Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 thelegbra said: Xinroth said: baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar kimsin lan sen kümsün lon sön asıl sen kimsin ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ibibik mi... canın sağolsun be. lan yatayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kıskanmayın her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kiskanirim seni ben kiskanirim kendimden bu nasil ask allahim ulecegim derdimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hepinizi seviyorum, kavga etmeyin. Kırarım ağzınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ibibique misin jos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Benim ibibik, dağılın sıpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ne ayaksın Emre? Bırak bu ayakları yoksa önce kalbini sonra kafanı kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 replace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ahmet senin egonu kırarım, yapma böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi kıçından vurdum paintballda, bitti gitti saygım. Ama severim hala kardeşim gibi. Ayrıca yavaş kır, dağ gibi ego var bende içinde kayboluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ahmet diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 burtonesk said: kıskanmayın her şeyi. yok artık jos seni tehdit ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kerim diyorum, Ahmet diyorum. İsminizle hitap ediorum bakın, anlayın ne kadar ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kerim duşta ben batu msn ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kışt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kerimle batu sevgili miydi lan? Bilsem tişörtü çıkarmazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xinroth said: thelegbra said: Xinroth said: baymadı mı birbirinize çektiğiniz egoboostlar kimsin lan sen kümsün lon sön asıl sen kimsin ibibik 2 gram kişiliğin olsa fake ile yazarken altına nickini neyin yazarsın. işiniz gücünüz yok mu da account açıp ona buna sataşıyosunuz. ciğeri beş para etmeyen adam doldu burası diyolardı da abartmayın diyodum. ciddiymiş. yazmıcam cevap neyin, admin kankalarınız kızıyo sonra biz hakaret edince. sizler edince siliniyo mesajlar, "tepişmeyin" diye reply geliyo. öyle işte, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kırarım lan ikinizi de, düreyeme laf yok. Vurun yatın, bakın joskenk te vurdu yattı. Vurup yatın ama, ses gelsin hadi bakim. Ahmet speşıl olarak seni kırma isteğim had safhada ayrıca, kafamı kırıyordun lan pis herif. Hala başım ağrıyor be /Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 siz de paso değişik accountlarla değişik kişilerden mesaj atiosunuz jos spidee den atio gris jos dan atio ne lan bu. insan gibi yazın şuraya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Leventçim özür dilerim ya. Ne bileyim kafana geleceğini. Kafana nişan almamdan bilebilirdim gerçi. @thelegbra; 1xChillpill. Sakin olun azıcık, pireyi deve yaptınız. Less drama more pew pew hadi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 msne uzasanıza bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Wowu bırakın rahatlayın arkadaşlar bakın ben 4 seneden sonra bıraktım çok rahatım :). Oynamadığım class yapmadığım iş kalmadı :D. Ama sonra bi bakıonz onca zaman boşa gidiyo ya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben bi migrate edeyim,yeni mage iniz olurum artık.legbra da paticik de kurtulur bu postlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ol valla, ben de kurtiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar