Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 acc. a girilmiyor mu beyler this user deactivated or doesnt exist flm diyor ban süresini nerden ögrenebiliyoruz? eskiden bir acc vardıda.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bölüm moduna, olmadı adminlere öm atıyosun ama kesinlikle bu konuda topic açmıyorsun. Prosedür gereği. Mail de atabilirsin [email protected] muydu çok pis salladım. [email protected] da olabilir ama mesela.
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben en iyisi bölüm moduna öm atayım demin banlendimde :D hadi mesajı sildin beni neden ban ledin çok sinirliydim yazıverdim yahu :D
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Bölüm moduna, olmadı adminlere öm atıyosun ama kesinlikle bu konuda topic açmıyorsun. Prosedür gereği. Mail de atabilirsin [email protected] muydu çok pis salladım. [email protected] da olabilir ama mesela.iyi salladın galiba :D ama bi zamanlar ben patiye mail attıydım ya da uykulu kafa başka bi yere de göndermişimdir o maili bilemem de, bakmıyolar galiba, tamam tamam şaka hehe, ama en garanti öm
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 olm ben passive_kesh deminki acc. da gittim bu bi arkadaşındı kullanmıyor şuan gibi birşey bir heves almıştı dedim gireyim öm atayım. orçuna öm attım tabi o banladıysa?
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 online bölüm modlarını veya adminleri görebiliyor muyuz?
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nerden bakabiliyoruz ona? merak.
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 iyi boşuna milleti rahatsız etmeyim o zaman bir hafta için hakettim sanırım.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şu ülkede bana ban diyin arkadaşım yahu. ben ne. kibar bişi gibi. bi benlemek var bi BANLAMAK var.
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bak sonradan BAN olarak kullandım cümle içinde zaten hacı.
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Anevquemar. said: olm ben passive_kesh deminki acc. da gittim bu bi arkadaşındı kullanmıyor şuan gibi birşey bir heves almıştı dedim gireyim öm atayım. orçuna öm attım tabi o banladıysa?
Öne çıkan mesajlar