Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 acc. a girilmiyor mu beyler this user deactivated or doesnt exist flm diyor ban süresini nerden ögrenebiliyoruz? eskiden bir acc vardıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bölüm moduna, olmadı adminlere öm atıyosun ama kesinlikle bu konuda topic açmıyorsun. Prosedür gereği. Mail de atabilirsin [email protected] muydu çok pis salladım. [email protected] da olabilir ama mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben en iyisi bölüm moduna öm atayım demin banlendimde :D hadi mesajı sildin beni neden ban ledin çok sinirliydim yazıverdim yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Bölüm moduna, olmadı adminlere öm atıyosun ama kesinlikle bu konuda topic açmıyorsun. Prosedür gereği. Mail de atabilirsin [email protected] muydu çok pis salladım. [email protected] da olabilir ama mesela.iyi salladın galiba :D ama bi zamanlar ben patiye mail attıydım ya da uykulu kafa başka bi yere de göndermişimdir o maili bilemem de, bakmıyolar galiba, tamam tamam şaka hehe, ama en garanti öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 olm ben passive_kesh deminki acc. da gittim bu bi arkadaşındı kullanmıyor şuan gibi birşey bir heves almıştı dedim gireyim öm atayım. orçuna öm attım tabi o banladıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 online bölüm modlarını veya adminleri görebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 1 hafta uçmuşsun ben söyliyim. Genel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nerden bakabiliyoruz ona? merak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 genelde ööle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 iyi boşuna milleti rahatsız etmeyim o zaman bir hafta için hakettim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şu ülkede bana ban diyin arkadaşım yahu. ben ne. kibar bişi gibi. bi benlemek var bi BANLAMAK var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bak sonradan BAN olarak kullandım cümle içinde zaten hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yeminle görmüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Anevquemar. said: olm ben passive_kesh deminki acc. da gittim bu bi arkadaşındı kullanmıyor şuan gibi birşey bir heves almıştı dedim gireyim öm atayım. orçuna öm attım tabi o banladıysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 vaay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ban ne lan küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 banish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 seduce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tiridine banmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar