Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı çıkışları 5kat arttı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türk Telekom, Türkiye’de internet bağlantısının hızlanması ve yurt dışı merkezli internet sitelerine erişimin kolaylaşması için 2005 yılında 33,6 Gbps olan internet yurt dışı çıkış hızını bugün itibariyle 184 Gbps’ye çıkardı.

Sağlanan hız artışı sayesinde yüksek trafik alan Google, Yahoo, MSN ve Facebook gibi sitelere, internetin en yoğun kullanıldığı dönemlerde dahi yüklenme yaşanmadan erişim sağlanacağını vurgulayan yetkililer, ayrıca birbirinden farklı güzergahlardan alınan internet bağlantısı ile yedeklemeler yapılarak internet kesintilerin de engelleneceğini ifade etti.

Haber:
http://www.ntvmsnbc.com/news/458962.asp
Mesaj tarihi:
İnanmıyorum bu habere internet rezalet anca gece 3'den sonra düzeliyor heleki öğleden sonra işkence downloadı olsun internette gezmek olsun online oyun konusuna hiç girmiyeyim zaten o hep rezil...

Telekom bi defol git
Mesaj tarihi:
hayır 3 gün sağlam 4. gün patlıyo bu ne biçim iş anlamadım. abi bu kartal bölgesinde falan yok dimi kablonet bilginiz varmı ? kablo kullanan ve bu sıkıntıyı yaşayan hiç bi tane arkadaşım yok. eğer kartalda varsa kablo direk yarın geçiyorum abicim.
Mesaj tarihi:
elesso said:
bide oyundan aldığınız pingin yurt dışı çıkışının bolluğuyla alakası yokki. 1milyon gBps olsa bile çok değişiklik olmaz merak etmeyin.

demeye çalıştığım bu zaten, isterlerse 1 milyon gbps yapsınlar, düzgün altyapı kurmadıktan sonra bi kalıcılığı verilmililiği olmuyor
Mesaj tarihi:
Hat yetmiyorsa ping artar, stabilite gider. Ne demek pingin bant genisligiyle alakasi yok? Ruye mi goruyoruz biz bir haftadir gece saatlerinde pingler 60-70ms, gunduz saatlerinde 150-160ms? Yoksa gece saglam hat cekip gunduz sokuyorlar mi onlari, lol.

Neyse, bir haftadir sorunluydu, demekki bununla ilgili bir calisma vardi. Bu aksam da gelgitler oldu ama duzeldi sonunda, umarim kalici olur.
  • Yeni Oluştur...