Spyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 said: look: 1 Oy (Nosfe) Jos: 6 Oy (0ne, Mum_Chamber, Apache, elesso, Krusty, ShadowFury) Linç Yok: 1 Oy (Jos) Fly: 2 Oy (mulgear6, look) Cons: 1 Oy (Cuce) eregorn2: 1 Oy (Fly) Linç için gereken oy: 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Başka türlü oyun ilerlemeyecek galiba... Linç Oyu: Jos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 jos soytarı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 soytarı olmasının ne kadar düşük bir ihtimal olduğunu geçtim, soytarıyı öldürmemek gibi bir amacımız yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 soytarı yerie mafya öldürürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 soytarı ölürse kaybediyoruz sanıyordum ben de (başka oyunlardan gördüğüm kadarıyla) ama değilse ölebilir, iki taraf da mutlu olur. Linç oyu geri çekme : eregorn2 Linç oyu : Jos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bir linç hakkımızı mafya indirmek yerine zararsız bir karaktere harcayarak boşa kullanmış oluruz o durumda. Ama diğer açıdan bakarsak soytarının ilk turlarda kesin bir şekilde belirlenmesi de iyi olabilir, yoksa her açık veren mafya deli ayağına yatar, iş içinden çıkılmaz bir hale gelir. Birisinin soytarı olduğundan emin olmamızın tek yolu da ölmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 heheh son cümle devrikötesi olmuş bi parça.anlayın işte... "soytarının kesin olarak belirlenmesinin tek yolu ölmesi" gibi bişey demeye çalıştım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 eet lan mantıklı linç oyu : jos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 geldim okudum cons süpheli geldi linç oyu geri çekme: fly linç oyu: cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bold sucks linç oyu geri çekme: fly linç oyu: cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Selamlar, her gün 1-2 kez bakabileceğimi söylemiştim, çok enteresan olaylar olmuş yokluğumda. İlk gün olduğundan aşağı yukarı beklediğim şekilde gerçekleşiyor olaylar açıkçası, gayet de içi boş nedenler sanki kesinmişcesine insanlara sunuluyor, eğer kısa süre içerisinde birkaç yerden daha destek alırsa bu fikirler, linç oyları çığ gibi büyüyor. Neyse ki dün gece öldürülmemişim, zira bu yöntemin en büyük avantajı(Kullanıcısı için), insanları bir anda gaza getirip, çok da düşünmeden oy vermelerini sağlamaktır. O ilk gazla linç edilmediysem, insanlar bu noktadan sonraki mesajları okuyarak gayet de mantıklı bir seçim yapabilirler diye düşünüyorum. Şimdi o yüzeyde gayet mantıklı görünen fakat derinlemesine incelendiğinde hiçbir dayanağı olmayan suçlamalara cevap vermek istiyorum. Mum_Chamber said: hani ilgi çekmek istemiyorum ama 10 oy toplandıysa da boşa gitmesin, kesin birileri ölsün. yani mafya olduğunu düşündüğün biri yok ama birilerinin aradan çıkmasını istiyorsun, bu mudur? bence çok anti-town bir hareket. Linç Oyu: Jos Tek tek oturup saymadım ama "İlgi çekmek istemiyorum" dediğin adam şu konuya en çok mesajı atan kişilerden biri. Onu da geçtim, sırf dans eden smiley'lerden oluşan bir mesajım var önceki sayfalarda. "İlgi çekmek istemiyorum" derken neyi kastetmiştin sen acaba? Birileri zaten kesin ölecek Mum, bu oyunun doğası bu yönde. Ha 10 oy verilen kimsenin de 11. oydan kurtulduğunu görmedim ben bugüne kadar. 20+ kişilik bir oyunda, 10 oy almış kişiye ben 11. oyu verince baş şüpheli oluyorsam, ufak bir mantık hatası araman lazım bence o düşüncede. Mafya olduğunu düşündüğüm birileri yok ve birilerinin ölmesi lazım, evet tam olarak da bu benim düşüncem. Ölen kişi townie de olabilir gayet, anti-town da olabilir şansımıza. 20+ kişilik bir oyunun başlarında bunu saptamak imkansızdır diyorum ben açık ve seçik. Bunu anti-town bir hareket olarak algılıyorsan, bu oyunda gayet tecrübesizsin demek isterdim açıkçası, fakat daha önce başka oyunlarda da yer aldığını biliyorum. Ya geçen oyundaki Mortis-Xinroth gibi bir dedektif-doktor ikilin olacak ve korkusuzca öne çıkıp suçluları mimleyip avlayacaksın, ya da böylesine çok anti-town'ın olduğu bir oyundaki gibi şansına güvenip random linçler yapıp, insanların reaksiyonlarına ve oylama sırasında bıraktıkları ipuçlarına bakacaksın. Her neyse, benim de şüphelendiklerim elbette ki vardı bu noktaya kadar, fakat sivri hareketlerde bulunarak onların kendilerini ele vermesini beklerken, maalesef planım ters tepti ve bana yüklendiniz. Şimdi ben suçlamalarıma başlarsam "Dikkati kendinden başkalarına kaydırmak istiyor" olacak, biliyorum. O yüzden şimdilik herhangi bir suçlama yapmamaya devam edeceğim, ne zaman ki ölümüm veya kurtuluşum kesinleşmeye yaklaşır, o zaman ben de suçlamalarımı yöneltirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Başından beri Cons'tan şüpheleniyodum ben zaten, sanırım benim gibi düşünen birileri daha çıkmış. Ama şöyle bir şey de var, ilk gece adam öldürmek yerine recruit etmek çok daha mantıklı Cüce'nin dediği gibi. Tutup da Penth'i öldürdüyse biri inadına, ipneliğine öldürmüş olabilir Cons gibi, ya da okları Cons'a yöneltmek için de inadına öldürmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evden çıkmadan son bir oy sayımı yapıyorum.. said: look: 1 Oy (Nosfe) Jos: 10 Oy (0ne, Mum_Chamber, Apache, elesso, Krusty, ShadowFury, Smoke, Fly, Cons, mulgear6) Linç Yok: 1 Oy (Jos) Fly: 1 Oy (look) Cons: 1 Oy (Cuce) Linç için gereken oy: 11 ben yokken çoğunluğa ulaşırsanız çok fazla bunun muhabbetini yapmayın pls =).. en azından bir sonraki tur için plan yapmaya falan çalışmayın.. ciao! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bence jos townie ama bidaha nasıl topluycaz bu kadar oyu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Linc oyu geri cekme : Fly Linc oyu : Jos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bence jos townie. illa oy birliği olsun diye öldürelim diyorsunuz. bi şekilde haklısınız tabi ama ben masum kanına girmek istemem. bana en sessiz, olayları izliyim, bana da bulaşmadılar diyen eregorn2 ile dory dikkatimi çekiyor. hocalarımız sınavda ilk kararın hep doğrudur derlerdi bize. linç oyu: eregorn2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben Jos olduunu sanmıyorum hala. Linç Oyu: Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bence soytarı kimse söylesin öldürelim gitsin. bir yararı yok bize. hatta zararı bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hee soytarıda maldı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 niye be öldürürsek kazancak işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Söylicek, ve biz de linç hakkımızı ondan yana harcamaktansa "bu adam ne de olsa mfaya deil" diye başkalarına harcicaz, hem adam kaybetçek hem bize yaricak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sonra siz linç etmeyeceğiniz için mafya soytarıyı alıcak ömür boyu mutlu cinayetler işleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben vazgeçiyorum cidden jos'tan. biraz inceledimde bana daha çok dory şüpheli geldi. sadece kendisine saldırılınca savunma yaptı bidahada mesaj atmadı. pek fazla dikkat çekmek istemiyor gibi bi tavrı var. Linç oyu geri çekme: Jos Linç oyu: Dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abi josu öldürelim townie olsa bile güleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar