Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Beta İzlenimleri (Kısa ve Net)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ucunbiri said:
Shakkil said:
ucunbiri said:

classlar arasındaki dengeyle ilgili yorumuma sen birşey görmemişsin diyen arkadaş tier 4 te faction leader falan farmlıyo galiba anlamadım ?
rvr de girdigin zaman classlar farklı özelliklerle donanmış olmasına rağmen engineer la squik harder aynı oranda etkili oluyo veya rune priestle shaman aynı oranda efektif heal atıyo demeye çalışmıştım.

i love flamers

Sen tier 4'tesin herhalde? 3 gündür açık olan open betada tier 4 görmek gibi bi mümkünatım yoktu, özür dilerim. Şu ana kadar gördüklerim çerçevesinde yorumda bulundum.

arkadaş sen değil misin bana bir şey görmemişsin diyen ben de diyorum ki sen herhalde tier 4 tesin ki çok şey gördün?
allah allah ben mi anlatamıyorum sen okuduğunu mu anlamıyorsun hala bana sen mi tier 4 tesin şeklinde komik şeyler yazıyosun

Yahu "çok görmüş geçirmiş arkadaşım" ben sana soruyorum işte tier 4te misin? Değilsen hangi mantıkla benim söylediğimin yanlış olduğunu belirtip, "engineer la squik harder aynı oranda etkili" diyebiliyorsun?
Mesaj tarihi:
Shakkil said:
Classlar arasında denge var diyorsan birşey görememişin o zaman, kusura bakma.

senin yaptığın yorum bu benim oyunda ne görüp görmediğimle ilgili oyunun dinamikleriyle veya class dengeleriyle alakalı değil konuştukça sıçırıyosun sus bence
Mesaj tarihi:
Olaya "sen kimsin de class dengesi yok diyorsun? ben ne tierler gördüm" diye giren sensin, şimdi niye sıçan ben oluyorum. Diyorum ki gördüğüm kadarıyla şu an bir dengeden söz edilemez ki zaten beta. Zamanla denge olayı daha iyi ayarlanacaktır. Sen dersen ki rank yükseldikçe classlar daha iyi oturuyor, daha dengeli bir ortam oluşuyor, tamam derim.
Mesaj tarihi:
güzel arkadaşım ben diyorum ki oyunda gördüğüm kadarıyla ki yaptığım 4 saatlik rvr ye dayanarak söylüyorum 2 factiondaki benzer classlar birbirine denk sen bana diyorsun ki "sen classlar arasında denge var diyorsan bir şey görmemişsin" ben de sana diyorum ki benim gördüğümden farklı bir şey mi gördün 3 günlük betada tier 4 te falansın herhalde de benim görmediğim şeyler görmüşsün diyorum ama yok analmıyorsun yeter sıkıldım sana laf anlatmaya çalışmaktan yahu
Mesaj tarihi:
Shakkil said:
Classlar arasında denge var diyorsan birşey görememişin o zaman, kusura bakma.

ahahaha şaka mısın ya sen OKUSANA ŞUNU hala diyo senden fazla gördüğümü iddia etmedim diye hey allahım ya benim göremediğimi söylediğin şeyi sen görmüşsün onu yazmışsın sus artık
Mesaj tarihi:
Evet, 4 saatlik rvr tecrübenle bişey görememişsin.

Absolut'un uyarısı üzerine bu mesajdan sonra cevap vermiyorum artık. Zaten bi yere gittiği yok tartışmanın, "sus artık" tan başka yazdığın birşey yok.
Mesaj tarihi:
Ya biri şey demiş
olay ilk gördüğüne tıkla daldan ibaret
Wow mantığıyla ilk gördüğünüze dalmaktan ibaret oynuyorsanız lütfen class dengesi ve oyun mekanikleri hakkaında saçma yorumlarınızı kendinize saklayın, bir değeri yok çünkü.
Ayrıca insanların tier 2 ye geçmeyip class denediği betada nasıl bir amaç bekliyorsunuz pvp için?
Kale kuşatması yok bişey yok.
Mesaj tarihi:
Class dengesi hakkında daha oyun beta da iken fikir yürüten arkadaş ya art niyetlidir ya da IQ seviyesi GERÇEKTEN düşüktür.

O değil de title kısmına bakıyordum ve şu çok hoşuma gitti:
Title Archivement
The Snob Added 5 characters on your Ignore list
The Reclusive Added 40 characters on your Ignore list
The Exiler Added 100 characters on your Ignore list

Ehue, tam bana göre :D
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
olay ilk gördüğüne tıkla daldan ibaret

amma gazsin ekmek, millete laf yetistirmek icin :D

burada demek istedigi, kimse henuz karsi tarafin siniflarini tanimiyor, kimin healer kimin tank, kimin nuker oldugunu bilmiyor, o yuzden daliyor oylesine.. benim anladigim bu, ki bende o sekildeyim, henuz order da milleti tanimiyorum.
Mesaj tarihi:
CB den OB ye bir değişiklik göremedim ben, classlar biraz cık (ama cok az) dengelenmiş o kadar.

daha önce CB icin yazdıklarım gecerli OB icinde.

tabi daha endgame'e ulaşamadık kı yulaşamıycaz zaten tier2 de kalıcaz
Mesaj tarihi:
Ramocan said:
Class dengesi hakkında daha oyun beta da iken fikir yürüten arkadaş ya art niyetlidir ya da IQ seviyesi GERÇEKTEN düşüktür.

O değil de title kısmına bakıyordum ve şu çok hoşuma gitti:
Title Archivement
The Snob Added 5 characters on your Ignore list
The Reclusive Added 40 characters on your Ignore list
The Exiler Added 100 characters on your Ignore list

Ehue, tam bana göre :D

laf banaysa arkadaşım tübitak damgalı 149iq var bilgisayar mühendisiyim yaptığın çocukça yoruma gelirsek class dengesi diyen olmadı aynı işi yapması için oyuna konan classlar aynı düzeyde dendi önce okuyacaksın sonra yorum yapacaksın yaptığın yorum da boyunu aşmayacak
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
Gangren said:
Grafikleri düzeltiyorlar Live öncesi bu arada.

US Open Beta açıklamalarında söylendi.

detaylı bir açıklama varmı acaba?

Improved Graphics Options
We've got some great plans for improved graphics options as we continue through launch. Our number one priority is player performance. It's important in an RvR game for performance to be smooth and allow the game to be accessible to as many people as possible. In order to achieve our goals, we had to ensure a certain level of compatibility between devices. With all of the combinations and options available, we wanted to keep things simple and accessible to everyone.

With that in mind, we have a fix that may improve the ability of higher end machines to load textures, and we will continue to smooth out the process of the way textures load on your screen. In addition to this, we are exploring other options to add which will further enhance the graphics for mid to high range computers. For now, many users are able to turn on features such as anti-aliasing and anisotropic filtering using their cards drivers.
Mesaj tarihi:
karakterin etrafında çok fazla zıplayınca da evade oluyor alakasız genelde o zamanlar da veriyor not attackable bir de target is dead mi ne öyle bir hata var sebebi bug mı yoksa spike mı anlayamadım
  • Yeni Oluştur...