Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arak olayında yeni boyut

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

sinirimi bozan şey piyasa olmak icin orjinallikten uzaklasıp batıyı mı taklit etmeliyiz,bakın ornek almak-esinlenmek demiyorum,produktorler album yapımcıları paranın bu kadarmı tutkunu piyasa kulturu almıs basını gıtmıs satsın da nası olursa olsun olmus olay,hadi produktorlere bi lafım yok cebinde parası olan hayattaki amacı cebindeki parayı daha fazla arttırmak olan insanlar olarak gorelim onları,yonetmene bok atalım,muzisyen bu klibi nasıl bilmez
Sosyal ağlarda paylaş

aylin aslım ın eksi havası daha iyiydi be bence, hafif underground tekno, yerli bjork havaları filan. şimdi gerçi kopyanın kopyası da cıktı bknz. ayşe hatun önal'ın yeni konsepti=aylin aslım'ın eski konsepti.

değişik bi ülkeyiz yani olay böyle bişeylerin tasarlanmasına vs isine geldiğinde, olayın ister içinde olsun ister dışında olsun, "abi şurayı şöyle yapsak ya, benim daha cok hoşuma gitti öle" die bi yaklaşım var. ilgili kişide de suç var artık müşteriyi kaybetme korkusundan mıdır bilemiyorum ama hep ille bi müşterinin dediği olur kanısı var. benim su ana dek gördüğüm pek cok tasarım alanı böyle işliyor malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...