Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

hahaha surada azıcık dusunen towni benim mafya olmadıgımı cok rahat anlar size resmen liste cıakrttım be yok olmam karsılıgında.

-cuce
-fly
-dory

bu üçü 100% mafya.hadi kolay gelsin madem bu kasabnın bi uyesiyim olmektende mutlu olurum beni linc ettirin kasabalı oldugum ortaya cıkınca ufacık bir arastırmayla mafyalar ortaya cıkacak resmen holiwud filminin ana karakterine main tanklık edip ölen adam rolüne büründüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
@rewendor :

yok sanmıyorum öyle olduğunu.
hadi jos yaşasaydı evet ikisi ortak alacaktı da mortis bile alacak olsaydı yine tek Kİ zaten alamaması lazım, lider kalktı ortadan.

spyro acikladi 3-4 sayfa geriye bakarsan gorursun... cete lideri sadece ilk uyeye verilen ad, olurse tek kisi bile kalsa cete adam alabiliyor veya oldurebiliyor. normal operasyon devam ediyor.

biraz oyunu takip et yahu :/ harbi mafya oyunlarinin fail elemani olmaya daysin fly :P
Sosyal ağlarda paylaş

hm
şey değil mi işte lider olmayanlar alamaz ?
lider sadece şu mu şu mu diyor, millet karar veriyor.

oy pusulasına oy atacaklar ama pusula kalkıyor, oy verecek bir şey olmuyor gibisinden bir şey oluyordur kurallar çerçevesinde.

yanılmıyorum umarım, sevindirik olmuştum mafyalar gidiyor diye :
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

iste gece mortis te giderayak birini aldiysa nerden bilecez? o kural cok belirgin degil kanimca.

Gece son uye adam alabiliyor mu yoksa oldurulurse gg mi oluyor mafya?

İyi de o zaman townielerin hiç kazanma şansı yok ki? adamlar her tur birini çeksin yanlarına, townieler linç ederse bi önceki adam sürdürür, dier çeteler vurursa vurulayazarken adam alır hep sürer çete?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Azmodai said:

iste gece mortis te giderayak birini aldiysa nerden bilecez? o kural cok belirgin degil kanimca.

Gece son uye adam alabiliyor mu yoksa oldurulurse gg mi oluyor mafya?

İyi de o zaman townielerin hiç kazanma şansı yok ki? adamlar her tur birini çeksin yanlarına, townieler linç ederse bi önceki adam sürdürür, dier çeteler vurursa vurulayazarken adam alır hep sürer çete?

yok oyle birsey cunku gel gor ki yine azalmis oluyor, ve birini oldurmek yerine adam cekiyor.

Spyro bu olaya aciklik getirirse iyi olur. Kendisi de demisti zaten bastan experimental bir konsept diye, belki bu da oyun ici bizim buldugumuz bir bugdir veya sorudur? dur bakalim spyro konussun.

Ama cuceden halen killaniyorum cok fena, su cetesinden olmasa bile mafyadir kendisi. boyle sinsi sinsi arkaplandan is yurutmeler anca ona has olaydir.
Sosyal ağlarda paylaş

Öğrendiğimiz kadarıyla:
Jos liderdi
Belli ki oyunun başladığı gece Mortis i almış takımına

İlk gün Jos linç edildi
gece Mortis öldürüldü

Yani o gece hayattaki tek su çetesi üyesi Mortis ti, adam alma hakkı vardı ve öldürüldü.

Sorulması gereken soru şu: öldürüldüğü için adam alma hakkı boşa gider mi, yoksa adamı alıp sonra mı ölüyo?

Eğer boşa gidiyosa su çetesi tamamen elendi demektir,
ama eğer kullanabildiyse kesin adam aldı demektir(çünkü tek cinayet işlendi), ve 4 çete var demektir.

Alternatif durum ise;
Jos ilk gece başkasını aldı, alınan kişi de Mortis i aldı, ama Mortis ilk gecede öldürüldü. Tabi bu durum sadece ölümün adam alma eylemini engellemiyo olması durumunda geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
ben flyda iyice suphelenmeye basladim ama
link oyu geri cekme : apaci
link oyu: fly

18 sayfada tek dogru hareket bu oldu.ama cuce cok daha tehlikeli o lider cunku hemde sessiz hemde uyandırmıyor anlamıyorsun.

fede opsiyonu var ayrıca 2 gozum onume aksın dedi ama ne malum sallamadıgı sonucta oyun dısı belki guvenilir bir insan ama oyunda dikkat cekmemek adına cok guzel bir mesaj attı hemen inandık!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamın çetesi 1 kişi mesela Mortis.

Mortis birini recruit etti, sora biri mortisi öldürdü, çete yine 1 kişi. Townie ler 1 azalmış oluyor.

Townieler üstelik bir de kendi adamını da öldürebilir.

Çetedeki adam sayısını azaltmak için tek şans hem gece çete üyesi öldürülcek hem de ertesi gün onun recruit ettii adamı linç edicez ki bir günde (gece+gündüz) 1 adam gelip 2 adam birden gidebilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca azmodai ninde cok boyle toplum adamı rolunde olması rahatsızlık olabielcegine dair sinyaller veriyor.yani ben toplumu dusunuyorum ona gore cetele cıkartıyorum havaları mum_chamber ile beraber ortak olabileceklerini haykırıyor ama ilk hedefin cuce olması su anda birincil gorev olması gerekli.bide bana soytarı demesi onun soytarı olabilecegine dair mini bir kıpırdanmada yaratıyor ama daha pek o sekilde davranmıs degil.

bu aksam cuceyi indiriyoruz o zaman.eger towni cikarsa beni indirin degilse meshur olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
ayrıca azmodai ninde cok boyle toplum adamı rolunde olması rahatsızlık olabielcegine dair sinyaller veriyor.yani ben toplumu dusunuyorum ona gore cetele cıkartıyorum havaları mum_chamber ile beraber ortak olabileceklerini haykırıyor ama ilk hedefin cuce olması su anda birincil gorev olması gerekli.bide bana soytarı demesi onun soytarı olabilecegine dair mini bir kıpırdanmada yaratıyor ama daha pek o sekilde davranmıs degil.

bu aksam cuceyi indiriyoruz o zaman.eger towni cikarsa beni indirin degilse meshur olurum.

soytari olsaydim su ana kadar coktan oldurtmustum kendimi dostum...
Sosyal ağlarda paylaş

bugımtrak

oyunun çok bir bugı çetelerin sınırsız adam alabilmesi zaten. oyun sonuna doğru misal 3v2 protown avantajıyla kaldıysa çeteler garanti win. ya da 5v3 protown avantajıyla da garanti win. 5v3v3 tarzı çift çete kalınca da pro-townlar büyük ihtimalle kaybediyor.. yani pro-town olarak kazanmak çok düşük bir ihtimal. normalde townielerin umudu çeteye katılıp o çetenin kazanmasını =)

biz kısmen iyi bir durumdayız, bayağı temizlik yaptık peşinen. ki başlangıçta penth'in ölmesi de mafyaya üye olarak girmesinden çok daha iyidir. yani çetelerin öldürdüğü protownlar bizim işimize yarıyor. öldürmek yerine üye yapmayı deneyebilirler ama orada da yüksek bir ıskalama ve turn harcama ihtimalleri mevcut. gittikçe de bu ihtimal artacaktır. o yüzden protown ya da mafya çıksa da öldürmek daha karlı olacağından mafyalar artık öldürmeye odaklanacaktır. bu da iki taraftan da kayıpları arttıracak ama genel olarak bizim avantajımıza olacaktır. (infazları düzgün yaptığımızı var sayıyorum)

[hr]

ya dory çok ağır bariz bir şekilde dikkat dağıtmaya çalışıyor. ondan şüphelendim, al sana linç oyu.. öyle şey mi var yahu? biz milletten şüphelenmiyoruz da mı sesimiz çıkmıyor?

kral olsam direkt dory'ye atar yapabilirdim. ama kral olsam zaten azmo'ya, cüceye ve apache'ye de yapmıştım atarı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Selam herkese, spyro'nun izniyle atıyorum bu mesajı, kardesiyim ben... abim, son mesajı attıktan biraz sonra evden cıkmıstı ama dısarda telefondan bakmak istemis topic'e... galiba bi karısıklık olmus =)... walla oyun hakkında cok fazla bilgim yok ama bana soyledigi kadarıyla cete lideri sadece isimde kalan bir seymis, cete uyeleri de uye alıp, adam oldurebiliyormus... son olarak son uyenin olduruldugu gece soyledigi eylem gerceklestirilir gibi bir seyler soyledi =)... gelince kendisi daha iyi acıklayacaktır herhalde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...