Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hem aklıma takıldı, hem de tahmin ediyorum x classı iyi mi ne yapar diye konular açılabilir diye sorayım dedim, order - destruction diye ayırırsak, birbirinin "aynısı" olan sınıf çiftleri ve mekaniklerini yazabilir misiniz ? mesela swordmaster - black orc => balance/plan var hede hödöye yarıyor gibisinden (doğru biliyorum sanırım ?).
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 up karar veremiyorum hangi sınıf olacağıma, yardmıa muhtacım.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Caster dps, healer Melee dps, healer, tank Ranged dps Ne oynamak istiyorsun ona göre bi karar ver biz o konuda yorum yazalım bence.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 healer olacaktım ama healer fazlalığı var anladığım kadarıyla artı yıllardır healer oynuyorum her oyunda zaten , tank veya dps olurum sanırım işte. uzak yakın mesafeli farketmez, mekaniklerini sevdiğimi açacağım.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Shaman, Archmage Sorceress, Bright Wizard Hammerer & Choppa (Kaldırıldı) Squig Herder & Shadow Warrior Black Orc & Swordmaster Chosen tek
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Yok alakasız ikisi mekanik açısından. Yukarıda belirttiklerim aynı mekaniği kullanıyor.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yazdıklarınız doğrultusunda inceledim ability vsleri marauder ve white lion'un karşılığı yok anladığım kadarıyla , combo point (bloodlust / accusation) kullanmayan diğer dps sınıfları (hammerer ve choppa yok demiştiniz). tanklar ne derece etkili ? marauder falan kadar olmasını beklemiyorum da defansif oynamaya yönelirsem karşıdakine yaptıkları kayda değer mi yoksa düz dps mi açayım tank mank uğraşacağıma ?
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tanklar, DPS yapabiliyor ancak dediğin gibi Marauder/Witch Elf seviyesinde bekleme. DPS açısından potansiyeli en yüksek olan aralarında Black Orc, diye biliyorum.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yok şey olarak, "ben tankım" dedirtecek şeyler yapıyor mu ? debuff vs verdiğini okumuştum da o debuffı kullanana kadar kılıç savursan daha iyi diye de yorumlar vardı, merak ettim tam olarak ne yapıyorlar.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Abi o bufflar debufflar daha ayarlanacak, sen öyle hesapla. Yani "onu yapana kadar şunu yaparım" dedirtecek olan spellere kesinlikle bir ayarlama gelecektir ilerde, o yüzden betadaki kullanılabilirliklerine göre ileride ne olacağına karar verme. Ben mesela sorceress olacaktım ama sanırım chosen olmaya karar verdim, debuffları falan tam dengeleyebilirlerse çok şahane olur.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DPS specli olsa da tank, "Hold the Line" yapabiliyor mesela.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hmpfz zealot oynayan çok mu peki ? bir de en healbot sınıf gibime geldi, yanılıyor muyum ?
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Gördüğüm kadarıyla Zealot, Destruction tarafının en az oynanan classı.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hm zealot veya chosen olacağım sanırım neyse oyun çıksın da. bir de aklıma şu takıldı : http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8578 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8576 biri tek hedefe dot , 6 saniye içinde 1116 damage veriyor , 6 snsi 120 ap. diğeri aoe dot 6 saniyede 1488 damage veriyor , 6 sn boyunca aktif kalırsa 78 ap cooldownları arasında da 2 sn fark var. tooltip mi yanlış yoksa sahiden bir aoe bir single target dottan daha mı verimli her açıdan ? farklı ağaçlarda tamam da yani ne bileyim. anlam veremedim. tamam 80 ft olayı varmış görmedim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 skiller acısından bakarsak ironbreaker black orc team buffları oaln tank swordmaster ve chosen dps bazlı tank
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Abi neden yazdıklarının üstünü çizdin, beğenmedin mi noldu?
Öne çıkan mesajlar