Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gün başladığında Mortis'in cesedi bulundu. Kendisi Su Çetesi için çalışmaktaydı. Bu geceyle ilgili başka haber yok.. Gün 2 - Gündüz Hayattaki oyuncu sayısı: 19 Linç için gereken oy: 10 Haydi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi kere efsane dedektif olduk die, öldürün tabi hemen! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ceteciymissin be... ne dedektifi arkadasim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi önceki oyundan bahsediorum. neyse ben artık yol aliim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 uza aga bu oyun tavniler kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Constan her ne kadar kil kapsam da, dun geceden beri tum mesajlari bastan okudum, mortis oldukten sonra bidaha goz attim ve farkettim ki Cuce ile birlikte en az konusan, katkida bulunan adamlardi bunlar. Simdi rl den teori uretmek soyle yasaktir, rol dagitimi ve gmin isine karismak acisindan yasak yoksa her turlu dusunce zinciri yasaldir oyuncular arasinda. Mortis ve Cucenin fena yakin kanka olmasindan dolayi, ve cucenin orcuna verdigi random oy disinda sadece tek satirlik cumlelerle katilmasi da killandirdi. 2-3 kisi daha var bu sekilde davranan ama gel gor ki Cuce sinsi bir adam ve bunu yapabilme kapasitesi var. eger gerekirse attigi mesajlari da quotelarim buraya. Linc oyu: Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cuce said: bu doktorun kapılma olayı cok sakat ya, doctor doctor diye inliyip susuz kalıcaz resmen. ben şeyi anlamadım neden penthi öldürende adam almamışki yanına. garip, matematiksel olarak en mantıklı şey ilk gecede adam almak değilmi bak buyuk mesaj yazmışım, gayette mantıklı bişi sölemişim. Sonucta jos'u hedef almışız ve adamın sucu olduğu ortaya cıkmış. değil şüpheli yerine koymak bence şah edinip başınızın ustune koymanız gerek benı. penth'in katilini ortaya cıkardık tahminen (ki aslında ben consdan hala şüpheleniyorum) ama azmonun katil olmaya hevesi cok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 niye benden kıl kapıyosoaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 killisindir. ıyk igrencim. asfd ben constan killanmiyorum su ara soytari olabilir gibin. zaten pek bi etkisi yok suan oyunun gidisatina. cuce icin bisey soyleyemicem jos konsundaki tahmininin bala olmasi muhtemel olmamasi da muhtemel o yuzden simdilik cekimserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cuce said: zirva, zirva zirva, sallama sallama, kotu bahaneler, ucuz savunmalar vs. vs. azmonun katil olmaya hevesi cok gibi. Ne katil olma hevesi yahu, cok ucuz bir satasma sahsen. Su oyunda bildigim tek birsey var ise o da cok konusmayanlarin listeye ilk eklenmesi gerekenler oldugudur, ve uzgunum cuce ama en suphelilerden biri sensin, ozellikle mortisin durumundan sonra senin SU cetesinin lideri veya uyesi olduguna dair ciddi killanmalarim var. Su oyunda laf anlatmaya calisan, cok yazanlar genelde cidden hic birsey konusunda bilgi olmayan, benim gibi townieler olur ama senin gibi sinsi adamlar hep arkada durup dikkat cekmemeye calisirlar. kararimda eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 su iki mesajı nedeniyle azmo potansiyel suçlu. önce 11 oy var sandı, boku bize attı, sonra 10 oy olduğunu öğrenir öğrenmez 11i ekledi ki tur boş geçmesin. Azmodai said: son oyu Look onceki sayfada vermis zaten, su anda netice degismez jos'u astiniz. Heycan yapmayin yani :P Azmodai said: acik konusmam gerekirse, jos beni de biraz suphelendiriyor son 1-2 gundur. Consun masumiyetinden emin olamiyorum, bence onda da var birseyler ama josc onceligim olacaktir. Ilkeye sirf komedi olsun diye dadanacak olayi benim de dikkatimi cekti. Linc oyu: Jos dory linç olayı kesinleştikten sonra "hani bakın ben de istemeden oy veriyorum" ayaklarına yatarak benim listeme tekrar giriş yaptı. gittikçe daha aktif olacaktır, klasik anti-town dory hareketleri bunlar. apache zaten oyun başından beri pek çok kişinin şüphesini üstüne çekti, ayrıca analiz yapmıyorum. şu andaki durum, (karamsar ihtimal) 19 kişi sağ, 7 anti-town, 12 pro-town hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Gece eylemlerinde bir öncelik sırası var mı, yoksa hepsi birden gerçekleşiyomu bir anda? Mesela ilk gün su çetesinden bir kişi linç edildi, ikincisi de gece öldürüldü. Doğal olarak tek kaldığı için çeteye adam almaya çalışacaktır, diyelim x kişisini almaya çalıştı. O gece kendisi bir çete tarafından öldürülünce çeteye alma işlemi başarısız mı olur yoksa kendisi ölmesine rağmen çeteye adam alabilirmi? Asıl konuya gelirsem: Su çetesi tamamen ortadan kalktı mı, yoksa hayatta kalma şansları var mı? (eğer cinayete kurban giden üyeler convert işleminde başarısız sayılıyolarsa bi çete silindi demektir^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Valla ne diyim, 2 günde 2 mafya indi, arada bi tek penth kaynadı. İyi gidiyoruz yani. Yanlız bugün için çok bir ipucu yok. Önceki oyunlara falan da bakmak lazım kim kime kıl falan diye :) Bir de bişi soracam. Su çetesi bitti mi? Yani belli JoS Mortis'i katmış çeteye sora o öldü. Mortisi de dün başka bi mafya ya da dedektif öldürdü. Peki soru şu: 2. gecede Mortis de birini almaya çalışırken önce o mu ölüyo yoksa başkasını yerine aldıktan sora mı ölüyo sıralama nasıl? Gerçi önce başkasını recruit edip sora ölse oyun bitmez her öldürdüümüz yerine birini alır kaybederiz. Listede hala NoTwist, One falan gibi etliye sütlüye dokunmayan adamlar var, hiç gıkları çıkmıyo kuşkulanmıyo da deilim onlardan. Oyuna mı bakmıyolar yoksa dikkat mi çekmemeye çalışıyolar belli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ayrıca, jos'un ipe gitmesine ön ayak olan mesajda görüldüğü gibi, insanların anti-town olduklarını ısrarla belirtmelerini beklemeyiniz efendim. osuruktan nem kapmak ve bir mesajda tespit etmek gerekli. Jos said: Gerçi böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum da, eğer izin veriliyorsa, 10 linç oy almış olan kişiye 11. oy olarak benim oyum sayılabilir. Sayılmıyorsa, bugünü boş geçireceğim demektir. benzer bir tutum azmo'da da var, ilk önce ona şüpheyle yaklaşalım derim ben. (detaylı analiz edemiyorum, yarına deadline'ım var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mum_Chamber said: su iki mesajı nedeniyle azmo potansiyel suçlu. önce 11 oy var sandı, boku bize attı, sonra 10 oy olduğunu öğrenir öğrenmez 11i ekledi ki tur boş geçmesin. Azmodai said: son oyu Look onceki sayfada vermis zaten, su anda netice degismez jos'u astiniz. Heycan yapmayin yani :P Azmodai said: acik konusmam gerekirse, jos beni de biraz suphelendiriyor son 1-2 gundur. Consun masumiyetinden emin olamiyorum, bence onda da var birseyler ama josc onceligim olacaktir. Ilkeye sirf komedi olsun diye dadanacak olayi benim de dikkatimi cekti. Linc oyu: Jos dory linç olayı kesinleştikten sonra "hani bakın ben de istemeden oy veriyorum" ayaklarına yatarak benim listeme tekrar giriş yaptı. gittikçe daha aktif olacaktır, klasik anti-town dory hareketleri bunlar. apache zaten oyun başından beri pek çok kişinin şüphesini üstüne çekti, ayrıca analiz yapmıyorum. şu andaki durum, (karamsar ihtimal) 19 kişi sağ, 7 anti-town, 12 pro-town hadi bakalım.. cok bos kasislar bunlar, ama townie oldugunu bildigim icin, hatta emin oldugum icin bu buyuk hatani affedecem. Mortis ve cuceyi korumayi istemen cok sempatik ve kahramanca bir hareket, ama Mortis oldu ve cete uyesiydi, Cucenin de ayni ceteden olma ihtimali oldukca fazla. Ayrica kimseye suc mus atmadim 11 oy sanip, orada aciklama yaptim gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Azmodai said: Cuce said: zirva, zirva zirva, sallama sallama, kotu bahaneler, ucuz savunmalar vs. vs. azmonun katil olmaya hevesi cok gibi. Ne katil olma hevesi yahu, cok ucuz bir satasma sahsen. Su oyunda bildigim tek birsey var ise o da cok konusmayanlarin listeye ilk eklenmesi gerekenler oldugudur, ve uzgunum cuce ama en suphelilerden biri sensin, ozellikle mortisin durumundan sonra senin SU cetesinin lideri veya uyesi olduguna dair ciddi killanmalarim var. Su oyunda laf anlatmaya calisan, cok yazanlar genelde cidden hic birsey konusunda bilgi olmayan, benim gibi townieler olur ama senin gibi sinsi adamlar hep arkada durup dikkat cekmemeye calisirlar. kararimda eminim. güzelim malmısın sen su cetesinin lideri öldü zaten... komiksin be yiğidim. ama senın baska planların var belliki bi. hayır mafyasın planın olucak orası kesin zaten doğan bu senın doğan pislik. Linç Oyu: Azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 astiniz dememin sebebi ise aciklanmisti zaten. Sevgilimi isvicreye yolladim 1 seneligine, girip bakamadim, yoksa josc ta gayet onceki oyunlardaki basarili manipulasyonundan dolayi her daim 1 numarali suphelimdir. Masumum ve beni oldururseniz uzulursunuz. Oldukca fena halde hem de... tabi cete degilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cuce said: Azmodai said: Cuce said: zirva, zirva zirva, sallama sallama, kotu bahaneler, ucuz savunmalar vs. vs. azmonun katil olmaya hevesi cok gibi. Ne katil olma hevesi yahu, cok ucuz bir satasma sahsen. Su oyunda bildigim tek birsey var ise o da cok konusmayanlarin listeye ilk eklenmesi gerekenler oldugudur, ve uzgunum cuce ama en suphelilerden biri sensin, ozellikle mortisin durumundan sonra senin SU cetesinin lideri veya uyesi olduguna dair ciddi killanmalarim var. Su oyunda laf anlatmaya calisan, cok yazanlar genelde cidden hic birsey konusunda bilgi olmayan, benim gibi townieler olur ama senin gibi sinsi adamlar hep arkada durup dikkat cekmemeye calisirlar. kararimda eminim. güzelim malmısın sen su cetesinin lideri öldü zaten... komiksin be yiğidim. ama senın baska planların var belliki bi. hayır mafyasın planın olucak orası kesin zaten doğan bu senın doğan pislik. Linç Oyu: Azmodai arkadasim, olmeden once seni recruit etmedigini nerden bilecegiz? Parlak cocuk? Lider olunce diger su cetesi lideri yeni lider oluyor ve gayette olmeden once gece seni recruit etmis olma ihtimali var. Simdi lutfen cirpinmayi birak ve adaletin kasli ve guclu kollarina birak kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu arada bişi sorcam. Hatta 2 şey 1- Çetelerin oyunu kazanması için sadece kendi çeteleri mi çoğunluğa ulaşmalı yoksa genel olarak çetedeki adam sayısı townie sayısını mı geçmeli? 2- çete üyeleri diğer çetelerin de üyelerini biliyor mu yoksa sadece kendi çetelerinin üyelerini mi biliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Fly said: SOYTARI BENİM /discuss hadi ama linç edelim birini yahu. tıkandık fake bi atis ve sanki kan akma istegi var gibi yoksa cok mu supheci yaklasiyorum? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi ister inan ister inanma ben sadece loopa girmis bi turdan cikip bi kac sonuc elde etmek icin astim josu, ayrica jos'un ölümüne oy verdigim icin listene giriyosam bu sanki sey demek gibi AYNI TAKIMDASINIZ? bi insan cetelideri öldürdü diye suclu ilan edilir mi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ustteki mesajim mum'e yazilmistir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Çeteler sağolsun bir birini harcıyorlar. Bu gün de bir çeteciyi astırırsak güzel olacak. Sanırım bir çete lideri çeteyi genişletmek yerine direk öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 cete lideriyle alakası yok dorycim, adam ipe gittikten sonra (bkz 11 oy kesinleştikten sonra) ortaya çıkıp "benden de bir oy" demek gereksiz, adam zaten asılacak. townie adam mafya olduğundan şüphelenmediği birisinin ölmesine sadece aksiyon olsun diye oy vermez. ama azmo'nun affetme olayı da iyiymiş.. azmo, noolur beni affet.. seni anti-town sandım da şeyettim. direkt azmoya oy verirdim de cücenin boşluktan istifade azmoya linç oyu vermesinden çok kıllandım. hani azmo anti-town'dır da, cüce de mi öyle acep.. biraz izleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 heh o da ayri bir konu tabi... analizler yapip listeler cikarirken oyuna yardimci olmaya calisan bir adami hedef gostermesini ben asiri heycan ve heves olarak nitelendiriyorum. Hayir cikardigin pro-town anti town listesinin dogru oldugunu nerden biliyorsun mum? Belki arada doktor falan korudu birilerini, belki iki cete ayni anda ayni adami almaya calisti falan? Hevesini ve stratejini taktir ediyorum, mantikla destekleyip birseyler yapmak istiyorsun ama halk bir cete liderini bulup kesmis ve sen bu konuda ikna olup oy atan insanlari (beni) suclu gosteriyorsun. tekrar ediyorum, tutundugun dal cok zayif... orada ben astiniz dedim cunku tum gun yoktum ortada ve 11'i bulduysak artik geri donus yok demeye getirdim, josun zaten neden supheci davrandigi 30 kere anlatildi. Ama ben mumdan yine de suphelenmiyorum, bu kadar cabalayan adam mafya olmaz, ama arada masum insanlari hedef gosteriyorsun ve bu sagliksiz bir hareket... malum verdigin rakkamlardan bagimsiz olarak bugun benim gibi bir protown keserseniz benim gibi, mafyalar bu gece yine 3 kisi eksiltecek (su cetesinin son elemani olduguna dair suphelendigim cuceyi asmazsak tabi) ve townieler icin hersey karisacak. Ayrica bazi oyuncularin tavirlarinda bariz degisiklikler var, bunlar sonradan mafyaya eklenmis oyuncular da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar