Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 yaşında bir genç kızın ölümü ve Muzaffer Kuşhan Beyimizin savunması

NoS

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9844094.asp?gid=229&sz=50499Ekşide bu konuyla ilgili güzel bi yorum vardı onu da buraya yazayım

katil genden bahsetmiş ölüm sebebi olarak. hazır katilden bahsetmişken, 19 yaşındaki çocukları 100 kilo olmalarına sebep olacak kadar çıldırtan bir tüketim çılgınlığına sebep olan reklamlar, sağlıksız olduğu 100 metreden belli olan şeyleri çocuk o yesin bırak diyen analar babalar, o kızın sağlığını ve psikolojisini bozarken kazandıkları para yetmeyince hadi sen artık zayıflaman lazım , insan içine çıkamazsın artık diyerek bir de onu zayıflatmak adına sırtından para kazananlar. katil olan genler ise bunlar ne peki. adam hala işi toparlamak için aslında diyet programının da başarılı olduğunu lafın ucuna sıkıştıracak kadar gözü dönmüş. senin genlerin beş para etmezmiş onu anladım ben sadece .

"98 kilo 600 gramdı. şu anda 85 kilo." ettiği laf da
Sosyal ağlarda paylaş

ben bugün ntvdeki konuşmasını dinledim canlı mıydı bilmiom ama ben inanıom valla asıl konuşulması gereken diyetten öldü değil de 19yaşında kalbe 100kg lık vücut ağır gelmez mi olmalı bence...
adam gayet de güzel savundu kendini ölüm anını fln anlattı sürekli ilgilendiklerini vs anlattı sonuçta ağır spor yaparken değil de öyle ailesiyle otururken kalp krizi geçirmiş
yazık valla gençlere fastfood yediren anne babalara
Sosyal ağlarda paylaş

Kuşhan bizim akrabamız hop :)

Bencede kalptendir. Yani orada bugüne kadar yüzlerce kişi zayıflamıştır. Bir genç kalp krizi geçirdi diye hemen işin kolayına kaçmak iş değil yapılsın tetkikleri millete pislik bulaştırılmadan önce.

Allah rahmet eylesin.
Sosyal ağlarda paylaş

1,5 ayda 15 kilo vermiştim ben de geçen sene
düzgün, sağlıklı bir dietle gayet olabilir bişey ve hakkaten zararı olmaz diet adam gibiyse
sonuçta benim yaptığım şekilde vücudun ihtiyacı olan çoğu şeyi alıyodum ki doktor kontrolünde yapılması tabiki daha da sağlıklı olacaktır. kesinlikle doktorun bir suçu olduğuna inanmıyorum. sonuçta ailesi çok üzgün ve suçlayacak birini arıyolar. ama izlediğim kadarı ile doktor da çok agresif konuştu, bence daha alttan almalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bişeyi anlamadım, doktor napmış kızın ölmesi için?

veyahut onca iftiramsı yorumdan sonra doktorun çıkıp kendini savunması neden garip karşılanıyor?

ya da, doktorun yıllarca çalışıp oluşturduğu kurumun adının böyle bir acı olayla yerin altına gömülmesine izin mi vermeli?

olayın perde arkasını bilmiyorum bu başlık itibariyle konuştum sadece.

Allah rahmet eylesin, çok acı bişey genç yaşta ölüm, ailesine sabırlar

doktora da^^
Sosyal ağlarda paylaş

Senelerdir Kuşhan da var o komando kampı bozması kliniği de, ama bugüne kadar böyle birşey olmasını bırakın, yaklaşıldığını bile duymadım. Ender Saraç bir bu adam iki yani, insanın canını çıkarıyolar ama zayıflatıyolar başarıyla. Ölünecek bir kilo da vermemiş zaten kız, bir ayda 35 kilo verdirir de laf edersin.

O yaşta kız haliyle 100 kilo olmak ne demek, bunun kalp yağlanması var kolestrolü var, adli tıp da ırsi olabileceğini söylemiş zaten sağdan soldan okuduğum kadarıyla. Nedir bu anlamsız önyargı hala o zaman?

Bu arada genç yaştaki kalp krizleri de %90 gibi bir oranla öldürüyor, yani olay diyetten veya aşırı kilo kaybından ölmek değil, kızın kalp krizi geçirmesi olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

nedense ülkemizde bir hekim yermeye çalışma hastalığı var ben de onu anlamıyorum8-)

gazeteye de yazmışlar kocaman, kuşhan'ın ofisinde ölü gibi bir manşet. Çok ayıp bence, adamın kazancının kesilmesine sebep verebilecek bişey bu boru değil. Medya hadi zaten adi de, normal insanların böyle düşünmemesi gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

direk kuşan sen haksızsın denmez ama o adam o kamp dediği yerde ne koşullarda nasıl hizmet verio, doktor kontrolü var mı, 1 ayda 15 kilo vermek ne kadar sağlıklıdır, naptırıoda 1 ayda 15 kilo verdirio gibi soruların cevabını almak lazım.
belki bünyesi zayıftı, yoğun tempo vs gibi diğer etmenler iice tetikledi kalp krizini, sonuçta şimdiye kadar orda ölen olmadı diye adamın suçu yok demek yalnış.
Sosyal ağlarda paylaş

x yaşındaki vücuda şukadar ağırlık fazla gelmez mi gayet saçma bir soru. ever ağır gelir ama bir insan okadar kiloyu 30 günde almıyor. aylar yıllar sürüyor bir insanın giderek şişmanlaması ve bunun obeziteye ve ardından morbid obezite denilen duruma dönüşmesi.

sorulması gereken soru hangi akla hizmet 1.5 ayda bir insana 15 kilo verdirmeyi bir insan göze alabilir. Gidin adam gibi bir doktora dini imanı para olmamış tıp bilgisine dayanarak konuşan birine size söyleyeceği şey bir insanın kaç kilo olursa olsun aylık kilo verme miktarı 4-5 kiloyu geçmemelidir. ideal olan ve olması gereken budur.

hızlı kilo verdikçe vücudun kontrolu dışında bir kas erimesi ve kontrolsüz bir yağ kaybı oluyor. bunların içindede en büyük tehlike kalp kaslarından bir kısmının bu erimeye maruz kalması ve sonucunda işlevinde aksamalara neden olması. otopsi gereken cevabı verecek ama kuşhan'ın gözünü para bürüdüğünden yıllarca herkeze hangi yaş aralığı olursa olsun aynı diyetleri uyguladığından ötürü bugüne kadar bildiğimiz 2 kişi hayatını kaybetti.
Sosyal ağlarda paylaş

2 ayda 16 kilo verdm ve hala vermeye de devam ediorum. o kiloların o kadar hızlı gitme sebei o kızın vücudundaki ödem (su) olabilir. ilk verilen 5-6 kilo zaten vücutta bulunan su fazlalığıdır. çünki kilo aldıkça vücut yeni kilolar için su toplamaya baslar.

ayrıca oradaki spor gayet faydalı. kızın spordan yada diyetten öldüğünü sanmıourm. günde 30 dakika yürüyüş her insanın yapması gerekn bir olay zatne. 7 kilometre yürüyorlarmış buda normal. genetik bi sorun olabilir bence..
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
Gidin adam gibi bir doktora dini imanı para olmamış tıp bilgisine dayanarak konuşan birine size söyleyeceği şey bir insanın kaç kilo olursa olsun aylık kilo verme miktarı 4-5 kiloyu geçmemelidir.

Oranın fiyatlarına internetten bir göz atarsan görürsün ki, o kiloyu 3 ayda verdirmek çok daha fazla servet kazandırır o adama.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi bünye olursa olsun ayda yada bir buçuk ayda 15 kilo vermek ve verdirmek intihara teşebbüs ettirmekle eşdeğerdir.

bir insanın 15 kilo vermesi yada bundan daha fazla bile verebilme olasılığı bunun sağlıklı olduğu anlamına gelmez. siz bugün kontrolsuz bir şekilde kilolarca ağırlık kaldırabilir ve hiç zorlanmadığınızı hissedebilirsiniz ama bu sizin yıllar sonra insanın vücut ağırlığı iskeletinin üzerine çökmeye başladığında bıl fıtığı olmayacağınız anlamına gelmez.

kaç kilo olursa olsun, kaç yaşında olursa olsun bir insanın aylık vermesi gereken ideal kilo miktarı bellidir ve bu sizin kilonuz arttıkça artmaz. 4-5 kilo ideal olanıdır ve sağlıklı olanıdır. Bunun üzerine çıkıldıkça ve limitler zorlandıkça zayıflama uğruna o insan ölüme yaklaşıyor demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
mani said:
Gidin adam gibi bir doktora dini imanı para olmamış tıp bilgisine dayanarak konuşan birine size söyleyeceği şey bir insanın kaç kilo olursa olsun aylık kilo verme miktarı 4-5 kiloyu geçmemelidir.

Oranın fiyatlarına internetten bir göz atarsan görürsün ki, o kiloyu 3 ayda verdirmek çok daha fazla servet kazandırır o adama.

bir insana kontrollü ve yavaş yavaş kilo verdirmeyi başarırsan seni temin ederim o insanın tekrardan kilo alması çok zordur. ama bir insana bir anda kilo verdirirsen alacağı kilolar verdiklerinden çok fazla olur. Bu konularda ciddi anlamda bilginiz yoksa internetten ve türkiye genelinde düzenlenen konferanslardan bu bilgileri almanızı tavsiye ederim. kendiniz için değil yarın öbürgün çevreniz içinde gerekli bilgiler edinmeniz inanın ki çokfazla işinize yarayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ayda 4-5 kilo konsuunda aynı fikirde deilim.

2 ayda 16 kilo verirken aynı zamanda ölçümler de yapılıyor. gerek kan gerek vücuttaki ölçümler de yapılıyor. aslında kilo verme oranınızın bazal metabolizma ile ve yaş ile de alaksı var. şu anda herşey gayet güzel gidiyor bi problem yok. ancak hedef tabiki haftada 1.5-2 kilo arası. daha üstü sorun çıkarıyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
* 08:00 tartılıyorsun.
* 08:30 kahvaltı.
* 09:15 Ormanda 7 kilometre yürüyüş
* 11:15 Kont Kuşhan tek tek konuşup eskileri spora yolluyor, yenilere 15 gün sağlıklı yaşam bilgisi veriyor.
* 12:00 Jimnastik salonunda hoca eşliğinde bir saat daha spor.
* 13:30 Öğle yemeği.

Serbest zaman: Kurallara uymak şartıyla dilediğini yapabilirsin. Mümkünse yüz. Çok yüz. Hareket et.

* 16:00 Meyve saati.
* 18:00 Ormanda 7 kilometrelik ikinci yürüyüş.
* 20:00 Akşam yemeği.
21:00 Diyet drink. Kont’un özel kokteyli.
24:00 Odalara gidiş.

hürriyetin sitesinden

dalga geçmek için mi yoksa adamın kont ünvanı mı var?
Sosyal ağlarda paylaş

nekadar hızlı kilo verirseniz verdiğiniz kilolardan fazlasını geriye almanız çok daha kolay olur. hiç bi doktor en azından obezite olsun, sindirim sistemi olsun bu konularda uzmanlaşmış doktor ayda 4-5 kilodan fazlasını önermez ve tehlikeli ve yanlış bulur. dediğim gibi ayda verdiğiniz kilo miktarının sınırlarını zorlayabilirsiniz. bu size kalmış ama bunların zorlanması ve limitlerinin yükseltilmesi doğru yolda olduğunuz anlamına gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ii de adam açıkladı ki ben başta hastayı buraya alırken şu kadar ayda şu kadar kilo vereceksiniz demiyorum
günde 1500kalorilik diyet uyguluyorum + spor + düzenli yaşam
hatta sporda bunlar bunlar var diyor
1 ayda 10kg 20kg verdircem demiyor
sen bu programa uyduğunda kaç kg veriyorsan adam o kadar kg verdirmiş oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de kardeşim bazı insanlarda yapı meselesi hakkaten. Yani yaklaşık 4 senedir kilom sabittir mesela az yerim çok yerim değişmez. Bir arkadaşım var misal 90 kilodan 70'lere indi 6 ay yemeye yemeye diyet yaparak, 6 ay görmedim sonra adamı geçenlerde halısahaya çağırdık yine 90 olmuş. Bu su içse yarıyor derler ya hakkaten o mevzu gerçek heralde..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...