PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 calimero said: abi "life expectancy" ortalama ölüm yaşıdır (daha düzgün bi tabir vardı bunun için ya bulamadım) ortalama ömür? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Uydu fotoğrafı Ulasim haritasi Convention center ve hizmet sektörünün kalbinden bir foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bende üşenmezsem leş şehrimin fotosunu atim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ahaha gimli NY ne hale gelmiş manhattanda tarlalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ahahah İyidir tarla iyidir :P O tarlalı yerler çok tiki yerler bu arada, resort otelleri falan var gari şeyler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Quesgi said: peki ilk kurmam gereken venue ve işyerleri hangileri mesela? Esas kolay yoldan para kazanmak için, residentallar bi yere, commercial ve endüstüri alanlarını bi yere koy, ve aradaki bağlantıyı sadece tek bir yolla sağla. (evet trafik) Ve o yola toll koy. Yolu paralı hale getir yani. Sonra gelsin paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yalnız o dediin sadece rush hour exp varsa oluyo :) (deluxede de dahil bu tabi) düz SC4te böle bişey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya para için sadece elektrik ve su verin şehre başka bişi vermeyin para geldikçe yeni alanlar açın endüstri için falan nüfus artıyo zaten endüstriye yer olduğu sürece para gelince de kafanıza göre takılın ama şehir endüstri yüzünden bok oluyo sonra toparlanabiliyomu emin diilim şu sıralar denemekteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 eğitim seviyesini yükseltip commercial koymaya başlarsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bunlar nası insan anlamadım ben. çalışmıyolar, okula gitmiotlar ama sürekli gazinodalar sürekli çocuk yapıyolar. nerden geliyo bu değirmenin suyu. o işyerlerini ayrı evleri ayrı yere yapma muhabbetini de denedim, o da yemedi. hala çalışan eden yok. sıkılmak üzereyim oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 nası çalışmıyolar :) endüstri falan kurmuyolarmı? su ve elektrik verdiğinden emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Quesgi said: bunlar nası insan anlamadım ben. çalışmıyolar, okula gitmiotlar ama sürekli gazinodalar sürekli çocuk yapıyolar. nerden geliyo bu değirmenin suyu. o işyerlerini ayrı evleri ayrı yere yapma muhabbetini de denedim, o da yemedi. hala çalışan eden yok. sıkılmak üzereyim oyundan. kafirler kafir. camii kur geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Gaza gelip yeniden kurdum. Yol ustune kurulan subway&bus addonu indirip mass transit kasmaya calisiyorum. para nasil yaptiysam cok kolay yaptim heh. once bir iki screenshot koyayim. Sehirin genel goruntusu, goruldugu uzere daha gokdelene falan gelemedim. 90 senelik falan sehir. Mass transit networku, ayrica orda gozuken noktalar hem subway hem otobus. Vatandaslarin egitim durumu Ama gelin gorunki sehirdeki demands bu durumda. Ne yapsamda zenginleri getirsem bilemiyorum. Vergi indirimine gidemem cunku %1 lik vergi indirimi beni -1000~ zarara ugratiyo, bu arada safety, environment barlari falan tamamiyle sonuna kadar dolu. sirf environment'i bile koruyacam diye tuzlu tuzlu solar power kullaniyorum, dogal gaz varken. Ne yapmali ne etmeli bu zenginleri getirmeli, bi fikri olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Nüfusa dinamik kazandırmak istiyorsan, komşu bi şehir açıp, kirli endüstüri falan kur oraya. Bi anda bu şehinrdeki demandler fırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 komsu sehir var bunun kadar gelismis degil ama ordada ayni sekilde dirty ve manufacturing i yasakladim. neyse bi de orayi gelistirip deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 durun lan ben de geliyorum.. aslında bunu online oynamak mümkün değil miydi yahu? birimiz bi şehiri alır ötekisi de diğerini falan.. oynarız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bi oyun vardı ööle sen de topiini açtın burda. o oyun nooldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 online'i yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bişeyi merak ediyorum ne yaptıysam yapıyım demand grafiklerinde mavi elemanların demandını yükseltemedim. bide anlamak istediğim birşey var demand grafikleri 2000 e yani uste dogru oldugunda iyimi oluyo kötümü. bi açıklayabilirseniz eğer sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evet, yukari ciktikca o tarz zone demandi artmis demek oluyo. soyle guzel bi yazi buldum baya detayli anlatiyo. bu arada simcity sevenler mutlaka simtropolis'e baksin inanilmaz guzel custom buildingler ve addonlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ya ne yapsam düzelmiyo bide şöyle bişi var iş imkanıda mevcut ancak hala evlerin üzerinde no job ibaresi var. edit : harbi çıldırıcam. İş imkanıda sunuyoruz hala calısmıyolar bide iş yok diyolar :D nası düzelicek bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 daraldim ve sehiri havaya ucurdum. commute time 30'a dusurmusum hala abondoned due to commute time diyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sevmiyorum ben böyle planlı şehirleri. şehir dediğin istanbul gibi olcak abuk subuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 halk bi garip yaw.. bi patch çıkartamadılar ona.. NAM olmadan oynanmaz yalnız.. onu da söleyim :) http://sc4devotion.com/nam.html NAM ile oyun çekilir hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sirf nam degil zilyon tane addon gerekiyo. biraz cheat gibi gelsede ben industrial daki isleri 4 ile carpan mod kullaniyorum. koca fabrikalarda 30 kisinin calismasi sacma geliyo cunku. onun disinda radical ordinance diye bi mod var mass transit e zorluyosun insanlari, yoksa o kadar kurdugunuz subway falan yalan oluyo millet arabayla gidecem diye tutturdugu icin. simtropolise mutlaka bakin zaten acayip guzel modlar ve custom buildingler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar