Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Daha 2 sayfa olmadan linç oyları uçuşmaya başlamış, biraz sakin olun ya. Hayır yine yok yere telef ediceksiniz pro townları, patlıycak oyun kalıcaz öyle.

Tamam oyunun ilerlemesi için, milleti ortaya çıkarmak için tek yol bu ama yine de serseri mayın gibi girişmekten sakının bence. Oyunu kazanmak için rastgele girişmek yerine adam gibi düşünüp hatları daraltmamız lazım bence
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Daha 2 sayfa olmadan linç oyları uçuşmaya başlamış, biraz sakin olun ya. Hayır yine yok yere telef ediceksiniz pro townları, patlıycak oyun kalıcaz öyle.

Tamam oyunun ilerlemesi için, milleti ortaya çıkarmak için tek yol bu ama yine de serseri mayın gibi girişmekten sakının bence. Oyunu kazanmak için rastgele girişmek yerine adam gibi düşünüp hatları daraltmamız lazım bence

O yüzden daha oy vermedim zaten sadece fikir attım ortaya
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, evimde net yok, o sebeple günde en fazla 1-2 kez bakabiliyorum oyuna, kusura bakmayın.

Şimdi öncelikle Penth'in öldürülmesi hususunda, ZUAHAHAHAHAHAHAHAH.

Ahem... Devam edersek, oyunun ilk günlerinde linçler tamamen random olarak yapılacak açıkçası, zira herkes tamamen saçma sebeplerle birbirini suçlayacak ve bir kopma noktasında milleti peşine takıp birilerini öldürecek.

Apache said:
anket ve kayıt konusunda oyunun bilgileri silindiğini öğrenince mesajı bir seferde değil parça parça atarak tekin olmadığını kanıtladı.önemsiz olsaydı tek seferde hayal kırıklığını dile getirirdi.

Linç oyu : Jos

Daha önceki oyunlarımdan alışığım saçma sebepler öne sürülmesine de, Apache sanırım ilk oyunu olduğundan, tamamen oyun öncesi geyikten oluşan mesajlarımı ciddiye alıp (Spyro bana linç oyu verdi yani, öeh), üzerine bir de "Doktorum ben ehe ehe" dememe rağmen bana linç oyu vermiş. Açıkçası biraz olsun oyun tecrübesi olsaydı düşünmeden linç oyu verirdim kendisine, fakat şimdilik izlemekle yetineceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...