Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Arkadaşlar selam. Biliyorsunuz CCP yine ikinci hesap kampanyası başlattı. Bende almayı düşünüyorum. Alırsam açacağım karekter ağırlıklı olarak PVP ve bir miktar hauling için kullanılacak. Mevcut karekterin ırkı Caldari. Bununla başka bir ırk alayım diyorum. Ne almamı tavsiye edersiniz. Birde sistemim çift client kaldırır mı? Core 2 duo, 3 gb ram, ge force 6800 gt miydi neydi hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ewt rahatlikla kaldiracakir. En fazla ufak tefek ayar yapman gerekebilir ancak o da cok dusuk bi ihtimal. Yeni acc faslina gelince nasil birsey aradigini iyice belirlemende fayda war onundisindada gene bi caldari alabilirsin learningleri fln duzgun bisey daha sonra baska irklari acarsin ona caldari baya avantajli oluyo attributes kisminda cunku uzun surede faydalarini baya goruyosun.Karakter secimi sana kalmis tamamiyle cunku hepsi ile pvp olur ne yapmak istedigine karar werirsen rahat edersin. (Bakiniz) Karakteri isk ilemi alcaksin dolar veya ytl ilemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yanlış anlama oldu herhalde. Satın almayacağım. Çekirdekten yetiştireceğim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ikinci hesap olayı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ok pardon o zmn :) ama cekirdektende olsa ben gene aynini tavsiye edicem cunku attribute olayi cok onemli ac bi caldari daha ama onu yukardada bakiniz diye yazdigim linkteki istegine gore yetistirmeye baslar. Sonucta bi irk kullanma zorunlulugun yok hepsini ogrenirsin. 2 acc olayi sudur evede acc sinirlamasi yoktur ancak ikiside parali olmalidir yani bi trial ile bi normali ayni anda acamazsin. Bende 3 acc mevcut mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Savaşçı olacaksan hemen bir amarr--> Khanid aç. Ancestry olarak da Cyber Knights seç.Perceptiona +3 Willpowera +2 ver. (Bunlar base statlar kimse "ben başladığımda attriblerim şöyleydi böyleydi" deyip sinirimi bozmasın, daha üstüne learning binecek) Intelligence 6 Charisma 5 Perception 14 Memory 4 Willpower 10 Süper gemi kullanan ama slaak bir karakterin olur. Karizma 5 olduğu için liderlik skillerini biraz daha rahat çalışırsın. Achuralar gibi 3 karizma ile ezik ezik dolaşmazsın. Üstelik Khanidlerde bi Darth Vader başlığı var ki sorma sırf onun için khanid olunur (hatunları da achuradan daha taş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 4 memory'le hangi drone skilli kasarsın o da ayrı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar