Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hahaha surada azıcık dusunen towni benim mafya olmadıgımı cok rahat anlar size resmen liste cıakrttım be yok olmam karsılıgında. -cuce -fly -dory bu üçü 100% mafya.hadi kolay gelsin madem bu kasabnın bi uyesiyim olmektende mutlu olurum beni linc ettirin kasabalı oldugum ortaya cıkınca ufacık bir arastırmayla mafyalar ortaya cıkacak resmen holiwud filminin ana karakterine main tanklık edip ölen adam rolüne büründüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Fly said: @rewendor : yok sanmıyorum öyle olduğunu. hadi jos yaşasaydı evet ikisi ortak alacaktı da mortis bile alacak olsaydı yine tek Kİ zaten alamaması lazım, lider kalktı ortadan. spyro acikladi 3-4 sayfa geriye bakarsan gorursun... cete lideri sadece ilk uyeye verilen ad, olurse tek kisi bile kalsa cete adam alabiliyor veya oldurebiliyor. normal operasyon devam ediyor. biraz oyunu takip et yahu :/ harbi mafya oyunlarinin fail elemani olmaya daysin fly :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hm şey değil mi işte lider olmayanlar alamaz ? lider sadece şu mu şu mu diyor, millet karar veriyor. oy pusulasına oy atacaklar ama pusula kalkıyor, oy verecek bir şey olmuyor gibisinden bir şey oluyordur kurallar çerçevesinde. yanılmıyorum umarım, sevindirik olmuştum mafyalar gidiyor diye : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ya biri mafyayim dediginde, onu asanlar mi suclu oluyor? cok sacmaymis apache. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ofsfgdhjk tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Azmodai said: iste gece mortis te giderayak birini aldiysa nerden bilecez? o kural cok belirgin degil kanimca. Gece son uye adam alabiliyor mu yoksa oldurulurse gg mi oluyor mafya? İyi de o zaman townielerin hiç kazanma şansı yok ki? adamlar her tur birini çeksin yanlarına, townieler linç ederse bi önceki adam sürdürür, dier çeteler vurursa vurulayazarken adam alır hep sürer çete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 işte karşıt çeteler aynı adamı almıştır sonuç olarak ellerine sıfır geçmiştir belki, tek dayanağımız o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 şansımız ab u oyun tipinde zaten. azmodai veya apache gibi irçini satanlar cetelerle kazanabilir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Rewendor said: Azmodai said: iste gece mortis te giderayak birini aldiysa nerden bilecez? o kural cok belirgin degil kanimca. Gece son uye adam alabiliyor mu yoksa oldurulurse gg mi oluyor mafya? İyi de o zaman townielerin hiç kazanma şansı yok ki? adamlar her tur birini çeksin yanlarına, townieler linç ederse bi önceki adam sürdürür, dier çeteler vurursa vurulayazarken adam alır hep sürer çete? yok oyle birsey cunku gel gor ki yine azalmis oluyor, ve birini oldurmek yerine adam cekiyor. Spyro bu olaya aciklik getirirse iyi olur. Kendisi de demisti zaten bastan experimental bir konsept diye, belki bu da oyun ici bizim buldugumuz bir bugdir veya sorudur? dur bakalim spyro konussun. Ama cuceden halen killaniyorum cok fena, su cetesinden olmasa bile mafyadir kendisi. boyle sinsi sinsi arkaplandan is yurutmeler anca ona has olaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Öğrendiğimiz kadarıyla: Jos liderdi Belli ki oyunun başladığı gece Mortis i almış takımına İlk gün Jos linç edildi gece Mortis öldürüldü Yani o gece hayattaki tek su çetesi üyesi Mortis ti, adam alma hakkı vardı ve öldürüldü. Sorulması gereken soru şu: öldürüldüğü için adam alma hakkı boşa gider mi, yoksa adamı alıp sonra mı ölüyo? Eğer boşa gidiyosa su çetesi tamamen elendi demektir, ama eğer kullanabildiyse kesin adam aldı demektir(çünkü tek cinayet işlendi), ve 4 çete var demektir. Alternatif durum ise; Jos ilk gece başkasını aldı, alınan kişi de Mortis i aldı, ama Mortis ilk gecede öldürüldü. Tabi bu durum sadece ölümün adam alma eylemini engellemiyo olması durumunda geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dory said: ben flyda iyice suphelenmeye basladim ama link oyu geri cekme : apaci link oyu: fly 18 sayfada tek dogru hareket bu oldu.ama cuce cok daha tehlikeli o lider cunku hemde sessiz hemde uyandırmıyor anlamıyorsun. fede opsiyonu var ayrıca 2 gozum onume aksın dedi ama ne malum sallamadıgı sonucta oyun dısı belki guvenilir bir insan ama oyunda dikkat cekmemek adına cok guzel bir mesaj attı hemen inandık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 neticede spyro derse ki olmeden once son uye de adam alabiliyor diye, bence cuce bir numarali suphelidir, eger aksisini derse mortis - cuce iliskisi biraz supheye dusuyor ve benim de iddialarim kucaga geliyor biraz. neyse spyro aciklama yapsin da hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben ne yaptım yahu : dory ve apache siz mafyasınız bana kalırsa da. direk yüklendiniz, kaldı ki sadece look'a karşı kendimi savundum şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fly oyunu takip etmemen, arada bir bakip gecmis sayfalari analiz etmeden atlaman biraz killandiriyor acikcasi. Boyle arka planda kalayim ayaklari... suphe cekmiyorsun degil biraz. Gerci ben sana gelene kadar baska daha bariz hedeflerin oldugu kanisindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi adamın çetesi 1 kişi mesela Mortis. Mortis birini recruit etti, sora biri mortisi öldürdü, çete yine 1 kişi. Townie ler 1 azalmış oluyor. Townieler üstelik bir de kendi adamını da öldürebilir. Çetedeki adam sayısını azaltmak için tek şans hem gece çete üyesi öldürülcek hem de ertesi gün onun recruit ettii adamı linç edicez ki bir günde (gece+gündüz) 1 adam gelip 2 adam birden gidebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tamam da senin dedigin townie'nin haklarini koruyan bir senaryo (ki oyle olmasi lazim) ama belirgin bir aciklama yok bu konu uzerine ve sadece varsayiyoruz. Ya kural mafya yararinaysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ayrıca azmodai ninde cok boyle toplum adamı rolunde olması rahatsızlık olabielcegine dair sinyaller veriyor.yani ben toplumu dusunuyorum ona gore cetele cıkartıyorum havaları mum_chamber ile beraber ortak olabileceklerini haykırıyor ama ilk hedefin cuce olması su anda birincil gorev olması gerekli.bide bana soytarı demesi onun soytarı olabilecegine dair mini bir kıpırdanmada yaratıyor ama daha pek o sekilde davranmıs degil. bu aksam cuceyi indiriyoruz o zaman.eger towni cikarsa beni indirin degilse meshur olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O zaman komple intihar edelim, her kural bize karşıysa kazanma ihtimalimiz yok ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hayır bana karşı bi tane adam gibi kanıt sunsanız gercekten mutlu olucam diyicemki, "vaaay be farkında değilimiş ama mafyaymışım, fight clubmışım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 iki dedektif var bizden ve sayica ustunuz... mafyalardan cok var ve en buyuk takim yine biziz... bence sanslar esit, ama dedigin sistem bi garip olabilir belki. Spyro aciklasa da rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 vazgeçtim apache mafya değil ama soytarı. iki mesajdır ben tankım siz dps veya şöhret hayalleri temalı intihar tandansı yakalamış durumda. Linç oyu geri çekme : Apache üç kişi var aklımda, biraz daha gelişssin olaylar ona göre oy vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Apache said: ayrıca azmodai ninde cok boyle toplum adamı rolunde olması rahatsızlık olabielcegine dair sinyaller veriyor.yani ben toplumu dusunuyorum ona gore cetele cıkartıyorum havaları mum_chamber ile beraber ortak olabileceklerini haykırıyor ama ilk hedefin cuce olması su anda birincil gorev olması gerekli.bide bana soytarı demesi onun soytarı olabilecegine dair mini bir kıpırdanmada yaratıyor ama daha pek o sekilde davranmıs degil. bu aksam cuceyi indiriyoruz o zaman.eger towni cikarsa beni indirin degilse meshur olurum. soytari olsaydim su ana kadar coktan oldurtmustum kendimi dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bugımtrak oyunun çok bir bugı çetelerin sınırsız adam alabilmesi zaten. oyun sonuna doğru misal 3v2 protown avantajıyla kaldıysa çeteler garanti win. ya da 5v3 protown avantajıyla da garanti win. 5v3v3 tarzı çift çete kalınca da pro-townlar büyük ihtimalle kaybediyor.. yani pro-town olarak kazanmak çok düşük bir ihtimal. normalde townielerin umudu çeteye katılıp o çetenin kazanmasını =) biz kısmen iyi bir durumdayız, bayağı temizlik yaptık peşinen. ki başlangıçta penth'in ölmesi de mafyaya üye olarak girmesinden çok daha iyidir. yani çetelerin öldürdüğü protownlar bizim işimize yarıyor. öldürmek yerine üye yapmayı deneyebilirler ama orada da yüksek bir ıskalama ve turn harcama ihtimalleri mevcut. gittikçe de bu ihtimal artacaktır. o yüzden protown ya da mafya çıksa da öldürmek daha karlı olacağından mafyalar artık öldürmeye odaklanacaktır. bu da iki taraftan da kayıpları arttıracak ama genel olarak bizim avantajımıza olacaktır. (infazları düzgün yaptığımızı var sayıyorum) [hr] ya dory çok ağır bariz bir şekilde dikkat dağıtmaya çalışıyor. ondan şüphelendim, al sana linç oyu.. öyle şey mi var yahu? biz milletten şüphelenmiyoruz da mı sesimiz çıkmıyor? kral olsam direkt dory'ye atar yapabilirdim. ama kral olsam zaten azmo'ya, cüceye ve apache'ye de yapmıştım atarı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Selam herkese, spyro'nun izniyle atıyorum bu mesajı, kardesiyim ben... abim, son mesajı attıktan biraz sonra evden cıkmıstı ama dısarda telefondan bakmak istemis topic'e... galiba bi karısıklık olmus =)... walla oyun hakkında cok fazla bilgim yok ama bana soyledigi kadarıyla cete lideri sadece isimde kalan bir seymis, cete uyeleri de uye alıp, adam oldurebiliyormus... son olarak son uyenin olduruldugu gece soyledigi eylem gerceklestirilir gibi bir seyler soyledi =)... gelince kendisi daha iyi acıklayacaktır herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu arada azmonun mesajına istinaden, soytarının kendinin hala öldürtememiş olmasına şaşıyorum.. bence kendisi biraz şapşal bir üyemiz ve özel mesajını tam olarak okumadığından soytarı olduğunun dahi farkında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar