oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 said: Neredeyse her yıl 11 Eylül'de anında mesajlaşma yazılımı MSN açılmıyor ve 81000314 hatası veriyor. Bu hata için çözümler de geliştirilmiş durumda. işte detaylar. Günlük hayatımızın bir parçası haline gelen mesajlaşma yazılımı MSN'i bugün açmaya çalışırken bilgisayar başında kriz geçiren ve garip hatalarla karşılaşan kullanıcılardan birisi olabilirsiniz. Aslında suçu ne bilgisayarda ne de internet bağlantınızda aramanız gerekir. Sorunun kendisi MSN'de. 81000314 hatası aslında, MSN'in açılması için gereken sunucuya ulaşılmadığı anlamına geliyor. Ancak bunun her yıl 11 Eylül'e denk gelmesi biraz garip. Sorunun çözümü için bazı ek programlar da geliştirilmiş durumda. Bu yazılımlar, en uygun sunucuyu bularak sorunu geçici olarak çözüme kavuşturuyor. Yazılımları denemekten ziyade sabırlı olmayı tercih edenler ise bir süre sonra MSN'de yeniden online olabiliyorlar. shiftdelete.net bahsedilen yazılım: http://www.msxlabs.org/msxteam/NeutralizeR/hosts%5BMSNFix%5D.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 artık giriliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Niyeyse hep 11 eylüle denk geliyor. İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 saat 6 dan beri giremiyorum lan? lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bende bu foruma yazmış nie yok msn de diodum. bişi diceedim sana ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bisey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hayda tam zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bağımlı mısınız abi her MSN çöküşünde bişey mi oldu bşey mi oldu diye soruyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 gnel bi patlama var evt.. lakin, restart atınca makinaya, bağlanıyor :) iyi oldu bu 4-5 gündür restart atmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 git gel yapıyor tahrik ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sorun var mı? kafayı yiycem yaa, aynı pc de hesabın biri giriyor diğeri hosts dosyasında sorun var diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 evet girmiyor anlamadım :S 1 saat oldu edit: ben spompas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 benim sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Başka hesapla denedim bende de girmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 giremiyorum bi türlü. bi tek bende mi var sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 evet hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mesajlar iletilemiyür. timeout a uğruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gayet iyi bende şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dün akşam yazılar geç gidip geliodu ama şu an perfecto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar