Spyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 apache ve eregorn oy yazılışını düzeltmek için editlediler.. ben gördüm.. ama ne olursa olsun edit yasak arkadaşlar.. bundan sonra dikkat edin lütfen.. gerekirse dogrusunu yeni mesaj olarak atın altına =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Daha 2 sayfa olmadan linç oyları uçuşmaya başlamış, biraz sakin olun ya. Hayır yine yok yere telef ediceksiniz pro townları, patlıycak oyun kalıcaz öyle. Tamam oyunun ilerlemesi için, milleti ortaya çıkarmak için tek yol bu ama yine de serseri mayın gibi girişmekten sakının bence. Oyunu kazanmak için rastgele girişmek yerine adam gibi düşünüp hatları daraltmamız lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aga ben yeni geldim bodrumdan. rewendor soytarı bence oy vermeyin dsfgdg henüz bi fikrim yok, tek gerçek penthi öldürmediğim. of hapşurdum monitör tükürük olduç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ShadowFury said: Daha 2 sayfa olmadan linç oyları uçuşmaya başlamış, biraz sakin olun ya. Hayır yine yok yere telef ediceksiniz pro townları, patlıycak oyun kalıcaz öyle. Tamam oyunun ilerlemesi için, milleti ortaya çıkarmak için tek yol bu ama yine de serseri mayın gibi girişmekten sakının bence. Oyunu kazanmak için rastgele girişmek yerine adam gibi düşünüp hatları daraltmamız lazım bence O yüzden daha oy vermedim zaten sadece fikir attım ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yenyim bende zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Linc oyu falan yok benden suan, bir gorelim bakalim kim ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 İlk linç tamamen random oluyor. Oy çokluğuna uyarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben de aynı çoğunluğa uyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ben biraz daha seyretmeyi düşünüyorum,çünkü ortada 4 belki daha fazla katil var,ve bunlardan birisi elbet bi açık vericektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 /roll 21 yapalım. ilk sayfaya mesaj atanlardan şüphelenmedim değil ama yeniyim demiş mesela eregorn, sahiden ilk oyunu olduğu için gözardı ediyorum şahsen. akşam saatlerine doğru mesaj atan/atmayan belli olur, bakarız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sevgi pıtırcıklarım, benim tüm gün seminerim var, belki öğle tatilinde size öpücükler yollayabilicem, onun dışında benden ümidi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 jos çete lideri eminim ona oy vermezseniz naynay bende çete lideri olabilirim deermişim hehe ıyy bu kalıpta eskiden bile igrencti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 seminer baslamadan once israrla mesaj editledigi icin Tanrilar tarafindan cezalandirilma oyu: Apache sunlardan ikisini sallandiracaksin taksimde, bak bir daha yapiyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Linc Oyu = Apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sayın tanrı sesimizi duy zaman yolculuğunu yasaklamıştın yasak büyüler kanunu çerçevesinde, adalet istiyoruz. Linç Oyu : Apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 haha çok korktum bu akşam jos linç edilecek ya linç edilecek ya linç edilecek kurtarırı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 slm. oyunun başladığını yeni gördüm,kuralları okuyum esicem fırtına gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 topici baştan sona okudum. dikkatimi çeken tek kişi fede oldu. penthte 3495738947 oyundur bi geceden fazla yaşıyamıyo yazık yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 son hatırlatma: ne olursa olsun mesaj editlemek yasak.. düzelteceğiniz şeyi yeni mesaj atarak söyleyin (post kasmış olursunuz işte negzel =P).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hm peki o zaman Linö oyu geri çekme : Apache Linç oyu : look oy verildi diye atlamış hemen, sebep belirtmeden hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yukarıdaki haklı hemen beni suçlu ilan etmiş Linç oyu geri çekme : Jos Linç oyu : look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 said: eregorn2: 1 Oy (fede) Apache: 1 Oy (look) look: 2 Oy (Fly, Apache) Linç için gereken oy: 11 Mum, benim cezalandırmamı istedi diye anladım.. O yüzden eklemedim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 arkadaşlar ben şu an ortada konuşanlardan çok rasgele konuşmayanlardan birini kesmeyi öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bu da sey sanirim bak post atin yoksa dogricaz bak! asd neyse oyuna donersek, penthi oldurucek adam hmm bilmiyorum, biraz daha beklemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Selamlar, evimde net yok, o sebeple günde en fazla 1-2 kez bakabiliyorum oyuna, kusura bakmayın. Şimdi öncelikle Penth'in öldürülmesi hususunda, ZUAHAHAHAHAHAHAHAH. Ahem... Devam edersek, oyunun ilk günlerinde linçler tamamen random olarak yapılacak açıkçası, zira herkes tamamen saçma sebeplerle birbirini suçlayacak ve bir kopma noktasında milleti peşine takıp birilerini öldürecek. Apache said: anket ve kayıt konusunda oyunun bilgileri silindiğini öğrenince mesajı bir seferde değil parça parça atarak tekin olmadığını kanıtladı.önemsiz olsaydı tek seferde hayal kırıklığını dile getirirdi. Linç oyu : Jos Daha önceki oyunlarımdan alışığım saçma sebepler öne sürülmesine de, Apache sanırım ilk oyunu olduğundan, tamamen oyun öncesi geyikten oluşan mesajlarımı ciddiye alıp (Spyro bana linç oyu verdi yani, öeh), üzerine bir de "Doktorum ben ehe ehe" dememe rağmen bana linç oyu vermiş. Açıkçası biraz olsun oyun tecrübesi olsaydı düşünmeden linç oyu verirdim kendisine, fakat şimdilik izlemekle yetineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar