Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Axe Bite Core server, ama zaten hemen heryerde RVR yapılabiliyor. Sen gel, kim kaçıcak onu savaş alanında görücez :D gerçi zaten kaçarsan hayatta kalma şansın HİÇ yok bir Bright Wizard dan... ;)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ilerki levellarda aynı anda birkaç taktik alınıyor mu ? yoksa hep bir taktik mi kullanıcaz?
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Archmage açacak olanları bir build önerisi, healer karakter oluyoruz.radiant gaze ile çok uzak bir mesafeden aoe dot koyabiliyoruz.güzeldir uygulanabilir. Archmage Healer
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 DadashNik0F said: ilerki levellarda aynı anda birkaç taktik alınıyor mu ? yoksa hep bir taktik mi kullanıcaz? 4 (rank'ten) + 2 (rvr'den) + 1 (tome'dan)
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Farklı kombinasyonlar yapabilirsin bu arada, Taktik barındaki 1'e basıp, değiştirebilirsin. PvE için ayrı, PvP için ayrı, Solo için ayrı mesela.
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Arkadaşlar bende rune priest açtım ama bi sorunum var şimdi defensive target var healerlarda bide offensive target avr ama target of target gibi bişi bulamadım bazen mobun başında 3 4 kişi oluyor mob hangsine vuruyor göremiyorum varmı bunun bir çözümü :)
Rock Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Oyunu çok fazla incelemeye vaktim olmadı. WoW'daki rogue ve lock classlarına benzeyen hangi classlar var?
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Rogue benzeri Order'da Witch Hunter Destructionda Witch Elf var... Lock benzeri bir class yok diyebilirim.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bende halennnnnnnnnn kararsızım. Melee dps ne açsam (rogue den baydım. Witch elf ile uğraşamam)
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Blackice said: Rogue benzeri Order'da Witch Hunter Destructionda Witch Elf var... Lock benzeri bir class yok diyebilirim. magus lock benzeri
Rock Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sorceress ve kaine neye benziyor? Sorceress'ı lock, kaine'i de rogue benzeri birşey olarak düşünmüştüm.
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sorc mage, dok bir şeye benzemiyor. Melee healer
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 magus lock benzeri değil. defansif caster magus.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Shakkil said: Sorc mage, dok bir şeye benzemiyor. Melee healer Paladin :D Kalsın. Ne ölür ne öldürebilir.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 paladin değil pek. melee olması ve heallemesi dışında hiç alakası yok.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 defansive caster derken? kısa menzilli aoe debuffcı magus
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 baya defansif bi yere kurulması lazım bütün gücünü kullabilmesi için. kendini değil bir yeri savunma anlamında o defansif.
nameless Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çok kararsız kaldım ironbreaker ve engineer arasında. oyun da yüklenmiyor bir saattir :S
Rock Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Witch hunter, shadow warrior yada bright wizar açıcam. Wizardın pvp sinin nasıl olacağına emin olamıyorum.
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 khaine oynuyorum level 10 un ama doru duzgun snare level 9 da bisi geldi ama daha pvp de denemedim, yani yavaslatma sorunu var gibi geldi bir de zealot gibi kosarken heal spamliyamiyor khaine sanirim, yani 1 second cast time var durmak lazim o biraz kotu olmus, ilerki levellarda acaip kosarken atilan instant heal veren buyusu var midir acaba?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 khaine'le warpriest ölmekbilmiyen healerlar, olabilir aslında instant büyüsü mortis'e sor
Ellun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 high elf white lion oynayan yada hakkında bilgisi olan ?
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben oynadim level 4 e kadar cok bisi tabii ki anlamam level 4 e kadar, sana sunu diyim, eger wow daki hunter, uo daki tamer gibi bisi istiyosan, yani petim saldirsin ben ranged dalayim, white lion onu vermiyo.. squig herder super bi class oynadikca daha cok zevk aldim.. squig herder hakkindaki izlenimlerimi yazmaya girmistim onuda yazyim,class cok iyi, oyundaki talentlar cok iyi tasarlanmis, yani bir suru kombinasyon olusturabilirsin, wow bu konuda daha kit. ve uzun sureden sonra bana pvp yi sevdiren oyun oldu kendisi, yaniz cok dengsiz exp veriyo pvplerde senaryolarda falan, leveling bayagi kolay bence, level 11 karakterim var.. son 2 level sirf pvp ve cok hizli atladim, 5-6 k exp aliyosun her senaryoda.. ayrica birde senaryo questleri repeatable oradan da 2 k falan geliyo , inanilmaz hizli leveling..
Öne çıkan mesajlar