Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class çiftleri hk.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hem aklıma takıldı, hem de tahmin ediyorum x classı iyi mi ne yapar diye konular açılabilir diye sorayım dedim,

order - destruction diye ayırırsak, birbirinin "aynısı" olan sınıf çiftleri ve mekaniklerini yazabilir misiniz ?

mesela swordmaster - black orc => balance/plan var hede hödöye yarıyor gibisinden (doğru biliyorum sanırım ?).
Mesaj tarihi:
healer olacaktım ama healer fazlalığı var anladığım kadarıyla artı yıllardır healer oynuyorum her oyunda zaten , tank veya dps olurum sanırım işte. uzak yakın mesafeli farketmez, mekaniklerini sevdiğimi açacağım.
Mesaj tarihi:
yazdıklarınız doğrultusunda inceledim ability vsleri

marauder ve white lion'un karşılığı yok anladığım kadarıyla , combo point (bloodlust / accusation) kullanmayan diğer dps sınıfları (hammerer ve choppa yok demiştiniz).

tanklar ne derece etkili ? marauder falan kadar olmasını beklemiyorum da defansif oynamaya yönelirsem karşıdakine yaptıkları kayda değer mi yoksa düz dps mi açayım tank mank uğraşacağıma ?
Mesaj tarihi:
yok şey olarak, "ben tankım" dedirtecek şeyler yapıyor mu ?

debuff vs verdiğini okumuştum da o debuffı kullanana kadar kılıç savursan daha iyi diye de yorumlar vardı, merak ettim tam olarak ne yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
Abi o bufflar debufflar daha ayarlanacak, sen öyle hesapla. Yani "onu yapana kadar şunu yaparım" dedirtecek olan spellere kesinlikle bir ayarlama gelecektir ilerde, o yüzden betadaki kullanılabilirliklerine göre ileride ne olacağına karar verme. Ben mesela sorceress olacaktım ama sanırım chosen olmaya karar verdim, debuffları falan tam dengeleyebilirlerse çok şahane olur.
Mesaj tarihi:
hm zealot veya chosen olacağım sanırım
neyse oyun çıksın da.

bir de aklıma şu takıldı :

http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8578
http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8576

biri tek hedefe dot , 6 saniye içinde 1116 damage veriyor , 6 snsi 120 ap.
diğeri aoe dot 6 saniyede 1488 damage veriyor , 6 sn boyunca aktif kalırsa 78 ap

cooldownları arasında da 2 sn fark var.

tooltip mi yanlış yoksa sahiden bir aoe bir single target dottan daha mı verimli her açıdan ?

farklı ağaçlarda tamam da yani ne bileyim. anlam veremedim.

tamam 80 ft olayı varmış görmedim.
  • Yeni Oluştur...