Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 @Horizon Ama bu olayda Ergenekondan daha ikna edici deliller var. Ben şu ana dek hiçbir Ergenekon "yöneticisinin"(neyse artık adı) itiraf ettiğini duymadım, Deniz Feneri e.V. yöneticileri ve muhasebecisi itiraf ettiler suçlarını. Sonra dernek parasıyla alınan Kanal 7 Binası var, bu binanın tapusunda yazıyor, öyle saçma sapan bir iddia değil yani, Alman devletinin kayıtlarında var bu. Alınan lüks yat, yurt binası gibi şeylere değinmeye bile gerek yok. Türkiye'deki Deniz Feneri başkanı açıkladı(internet sitelerinde de yazıyor bu), Deniz Feneri e.V.'den 7 milyon lira para yardımı aldıklarını(bunu eğitim projelerinde kullanmışlar), yani bu iki derneğin birbirlerine ciddi manada maddi destekte bulunacak kadar yakın profesyonel ilişkilerde bulunduğunu biliyoruz. Kısacası ortalıkta Ergenekon'dan çok daha belgeli, itiraflı kanıtlar var(ayrıca Ergenekon'daki gibi saçma sapan belgeler, işkenceci Fatih Ürek'ler filan da yok). Bu konuda çok ciddi şüphe etmek, hatta bu insanların bu suçları işlediğini düşünmek neden çok garip geliyor ki sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bence de bu davanın türkiye ayağının yakında başlaması gayet olası, ama ergenekonla kıyaslamak da epey saçma =) öncelikle "bu insanların bu suçu işleme olasılığını" hesaba katıcaksak, bu ülkede 3 tane darbe yaşanmış, her birinin arkasında da ergenekon tipi bi yapılanma görülmüş, dolayısıyla böyle bir davada bu örgütün kurulmuş olması da gayet "olası" ve emekli generallerden, askerlerden şüphelenmemiz aşırı derecede normal. iddialar ve kanıtlara bakıldığında ergenekon da en az deniz feneri kadar inandırıcı..e tabi çok daha kapsamlı ve binlerce sayfalık bi iddianame, ve çok fazla ayıklanmadan bulunan herşeyi koymuşlar, ama görgü tanıkları, itirafçılar, binlerce belge, silahlar-bombalar, çeşitli faili meçhul cinayetler ve saldırıların failleriyle ilişkiler falan filan toplarsan, epeyce "inandırıcı" kanıt bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 KEsin bir yerde Ergenekon ile çakışması olacaktır. Böyle büyük bir paradan bahsedildiği gibi derin devlet! olan Ergenekonun pay almamış olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ama aradaki işkenceci Fatih Ürek "belgeleri" işin ciddiyetini biraz azaltıyor. Burada öyle saçmalıklar yok, o yüzden daha ciddi ve inandırıcılığı daha fazla. Üstelik itirafçılar var diyorsunuz ama tutuklulardan birisi bile itiraf etmediler, burada(DF) suçu işleyen adamlar itiraf etmişler. Ki bence suçlanan kişinin yaptığını itiraf etmesi oldukça kuvvetli bir kanıttır sizi bilmiyorum tabii ki :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 eheh derin devlet yapılanmasında yer almış, amacı uğruna her türlü suça bulaşabilmiş birinden itiraf beklemek de biraz hayal gibi geliyo bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Türkiyede olan deniz feneri temizdir diyebilir misiniz vicdanınız rahat bi şekilde.Geçen açıklama yapmış diyor almanyadaki deniz feneriyle alakamız yok , sadece bir iki ortak iş yaptık diyor.Böyle yalanlara inananlarla birşey tartışılmaz böyle bir şey diyen dernek başkanının da derneğine güvenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Drigeolf , ben sadece Türkiyedeki deniz fenerinden bahsetmekteyim. Türkiyedeki deniz fenerinin almanyadaki ile ilişkilerini senin de söylediğin gibi kendisi açıklamış. Ama bu Türkiyedeki deniz fenerinin de aynı şekilde suçlu olduğunu ya da bir dolandırıcılık yaptığını ispatlamıyor. İncelenmesi gerektiğini ortaya çıkarıyor. Dediğim gibi incelenmesin demiyorum yok öyle birşey. Ergenekon ile bunu karşılaştırmıyorum , biri dolandırıcılık diğeri devlet içinde devlet ve çete teşkilatı kurmak. Kanıtları daha fazla diyorsun deniz fenerinin nasıl daha fazla ? Ergenekondaki delil olarak biriktirilmiş okadar belge ve ele geçirilmiş silahlar varken bunu nasıl diyorsun anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mani said: ooo horican gelmişte başlamış savunmaya. ne güzel ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bone said: mani said: ooo horican gelmişte başlamış savunmaya. ne güzel ne güzel. E olayınız belli işte :), ikiniz birden burda birleşmiş oldunuz tek cevap vermiş oldum teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 O savunsa nolur savunmasa nolur? Sen tokuşturdun diye bende tokuşturmak zorunda mıyım arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Horizon said: Ergenekon ile bunu karşılaştırmıyorum , biri dolandırıcılık diğeri devlet içinde devlet ve çete teşkilatı kurmak. Ben arada senin bahsettiğin kadar büyük fark görmüyorum. Ergenekon AKP iktidarını gayri resmi yollardan devirmek için kurulmuş bir dernek. Deniz Feneri ise ilk başlarda Refah Partsini desteklemek için kurulmuş bir oluşumun parçaşı. Diğer parçalar Kanal 7, Samanyolu, Yeni Şafak, Vakit vs. Daha sonra bu grup AKPyi desteklemeye başladı. DF ile bu diğer kanallar ve gazeteler arasında bariz organik bağlar var. AKP'nin DFden gelen parayı direkt kendi bütçesine katacak kadar salak olduğunu sanmıyorum. DF ve benzeri diğer dernekler Yeni Şafak gibi gazetelerin en büyük gelir kaynağı. İnanmayan bi tane yeni şafak alıp reklamlara bakabilir. Ergenekon AKP devirmek için kurulmuş bir suç örgütü, DF ise AKPyi iktarda tutmak için para üreten bir sözde yardım derneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ayrıca en masumhane haliyle Türkiyedeki Deniz Feneri tamamen masum olsun. Fakat almanyadakinin suçlu olmadığını idda edecek kimse yoktur herhalde. Almanyadaki DF ile Kanal 7nin kanıtlanmış bağları var. Bu insanlar aynı zamanda AKP üyesi. AKPnin bu insaları ihraç etmesi gerekmez mi? Bu olmazsa AKPye güvenmek ne kadar mantıklı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bu topraklarda din yüzyıllardır iyi para yapar.. Sağlam kazandırır, en iyi yatırım aracıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 birşeyden tiskinmek ne sana birşey katar nede tiskindigin insandan birşey götürür. işin gücün mü yok " dinden tiskindim şundan tiskindim" bende pırasa sevmiyorum?eee yani? dinden tiskindim vay be karizma genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Tabi canim, ne gerek var insanin dusundugu, hissettigi seyleri ifade etmesine. Daha anlamli seyler yapilabilir. Ne bileyim mesela dolandiricilik. Sen kazanirsin, dolandirdigin insanlar kaybeder. Hem de bir dolu insan cikar bu ulkede seni savunan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Horizon said: Bu soygun söylemleri nedir onu anlamıyorum. Bir yardım derneğine bu tarz izinlerin verilmesi denetim altında kötü değil iyi birşeydir. Siz hiç deniz feneri programını seyrettinizmi yayını yapıldığı zamanlarda ? Ortada resmi , belgeli ve hukuki suç bulunmayan bir yardım derneğine saldırı yapılıyor , şimdiden idam edilmiş. Bir iddia yüzünden. Nasıl bir mantık bu ? Bu yazıyı biraz okuyun derim. Eğer birileri yardım adı altında insanların parasını yedi ise son kuruşuna kadar hesabını tabiki vermeli. Ama ortada belge , hukuki dayanak vs. olmadan , suçlu suçsuz olduğunu bilmeden iddialar üzerinden binlerce insana yardım yapan bir derneğe bu şekilde saldırmak bana göre insanlık değildir. kENDİ kendine ben insan değilim diyorsun yani BKNZ : ergenekon da sorgulanan yakalanan zan altında kalan kişilerle ilgili horizon yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Adiemus said: Tabi canim, ne gerek var insanin dusundugu, hissettigi seyleri ifade etmesine. Daha anlamli seyler yapilabilir. Ne bileyim mesela dolandiricilik. Sen kazanirsin, dolandirdigin insanlar kaybeder. Hem de bir dolu insan cikar bu ulkede seni savunan. başkalarinin deger verdigi birşeyden tiskinirsen ve bunu alenen dile getirmek saçmalıktır. bende burda tiskinecegim bir ton şey yazarim.boş muabbet yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 başkaları değer veriyo diye tiksinemiyomuyuz ? yada hadi tiksindik dile getirmemek mi gerekiyor baskaları deger veriyor diye . sacma polemikler yaratma bence . Asıl konuya gelecek olursak . Horizon a bir açıdan katılıyorum .. tamam bende türkiyede ki deniz fenerinin temiz oldugunu falan düşünmüyorum hatta AKP nin para kaynagı oldugu kesin gibi bence ama ortada kanıtlanmış bir suç yokken yapılan onca yardımı görmezden gelip de komplo teorileri üzerinden linc etmek anlamsız geliyor bana da once bir durup beklemek gerekli . konu baslıgında ise deniz fenerine hukumetin verdiği imtiyaz yeni değil imtiyaz gosterilen tek dernek,kuruluş,kişi de deniz feneri değil öyle duruma geldi ki AKP böyle seylere milleti alıstırdı artık kimseye kötü bile gelmicek yakında aa ne var yapar normal gibi karsılancak ondan korkuyorum ben asıl . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Horizon said: Zirva yasasin akp zirva buyuksun akp zirva zirva pis ergenekon zirva zirva en buyuk akp vs. vs. Arkadasim birak bu koru korune destegini, ne yararin var akpden merak ediyorum? Sizinde mi bir mukafatiniz var da bu kadar olumune destekliyoruzun bu denli korkunc teskilatlanmis ve yasa disi bir gurubu. Hala ergenekon falan diyorsun, ayni sey degil diyorsun. ergenekon: alakasiz adamlarin sirf iktidar yanlisi akp yalakasi olmadigi icin insanlari bedavaya yalan yanlis suclama mekanizmasi (bkz fatih urek vs.) Deniz Feneri: Yillardir bilinen dolandircilik teskilati. Hayir bu olay yeni biliniyormus gibi davraniyorsunuz ama yillardir bilinir zaten Deniz Fenerinin islamcilarin gizli para kaynagi oldugu. Savunmayi birakin artik, AKP nin savunulacak bir yani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Körükörüne destek mi ? Mesajlarımı okudun mu sen ? Okumadıysan boşuna cevap vermeyeceğim. Mesajıma cevap verirsen ozaman cevap yazarız. not : körü körüne nickname karşıtı stabil cevap yazmayalım. Bu yukarıda insanlara yavşak diyen arkadaş için hiçbir sözüm yok... Forumda ona buna yavşak deme hakkımız varsa buyrun yazın. Eğer bu konuda bir kısıtlama yok ise ona göre kelimeleri biz de kullanalım. Gerçi o seviyeye hiçbirzaman düşmem ama en azından ayna tutarım bu edepsiz adamlara. Ged bknz. dediklerini lütfen bi linklermisin. Kim hakkında kesin suçlama kesin suçludur demişim ergenekon ile ilgili. Uyduruk mesajlarla bu iş olmuyor. Yazdıysam koy , eğer yoksa da öyle sallamıcaksın. Bu bu konudaki son mesajımdır. Kötü söz sahibine aittir ve o kişinin yapısını gösterir. Nekadar medeni olduğunu gösterir. Deniz feneri ile ilgili elbet yakında görürüz kim iftira atıyor kim doğru söylüyor herkezin pisliği elbet çıkar ortaya. Ben ne diyorum ? incelensin ortaya çıksın diyorum ama ortada adam gibi belge hukuki resmi verilmiş bir karar olmadan kimseye yargısız infaz ve idam yapılmamalı diyorum. Yapanların niye yaptıkları da boy boy ortada özgür gazetecilik adı altında. Türkiyedeki deniz feneri aklanırsa , bu forumu bazı arkadaşların gözüne sokarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 @horizon Dava sonucuna göre konuşucan yani.(yargısız infaz fln.) Hadi dava sonuçlandı diyelim suçlu bulundular sonra ne olucak ? Susacakmisin,Misyonerliğini bırakacakmısın ? AKP'nin sahtekar,dolandırıcı bir parti olduğunumu sende kabul mu edicen ? Yada daha akp yanlısı mesajlar yazmıyacak çekip gidecekmisin bu forumdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Masticore said: @horizon Dava sonucuna göre konuşucan yani.(yargısız infaz fln.) Hadi dava sonuçlandı diyelim suçlu bulundular sonra ne olucak ? Susacakmisin,Misyonerliğini bırakacakmısın ? AKP'nin sahtekar,dolandırıcı bir parti olduğunumu sende kabul mu edicen ? Yada daha akp yanlısı mesajlar yazmıyacak çekip gidecekmisin bu forumdan ? Ne alaka arkadaşım burda şu suçlu şu suçsuz demiyor neyi tartışıyoruz burada ? Ben birine kesin suçsuzdur ya da suçludur demiyorum. Hiçbirşey belli değilken iddialar var iken kesin suçlu adi şerefsizler gibi söylemlerin , bu tarz saldırıların yanlış olduğunu söylüyorum. Mesajlarımdan bunlar anlaşılamıyorsa anlayamayanların sorunu. Mesajlarımda ne dediğim de gayet açık. İsteyen istediği gibi çarpıtıyor buna yapabilcek birşeyim yok. Saldırmak serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 AKP le deniz fenerinin alakasi nedir yahu ? Almanya deniz fenerinden başbakana para geçmiş başbakan da salak degildir heralde göz göre göre yiycek o parayı? geçin bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 gemicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar