Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 thelegbra said: Xinroth said: baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar kimsin lan sen kümsün lon sön asıl sen kimsin ibibik
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ibibik mi... canın sağolsun be. lan yatayım ya
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kiskanirim seni ben kiskanirim kendimden bu nasil ask allahim ulecegim derdimden
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hepinizi seviyorum, kavga etmeyin. Kırarım ağzınızı.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ne ayaksın Emre? Bırak bu ayakları yoksa önce kalbini sonra kafanı kırarım.
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ahmet senin egonu kırarım, yapma böyle şeyler.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi kıçından vurdum paintballda, bitti gitti saygım. Ama severim hala kardeşim gibi. Ayrıca yavaş kır, dağ gibi ego var bende içinde kayboluyorum.
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 burtonesk said: kıskanmayın her şeyi. yok artık jos seni tehdit ederim
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kerim diyorum, Ahmet diyorum. İsminizle hitap ediorum bakın, anlayın ne kadar ciddiyim.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kerimle batu sevgili miydi lan? Bilsem tişörtü çıkarmazdım..
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xinroth said: thelegbra said: Xinroth said: baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar kimsin lan sen kümsün lon sön asıl sen kimsin ibibik 2 gram kişiliğin olsa fake ile yazarken altına nickini neyin yazarsın. işiniz gücünüz yok mu da account açıp ona buna sataşıyosunuz. ciğeri beş para etmeyen adam doldu burası diyolardı da abartmayın diyodum. ciddiymiş. yazmıcam cevap neyin, admin kankalarınız kızıyo sonra biz hakaret edince. sizler edince siliniyo mesajlar, "tepişmeyin" diye reply geliyo. öyle işte, iyi geceler.
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kırarım lan ikinizi de, düreyeme laf yok. Vurun yatın, bakın joskenk te vurdu yattı. Vurup yatın ama, ses gelsin hadi bakim. Ahmet speşıl olarak seni kırma isteğim had safhada ayrıca, kafamı kırıyordun lan pis herif. Hala başım ağrıyor be /Griswold
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 siz de paso değişik accountlarla değişik kişilerden mesaj atiosunuz jos spidee den atio gris jos dan atio ne lan bu. insan gibi yazın şuraya!
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Leventçim özür dilerim ya. Ne bileyim kafana geleceğini. Kafana nişan almamdan bilebilirdim gerçi. @thelegbra; 1xChillpill. Sakin olun azıcık, pireyi deve yaptınız. Less drama more pew pew hadi bakayım.
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Wowu bırakın rahatlayın arkadaşlar bakın ben 4 seneden sonra bıraktım çok rahatım :). Oynamadığım class yapmadığım iş kalmadı :D. Ama sonra bi bakıonz onca zaman boşa gidiyo ya :).
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben bi migrate edeyim,yeni mage iniz olurum artık.legbra da paticik de kurtulur bu postlardan.
Öne çıkan mesajlar