Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bikini yasagı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yerli ve yabancı turistler, neredeyse vücudun tamamını açıkta bırakan kıyafetlerle cadde, sokak, ana yol, çarşı ve pazarda pervasızca dolaşıyor” =))

abi isteyen istediğini giyer böle salak şey mi olur? turiste çıkar onu yasak mı diceksiniz kıçıyla güler.
Mesaj tarihi:
şimdi tek üyenin çiğliğinden yola çıkılarak burada esip gürleyecekler.. klavyeye vurduğunuz darbeye yazık olacak.

klavye vuruşu ile elektrik üretsem var ya.. absolut ile enerji de zorluya rakip olmuştuk. hem de sadece konu dışında!

hilmi adını ben de sevmem..
Mesaj tarihi:
yazlık mekanda sokakta bikini giymiceklerde ne giysinler ?

insanlar denizden cıkıp çarşıya iniyolar.öyle saçma bişi olmaz yalan haberdir
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
şimdi tek üyenin çiğliğinden yola çıkılarak burada esip gürleyecekler.. klavyeye vurduğunuz darbeye yazık olacak.

klavye vuruşu ile elektrik üretsem var ya.. absolut ile enerji de zorluya rakip olmuştuk. hem de sadece konu dışında!

hilmi adını ben de sevmem..

modlar ilginç/anlamlı şeyler yazmaya başladıkları zaman kork onlardan. ben korkuyorum şahsen :P
Mesaj tarihi:
olabilir ben şaşırmam.
alkol sattıkları için adam dövenleri gördükçe,,anket yapıldığıdna şeriatı destekleyenlerin azımsanmayacak ölçüde oldunu gördükçe şaşırmam.
Mesaj tarihi:
aente said:
komple bikini giymek yasak gibi başlık atmışsın, meğer sokaklarda dolanmasınlarmış öneri.. bilmiyorum iyi mi kötü mü

atar, niye atmasın. ağlamayı, sızlamayı bok atmayı seven bir millet değilmiyiz? sadece kendi anladığımız şekilde lanse etmiyormuyuz? atar tabi. atara atar
Mesaj tarihi:
said:
Alanya Belediye Meclis Üyesi Hilmi Arıkan, turistlerin sokak ve alışveriş merkezlerinde mayo ve bikiniyle dolaşmasının yasaklanmasını istedi.

Sapım ben dememiş amca lafı dolandırmış işte.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
yasaga katılıyorum ama sadece güzel bagyanlara uygulansın bikini giymeleri yasak olsun çıplak girsinler denize havuza!

ahaha millet hilmi'nin amacini anlayamamis tam olarak.. ondan galeyana gelmisler..
Mesaj tarihi:
Apache said:
millet cern de neler yapıyor bizim gündeme bak.

al sana farklı gündem maddesi o zaman
http://www.techno-labs.com/content_screen.asp?YID=4027&TITLE=T%FCrk_yap%FDm%FD_i%FElemci_Cebit%39de_ortaya_%E7%FDkacak!

bizde de başlık açılmıştı 1-2ay önce sanırım. çok da güzel bişi aslında. bu konuda milyarlık yatırımlar gerektiği düşünüldüğünde atılabilecek en mantıklı adımlardan biri bence

ha standart konularda sövmek daha cazip orası ayrı..
  • Yeni Oluştur...