Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Bir linç hakkımızı mafya indirmek yerine zararsız bir karaktere harcayarak boşa kullanmış oluruz o durumda.

Ama diğer açıdan bakarsak soytarının ilk turlarda kesin bir şekilde belirlenmesi de iyi olabilir, yoksa her açık veren mafya deli ayağına yatar, iş içinden çıkılmaz bir hale gelir. Birisinin soytarı olduğundan emin olmamızın tek yolu da ölmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, her gün 1-2 kez bakabileceğimi söylemiştim, çok enteresan olaylar olmuş yokluğumda.

İlk gün olduğundan aşağı yukarı beklediğim şekilde gerçekleşiyor olaylar açıkçası, gayet de içi boş nedenler sanki kesinmişcesine insanlara sunuluyor, eğer kısa süre içerisinde birkaç yerden daha destek alırsa bu fikirler, linç oyları çığ gibi büyüyor.

Neyse ki dün gece öldürülmemişim, zira bu yöntemin en büyük avantajı(Kullanıcısı için), insanları bir anda gaza getirip, çok da düşünmeden oy vermelerini sağlamaktır. O ilk gazla linç edilmediysem, insanlar bu noktadan sonraki mesajları okuyarak gayet de mantıklı bir seçim yapabilirler diye düşünüyorum.

Şimdi o yüzeyde gayet mantıklı görünen fakat derinlemesine incelendiğinde hiçbir dayanağı olmayan suçlamalara cevap vermek istiyorum.

Mum_Chamber said:
hani ilgi çekmek istemiyorum ama 10 oy toplandıysa da boşa gitmesin, kesin birileri ölsün. yani mafya olduğunu düşündüğün biri yok ama birilerinin aradan çıkmasını istiyorsun, bu mudur?

bence çok anti-town bir hareket.

Linç Oyu: Jos

Tek tek oturup saymadım ama "İlgi çekmek istemiyorum" dediğin adam şu konuya en çok mesajı atan kişilerden biri. Onu da geçtim, sırf dans eden smiley'lerden oluşan bir mesajım var önceki sayfalarda. "İlgi çekmek istemiyorum" derken neyi kastetmiştin sen acaba?

Birileri zaten kesin ölecek Mum, bu oyunun doğası bu yönde. Ha 10 oy verilen kimsenin de 11. oydan kurtulduğunu görmedim ben bugüne kadar. 20+ kişilik bir oyunda, 10 oy almış kişiye ben 11. oyu verince baş şüpheli oluyorsam, ufak bir mantık hatası araman lazım bence o düşüncede.

Mafya olduğunu düşündüğüm birileri yok ve birilerinin ölmesi lazım, evet tam olarak da bu benim düşüncem. Ölen kişi townie de olabilir gayet, anti-town da olabilir şansımıza. 20+ kişilik bir oyunun başlarında bunu saptamak imkansızdır diyorum ben açık ve seçik. Bunu anti-town bir hareket olarak algılıyorsan, bu oyunda gayet tecrübesizsin demek isterdim açıkçası, fakat daha önce başka oyunlarda da yer aldığını biliyorum.

Ya geçen oyundaki Mortis-Xinroth gibi bir dedektif-doktor ikilin olacak ve korkusuzca öne çıkıp suçluları mimleyip avlayacaksın, ya da böylesine çok anti-town'ın olduğu bir oyundaki gibi şansına güvenip random linçler yapıp, insanların reaksiyonlarına ve oylama sırasında bıraktıkları ipuçlarına bakacaksın.

Her neyse, benim de şüphelendiklerim elbette ki vardı bu noktaya kadar, fakat sivri hareketlerde bulunarak onların kendilerini ele vermesini beklerken, maalesef planım ters tepti ve bana yüklendiniz. Şimdi ben suçlamalarıma başlarsam "Dikkati kendinden başkalarına kaydırmak istiyor" olacak, biliyorum. O yüzden şimdilik herhangi bir suçlama yapmamaya devam edeceğim, ne zaman ki ölümüm veya kurtuluşum kesinleşmeye yaklaşır, o zaman ben de suçlamalarımı yöneltirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Başından beri Cons'tan şüpheleniyodum ben zaten, sanırım benim gibi düşünen birileri daha çıkmış.

Ama şöyle bir şey de var, ilk gece adam öldürmek yerine recruit etmek çok daha mantıklı Cüce'nin dediği gibi. Tutup da Penth'i öldürdüyse biri inadına, ipneliğine öldürmüş olabilir Cons gibi, ya da okları Cons'a yöneltmek için de inadına öldürmüş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

evden çıkmadan son bir oy sayımı yapıyorum..

said:
look: 1 Oy (Nosfe)
Jos: 10 Oy (0ne, Mum_Chamber, Apache, elesso, Krusty, ShadowFury, Smoke, Fly, Cons, mulgear6)
Linç Yok: 1 Oy (Jos)
Fly: 1 Oy (look)
Cons: 1 Oy (Cuce)

Linç için gereken oy: 11

ben yokken çoğunluğa ulaşırsanız çok fazla bunun muhabbetini yapmayın pls =).. en azından bir sonraki tur için plan yapmaya falan çalışmayın.. ciao!
Sosyal ağlarda paylaş

bence jos townie. illa oy birliği olsun diye öldürelim diyorsunuz. bi şekilde haklısınız tabi ama ben masum kanına girmek istemem. bana en sessiz, olayları izliyim, bana da bulaşmadılar diyen eregorn2 ile dory dikkatimi çekiyor. hocalarımız sınavda ilk kararın hep doğrudur derlerdi bize.

linç oyu: eregorn2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...