba ben mi yanlış biliyorum diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu yurt dısı arttıgından beri ben yurt içinde sorunlar yaşıyorum img lar falan açılmıyor bazen böyle linke tıkladığımda boşa atıyor refresh edince giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şu an direk hiçbi şey açılmıyor yurtdışından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aynen :s msn de gitti, google ve paticik dışında site açamıyorum. edit:geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Karınız çocuğunuz kaynar suda boğularak ölsün ya. 2.5 saat sıra bekledim oyundan düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok yaratıcı bi beddua tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ya ben merak ediyorum. şimdi bu adamlar hizmeti sunamıyorlar bize taahhüt ettikleri. tüketici hakları mahkemesine başvursak? bişeler olur mu sizce? bana olur gibi gelmiyor ama belli de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yaptığın sözleşmede tüketici hakları mahkemesinde talep edebilceğin herşeyin antisi var malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hadi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ha zık... ordan derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben kablodayim ve BABALAR gibi geziyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bu arada şaka maka bende de 2Mbit ADSL var ve bende hiç sorun yok? Genel bir bakım olabilir, benim de 1-2 hafta önce netim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ekmek said: Karınız çocuğunuz kaynar suda boğularak ölsün ya. 2.5 saat sıra bekledim oyundan düştüm.bu ne oglum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kesinti cok oluyor bugünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Azmodai said: ben kablodayim ve BABALAR gibi geziyorum valla. Bende kablodayım ama 2 gündür babalardayım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 mekana göre değişiklik gösteriyor. Şu an memnunum. Bi tek dün gündüz rapid pat etti. Akşamına düzeldi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Dün geceden beri iki dakikada bir kesiliyor bağlantım.Yeniden bağlandığımda bazen 1Mb yerine 496Kbps,294Kbps gibi hızlarla bağlantım açılıyor.Şu yazıyı bile göndermem 15 dakikamı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 4440375 i arıyorum teknik destek için kimse bakmıyor senin yapacağın internete bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Lucretia, o sorun aynen bana olmuştu. 4440375i ara, adamlar sunu resetledin mi splitter cıkarın vs diyecekler. He yaptım de hepsine (yine de dene istersen), arıza kaydı açıyorlar. Şimdi bu sorununu çözmeyecek ama oradaki hiçbişeyden anlamayan arkadaşlar yerine teknik servis bakıyor olacak hattına. Bizim oralarda santralde çalışma mı ne varmış, onu söyledi arkadaşlar beni arayıp ertesi güne hattınız açılır dediler; iki güne düzeldi gelişme bile oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lucretia85 said: Dün geceden beri iki dakikada bir kesiliyor bağlantım.Yeniden bağlandığımda bazen 1Mb yerine 496Kbps,294Kbps gibi hızlarla bağlantım açılıyor.Şu yazıyı bile göndermem 15 dakikamı aldı Aynı durum bende de var. Birkaç gündür adsl ışığı yansa da ppp bir türlü yanmıyor. Arada gidiyor net, saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Dün akşam düzeldi sanki bir daha bağlantı kopmadı.Bugün olursa telekomu yeniden arayacağım umarım bu sefer birileri bakar oradan.Şu Gülse Birsel'li Cem Yılmaz reklamlarını görünce tiksiniyorum ayrıca.Böyle insanların bilinçli daha duyarlı olmaları lazım oynamamları lazım bu telekomun reklamlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 7 kat? arttı?? !o_0 7 kat indi :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben wow la kiyaslicam suanda hic olmadigim kadr dc oluyorum surekli :) normalde 170-180 ms idi latency fakat suanda durup dururken kopmalar falan of of ( server nordrassil ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar