Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class çiftleri hk.

Fly

Öne çıkan mesajlar

hem aklıma takıldı, hem de tahmin ediyorum x classı iyi mi ne yapar diye konular açılabilir diye sorayım dedim,

order - destruction diye ayırırsak, birbirinin "aynısı" olan sınıf çiftleri ve mekaniklerini yazabilir misiniz ?

mesela swordmaster - black orc => balance/plan var hede hödöye yarıyor gibisinden (doğru biliyorum sanırım ?).
Sosyal ağlarda paylaş

yazdıklarınız doğrultusunda inceledim ability vsleri

marauder ve white lion'un karşılığı yok anladığım kadarıyla , combo point (bloodlust / accusation) kullanmayan diğer dps sınıfları (hammerer ve choppa yok demiştiniz).

tanklar ne derece etkili ? marauder falan kadar olmasını beklemiyorum da defansif oynamaya yönelirsem karşıdakine yaptıkları kayda değer mi yoksa düz dps mi açayım tank mank uğraşacağıma ?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o bufflar debufflar daha ayarlanacak, sen öyle hesapla. Yani "onu yapana kadar şunu yaparım" dedirtecek olan spellere kesinlikle bir ayarlama gelecektir ilerde, o yüzden betadaki kullanılabilirliklerine göre ileride ne olacağına karar verme. Ben mesela sorceress olacaktım ama sanırım chosen olmaya karar verdim, debuffları falan tam dengeleyebilirlerse çok şahane olur.
Sosyal ağlarda paylaş

hm zealot veya chosen olacağım sanırım
neyse oyun çıksın da.

bir de aklıma şu takıldı :

http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8578
http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8576

biri tek hedefe dot , 6 saniye içinde 1116 damage veriyor , 6 snsi 120 ap.
diğeri aoe dot 6 saniyede 1488 damage veriyor , 6 sn boyunca aktif kalırsa 78 ap

cooldownları arasında da 2 sn fark var.

tooltip mi yanlış yoksa sahiden bir aoe bir single target dottan daha mı verimli her açıdan ?

farklı ağaçlarda tamam da yani ne bileyim. anlam veremedim.

tamam 80 ft olayı varmış görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...