Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patos acı baharat çeşnili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lorrotar said:
ofis 3-5 domates soğan > patos acı > geri kalanlar.

çok benziyomuş damak zevklerimiz =p
o 3-5'e de takmıştım bi ara çok feci fena, şimdi bakkalda yok galiba alamıyorum o yüzden pek =s
Mesaj tarihi:
Bi tane vardı, yeşil pakette satılan, koni şeklinde mısırlı taneleri vardı. Göğe ermenin yeniden tanımlanmasıydı o cips. Adını unuttum bi ara bulurum heralde asfsd

Edit: Bu arada pattes cipsi lazımsa ufak patateslerden alıp bi güzel ince ince doğruyosun yuvarlak olarak, sonra yağda kızart, oh mis.
Mesaj tarihi:
Fly said:
patates cipslerinin ufak boylarından fazlasını yiyince bende de mide bulantısı yapıyor nedense

ama mısır cipsleri öyle değil, ye babam ye.

bende de bunun tam tersi varya, mısır cipsi çok kötü geliyo bana =/
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Bi tane vardı, yeşil pakette satılan, koni şeklinde mısırlı taneleri vardı. Göğe ermenin yeniden tanımlanmasıydı o cips. Adını unuttum bi ara bulurum heralde asfsd.

patos un Critos u dur o bu ara siyah pakettlerde, yeşil eskidendi. süperdir kendisi evt, cips peygamberi gibi bişidir, kutsal cipstir ehe.

ahanda
Mesaj tarihi:

Çocukken bakkallarda vardi ilk çıkan Cheetos ahanda resmi Bundan satılıyormu hala ? Özledim tadını valla

Cheetos dedinmi bu şekilsiz cisimlerden oluşan cips gelirdi alka. Şimdi bi ton cheetos çıktı hangisi nedir hiç bilmiyorum

Mesaj tarihi:
Cheetos varda bir sürü upgrade geldi bu cips'in üstüne tadi fln değişmişti 1-2 yıl önce yediğimde (bi tonda cips cıktı cheetos adı altında)

Böyle Cismi club tarzi olan cipsi arıyorum ben :P
Mesaj tarihi:
çitos var da ayak kokulu peynirli cipsi kim yer allaşkına

bu arada konuda bahsi geçen patos düşündüğüm patossa

ÇOK GÜZEL O YA YEMEK İSTİYORUM ÜHÜHÜÜ
  • Yeni Oluştur...