Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hem aklıma takıldı, hem de tahmin ediyorum x classı iyi mi ne yapar diye konular açılabilir diye sorayım dedim, order - destruction diye ayırırsak, birbirinin "aynısı" olan sınıf çiftleri ve mekaniklerini yazabilir misiniz ? mesela swordmaster - black orc => balance/plan var hede hödöye yarıyor gibisinden (doğru biliyorum sanırım ?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 up karar veremiyorum hangi sınıf olacağıma, yardmıa muhtacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Caster dps, healer Melee dps, healer, tank Ranged dps Ne oynamak istiyorsun ona göre bi karar ver biz o konuda yorum yazalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 healer olacaktım ama healer fazlalığı var anladığım kadarıyla artı yıllardır healer oynuyorum her oyunda zaten , tank veya dps olurum sanırım işte. uzak yakın mesafeli farketmez, mekaniklerini sevdiğimi açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Shaman, Archmage Sorceress, Bright Wizard Hammerer & Choppa (Kaldırıldı) Squig Herder & Shadow Warrior Black Orc & Swordmaster Chosen tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Witch Elf, Witch Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 marauder white lion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Yok alakasız ikisi mekanik açısından. Yukarıda belirttiklerim aynı mekaniği kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 melee dps açısından, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 biri pet class ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yazdıklarınız doğrultusunda inceledim ability vsleri marauder ve white lion'un karşılığı yok anladığım kadarıyla , combo point (bloodlust / accusation) kullanmayan diğer dps sınıfları (hammerer ve choppa yok demiştiniz). tanklar ne derece etkili ? marauder falan kadar olmasını beklemiyorum da defansif oynamaya yönelirsem karşıdakine yaptıkları kayda değer mi yoksa düz dps mi açayım tank mank uğraşacağıma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tanklar, DPS yapabiliyor ancak dediğin gibi Marauder/Witch Elf seviyesinde bekleme. DPS açısından potansiyeli en yüksek olan aralarında Black Orc, diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yok şey olarak, "ben tankım" dedirtecek şeyler yapıyor mu ? debuff vs verdiğini okumuştum da o debuffı kullanana kadar kılıç savursan daha iyi diye de yorumlar vardı, merak ettim tam olarak ne yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Abi o bufflar debufflar daha ayarlanacak, sen öyle hesapla. Yani "onu yapana kadar şunu yaparım" dedirtecek olan spellere kesinlikle bir ayarlama gelecektir ilerde, o yüzden betadaki kullanılabilirliklerine göre ileride ne olacağına karar verme. Ben mesela sorceress olacaktım ama sanırım chosen olmaya karar verdim, debuffları falan tam dengeleyebilirlerse çok şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DPS specli olsa da tank, "Hold the Line" yapabiliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Chaos Career Builder Bak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hmpfz zealot oynayan çok mu peki ? bir de en healbot sınıf gibime geldi, yanılıyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Gördüğüm kadarıyla Zealot, Destruction tarafının en az oynanan classı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hm zealot veya chosen olacağım sanırım neyse oyun çıksın da. bir de aklıma şu takıldı : http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8578 http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8576 biri tek hedefe dot , 6 saniye içinde 1116 damage veriyor , 6 snsi 120 ap. diğeri aoe dot 6 saniyede 1488 damage veriyor , 6 sn boyunca aktif kalırsa 78 ap cooldownları arasında da 2 sn fark var. tooltip mi yanlış yoksa sahiden bir aoe bir single target dottan daha mı verimli her açıdan ? farklı ağaçlarda tamam da yani ne bileyim. anlam veremedim. tamam 80 ft olayı varmış görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 skiller acısından bakarsak ironbreaker black orc team buffları oaln tank swordmaster ve chosen dps bazlı tank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Abi neden yazdıklarının üstünü çizdin, beğenmedin mi noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sordugu sorunun cevabını almıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar