Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class izlenimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Axe Bite Core server, ama zaten hemen heryerde RVR yapılabiliyor.

Sen gel, kim kaçıcak onu savaş alanında görücez :D gerçi zaten kaçarsan hayatta kalma şansın HİÇ yok bir Bright Wizard dan... ;)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bende rune priest açtım ama bi sorunum var şimdi defensive target var healerlarda bide offensive target avr ama target of target gibi bişi bulamadım bazen mobun başında 3 4 kişi oluyor mob hangsine vuruyor göremiyorum varmı bunun bir çözümü :)
Mesaj tarihi:
khaine oynuyorum level 10 un ama doru duzgun snare level 9 da bisi geldi ama daha pvp de denemedim, yani yavaslatma sorunu var gibi geldi bir de zealot gibi kosarken heal spamliyamiyor khaine sanirim, yani 1 second cast time var durmak lazim o biraz kotu olmus, ilerki levellarda acaip kosarken atilan instant heal veren buyusu var midir acaba?
Mesaj tarihi:
ben oynadim level 4 e kadar cok bisi tabii ki anlamam level 4 e kadar, sana sunu diyim, eger wow daki hunter, uo daki tamer gibi bisi istiyosan, yani petim saldirsin ben ranged dalayim, white lion onu vermiyo.. squig herder super bi class oynadikca daha cok zevk aldim..

squig herder hakkindaki izlenimlerimi yazmaya girmistim onuda yazyim,class cok iyi, oyundaki talentlar cok iyi tasarlanmis, yani bir suru kombinasyon olusturabilirsin, wow bu konuda daha kit.

ve uzun sureden sonra bana pvp yi sevdiren oyun oldu kendisi, yaniz cok dengsiz exp veriyo pvplerde senaryolarda falan, leveling bayagi kolay bence, level 11 karakterim var.. son 2 level sirf pvp ve cok hizli atladim, 5-6 k exp aliyosun her senaryoda.. ayrica birde senaryo questleri repeatable oradan da 2 k falan geliyo , inanilmaz hizli leveling..
  • Yeni Oluştur...