Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım "beyinsiz"

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BELÇİKA maçından alınan beraberlik bana hiç hitap edecek bir sonuç değil.. Bunun en büyük nedeni Belçika’nın bize kafa tutacak kalibrede bir takım olmaması..

Bir tek yıldızları bile yok (Oysa bize sorsan, Milli Takımımız samanyolu gibi), oyun anlayışları sadece disiplin ve mücadele üstüne kurulu, yaratıcılıktan uzaklar, çok acemiler.. Sadece 1 puan almaya gelmişler, istediklerini alıp gittiler.. Oyunu da son 20 dakika hariç istedikleri şekle getirdiler.. Onların durumu zaten beni fazla ilgilendirmiyor.. Ben daha çok bizimkilere kızıyorum.. O kadar kızıyorum ki, bunları madde madde sıralamak daha kolay olacak:

EMRE’Yİ biz Türkiye olarak hangi mertebeye koyuyoruz? Yıldız futbolcu mertebesine.. Ama o yıldız futbolcu gibi oynamıyor ki! Orta sahada koşuyor, mücadele ediyor sadece.. Ne yaratıcı bir ara pası, ne gole dönük bir asist ne de sonuca etki etme (penaltıyı saymayın.) Dümdüz futbol oynuyor.. Bizim beynimiz Emre ise, sahada ’beyinsiz’ kaldık demektir.. Kötü futbolcu değil ama süperstar hiç değil..

Yazının tamamı
Sosyal ağlarda paylaş

2 - ÇOK kolay gol yiyoruz.. Zaten ben bizim takımın kimyasının bozulduğunu Servet, deli danalar gibi karşı kaleye koştuğunda anlıyorum. Her fırsatta bu kadar öne çıkan bir stoper, yediğimiz golde rakibin tek gol silahını nasıl yalnız bırakıyor? Anlayan varsa bana anlatsın.. Servet kendini Beckenbauer sanıyor, biri ona böyle bir yeteneği olmadığını, hırsını maça doğru kanalize etmesi gerektiğini anlatsın.

sonuna kadar katılıyorum. adam forvet oynuyor resmen her maç
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
2 - ÇOK kolay gol yiyoruz.. Zaten ben bizim takımın kimyasının bozulduğunu Servet, deli danalar gibi karşı kaleye koştuğunda anlıyorum. Her fırsatta bu kadar öne çıkan bir stoper, yediğimiz golde rakibin tek gol silahını nasıl yalnız bırakıyor? Anlayan varsa bana anlatsın.. Servet kendini Beckenbauer sanıyor, biri ona böyle bir yeteneği olmadığını, hırsını maça doğru kanalize etmesi gerektiğini anlatsın.

sonuna kadar katılıyorum. adam forvet oynuyor resmen her maç

ben bu kısma pek katılmıyorum, servet maç 3-0 giderken her atak öne çıksa tamam derim, ama son 20 dakika rakip tamamen kapandıktan sonra ileri çıkmaya başladı zaten korner ve frikiklerde maç boyu ileri çıkması normal

adam paylaşımını bilemicem o andaki zaten o adamın tuncayın adamı olduğu söylenmiş diğer topiclerde, demekki servetin bi adamı var, servet var diye herkesi onun tutmasını beklemek nasıl bir düşnücedir? servet onu tutsa arkadaki adamı kimse tutmasa o gol atsa servet niye onu tutmadı mı dicektik ? servet maç sonu ileri çıkmasa semih e topları maç boyu indiren kimsede yoktu yani. maçı tv den izlemedim maçtaydım o sırada başka birşeyler kaçırmış olabilirim onun için peşinen özür dilerim :D

ama ilk yarı benim olduum kale tarafındayken volkan (ki gol yediğimiz zaman) servet gol hariç defansın her yerindeydi her topa koşuyordu her topa kafa vuruyordu, ki servetin galatasaraydada son zamanlarda adam kaçırmışlığı yok hava toplarında çok sağlam duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Golü atan adam Tuncay'ın sonrasında onunla degişen Halil Altıntop'un adamı.O golde suçlanıcak 2 adam var biri Halil biride Volkan.
Emre hakkında ise söyleyecegim şey Ermenistan maçında iyi degildi bence de ama dün akşam sahanın en iyilerinden biriydi koşan basan ayaga top yapan adam geçen derinlemesine pas atan bi görüntü verdi.
Üzerindeki baskıya ragmen o topun başına gidip kullanabilmesi de bu takımın kaptanı olucak iradeye ve karaktere sahip oldugunu gösterir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya olur boyle hatalar. dunyanın en iyi defans oyuncuları arasından da kafa golu atan adamlar cıkıyor. defansımızı ya da sonradan giren oyuncumuzu bu kadar elestirmemeliyiz bence tek gol icin. onemli olan dun gece galibiyeti haketmis futbol oynayamamıs olmamız ve hakettigimizi, hatta belki de fazlasını almıs olmamız.
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen futbolculuğunda da sivri dilliydi, ezbere konuşmayın "o da anlamış birine laf geçirmeden ön planda olamıycanı" gibi....SOnradan görücek kadar açık gözlü bi adam diil zira kendisinin ön planda olma gibi bi derdi olsaydı futbolculuğunda her saniyede olurdu..

ayrıca güzel demiş bu milli takım "beyinsiz".Net şekilde görüldü ki oyunu yönlendirebilcek bi adamımız var o da beceremiyo şuanda bu işi..
Sosyal ağlarda paylaş

bence cok dogru yorumlamıs servet dısındaki yorumlarına katılıyorum ..
servet cıktı tamam bilincsizce cogu zaman onun yüzünden gol mu yedik hayır .
beyin olabilcek tek adam arda bu takımda
yada alex i falan devşircez olmadı mehmet topuz u devamlı oynatcaz beyin olarak alısıcak
emre yle bu iş olmaz .. kaldı ki emre en iyi oynadıgı donemlerde de o tarz bir oyuncu değildi savasıp top kazanan o topu da olabildiğince iyi kullanan bir eleman ..
artık savasıp kosmayı bırakın yurumeye gucu yok adamın .
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hatayı Galatasaray'da yapıyor. Arda kanat değil beyin olmalı. Çünkü yıldız bir oyuncu olmak istiyorsa hızlı olmak zorunda. Fakat kanatlarda oynamak için bu hızı yeterli değil. Bana kalırsa Arda'nın yaratıcılığı oyun kuruculukta kullanılmalı. Çünkü çalımı seven, iyi pas atan bir oyuncu. Biraz frikiklerini geliştirse niye bir Hagi'de bizden çıkmasın?
Sosyal ağlarda paylaş

Durgun-3-X-Yesil said:
Bu hatayı Galatasaray'da yapıyor. Arda kanat değil beyin olmalı. Çünkü yıldız bir oyuncu olmak istiyorsa hızlı olmak zorunda. Fakat kanatlarda oynamak için bu hızı yeterli değil. Bana kalırsa Arda'nın yaratıcılığı oyun kuruculukta kullanılmalı. Çünkü çalımı seven, iyi pas atan bir oyuncu. Biraz frikiklerini geliştirse niye bir Hagi'de bizden çıkmasın?

Nedir bu her tekniği yüksek futbolcunun "beyin" rolü üstlenmesi gerekliliği...Arda gayet çizgide oynayan , çaprazdan Giggs tarzı ceza sahasını zorlayan , serbest gezinen bir adam direk bahsedilen forvet arkası 10 numarası olmayacak bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...