yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Lorrotar said: ofis 3-5 domates soğan > patos acı > geri kalanlar. çok benziyomuş damak zevklerimiz =p o 3-5'e de takmıştım bi ara çok feci fena, şimdi bakkalda yok galiba alamıyorum o yüzden pek =s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Lay's Gurme yiycem ben şimdi, parmesanlı. Görüşlerimi az sonra bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dünyanın en güzel cipsi acılı patostur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bi tane vardı, yeşil pakette satılan, koni şeklinde mısırlı taneleri vardı. Göğe ermenin yeniden tanımlanmasıydı o cips. Adını unuttum bi ara bulurum heralde asfsd Edit: Bu arada pattes cipsi lazımsa ufak patateslerden alıp bi güzel ince ince doğruyosun yuvarlak olarak, sonra yağda kızart, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Fly said: patates cipslerinin ufak boylarından fazlasını yiyince bende de mide bulantısı yapıyor nedense ama mısır cipsleri öyle değil, ye babam ye. bende de bunun tam tersi varya, mısır cipsi çok kötü geliyo bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 misir cipslerini hic sevmiyorum ben de. bi de soslu misir vari yuzyilin felaketi, ne irenc bisey o ya, kokusu tadi yagli yagli iyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Kojiroh said: Bi tane vardı, yeşil pakette satılan, koni şeklinde mısırlı taneleri vardı. Göğe ermenin yeniden tanımlanmasıydı o cips. Adını unuttum bi ara bulurum heralde asfsd. patos un Critos u dur o bu ara siyah pakettlerde, yeşil eskidendi. süperdir kendisi evt, cips peygamberi gibi bişidir, kutsal cipstir ehe. ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Hah işte bu. Efsane. Soslu mısır da bu da şöle bi 10. tanede falan inanılmaz bayıyo adamı da, işte. Bi de her zaman yenmiyo ya. Evet o kadar da efsane diilmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Çocukken bakkallarda vardi ilk çıkan Cheetos ahanda resmi Bundan satılıyormu hala ? Özledim tadını valla Cheetos dedinmi bu şekilsiz cisimlerden oluşan cips gelirdi alka. Şimdi bi ton cheetos çıktı hangisi nedir hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çitoz var hala ya? patsito goremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Cheetos varda bir sürü upgrade geldi bu cips'in üstüne tadi fln değişmişti 1-2 yıl önce yediğimde (bi tonda cips cıktı cheetos adı altında) Böyle Cismi club tarzi olan cipsi arıyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Aha. Masticore'un gösterdiği çitos imba. Cidden bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Şey vardı Çerezza tombi çitos o doritosun da ismi eskiden pançoydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çitos var da ayak kokulu peynirli cipsi kim yer allaşkına bu arada konuda bahsi geçen patos düşündüğüm patossa ÇOK GÜZEL O YA YEMEK İSTİYORUM ÜHÜHÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 tarkanlı DORITOS PANCOOO reklamı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ruffles originals + coca cola (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sonrada gelsin kilolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar