Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bügün bizim sitede tanıtım yaptılar,Şu an için Ankara Çankayada belli başlı yerlerde altyapıyı hazırlamışlar,hızlar 1mbps den başlayıp 100 e kadar gidiyor,kampanya fiyatları şöyle: 1 mbps 29ytl 3 39 5 49 10 69 20 89 100mbps 109ytl Kampanya fiyatları için 2 senelik sözleşme yaptırıyorlar,ayrıca 100 ytl lik modem+aktivasyon+kurulum ücretsiz ve telefon hattına ihtiyaç yok,veri erişimi ışıkla yapılıyormuş O_O Bide en güzeli tt net adsl i kapattığına dair belgeni getirirsen +2 ay beleş kullanma olayı yada 5mb ve üstü bağlantılarda 1 milyarlık laptop hediyesi var,gelecek ay bulgaristan a gideceğim için malesef ben başvuramadım :( ,o yüzden kalitesi hakkında bişey diyemem, alt komşumuzu kafalayip ttnetini kapattırıp quicknete geçerebilirsem şükele olcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 OHA LAPTOP HEDİYESİ OHA 5 MB 49 YETELE OHA. oha lan hakkaten. ama 2 sene ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bu fiyatlar her zaman mı gecerli? yoksa 3 ay gecerli olup sonra normal fiyatlara mı donuyor? oraya dikkat etmek lazım. sonra sokmasınlar bi tarafımıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ilk 1 sene geçerli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yeni bir jet fadıl oluşumu mu yoksa? ya da taze bir veezy yöntemi? 1 sene sonra %500 zam gelmeyeceğine dair bi güvence var mı? sadece ankarada mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oda önemli abi 2 sene bu fiyattan versin bana sözleşmem bitince TTnet'e geri döniim o zaman ? yani bide şey abi ne kadar sağlam ki dakka başı kesilir mi acaba ya korkuom işte güvenemiorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 istanbuldada var ataşehir civarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 arkadaşın biri kandırma durumu olurmu demiş :D,arkasında tellcom var ve direk turkcell e bağlı ve altyapıları tamamen kendilerine ait ttnet ile alakalı yok(mus),kampanya fiyatları ne kadar bi süre için geçerli onu sormadım,öğrenince yazarım,bu arada dikmende sadece bizim sitede varmuş,burjuva hissettim kendimi :p,kampanyasız tarifede şu şekilde, 49 69 89 109 129 149 ytl hızları 1,3,5,10,20,100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 forumda kullanan ve memnun olan arkadaşlar vardı.bide fiberoptik olayı,biri gelipte kablonu falan kesmediği sürece bağlantın kopmaz :) ha bide,bu açılmıştı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 İstanbul Bahçeşehir'de oturuyorum ve 5mbitlik bağlantı kullanıyorum, gayet memnunum. Kampanya 1 sene için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 öhöm. izmir de almak isteyen yada hakkında bilgi arayan varsa haber versin arkadaşım tellcom da satış elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 güzel bağlantı hızını merak edenler için http://forum.paticik.com/read.php?5,2983754,page=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Laptop kampanyası eski sanırım , bitmiş olması lazım =) ben temmuzda bakıyordum sonunda bitiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bedava bişiler verecekler die 2 senelik sözleşme(hele ki internetin, hızlarının ve de teknolojinin nasıl geliştiğini göz önüne alırsak) imzalanmamalı.. yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 5mbit alsan 1 yıl 49 dan 1 yıl 89 dan ödücen şimdi 1 mbite 49 veriyoruz ttnetle sınırsız tabi bunlar heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Evet 69 ytl ye geliyor yani 2 sene, ucuzluk olursa (1-2 ayda bedava veriyorlar) yansıtırlarmı bilmem tabi. Tek farkı upload oranının download ile 5mbit e kadar 1:1 seretmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bağlantı asimetrik değil bide.upload download'ı etkilemiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 "QUiKNET'te 1,3,5 Mbps hızlarda upload ve download hızları birbirine eşittir." 5 üzeri değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Evet o yüzden 5mbit e kadar 1:1 dedim =D sonra hep upload 5 kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hasta bu adamlar ya. çankaya tamam, çayyoluda tamam yenimahalle ne ya adam gibi bi semte hizmet vermiyorlar, yenimahalle dedikleri yerin %80 i kotali internet kullanıyodur ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 100 mbit ile torrent indirmek mümkün değil 5 mbit uploadu var zaten normal biryerden çekerken 450 civarı upload yapıyor aldın verdin olayından e sana kalıyor 100 k upload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Zegna said: hasta bu adamlar ya. çankaya tamam, çayyoluda tamam yenimahalle ne ya adam gibi bi semte hizmet vermiyorlar, yenimahalle dedikleri yerin %80 i kotali internet kullanıyodur ya lol çayyolu ümitköye yenimahalle belediyesi bakıyor. bu gibi hat döşeme izin zart zurtu belediyeden alıyorsun. ondan olabilir mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 peki bu adamların verdiği modem wireless mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Kotalı mı bu? Sonra gümlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kotasız,bide 5mbitle upload ile torrent imkansızmı?Gayet'de imkanlı,4/1 yada 1/0.25'ten sonra 100/5 ilaç gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar