smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 belki sadece ramazan diye böyledir? oruçlulara ayıp olacağını ve canlarının çekeceğini düşünüyolardır?
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet tekir istemişse arkadaş, adam da koca koca barbunları dizmişse: lanet balık! hocam tekir dedin zenci çıktı bu?
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 haha pardon yukarıdaki kral tv mesajını görmemişim nasıl olduysa, onu görünce editledim, senin mesajın saçmaymış gibi oldu ama çok mantıklıydı ben söyliyim
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Viktor said: abi şu ifade "ehihihihihi" ifadesi değilse ne olayım ya
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi biriniz portal a tıklasında horizon u summon edelim savunmaya geç kalacak başlanmaz böyle savunma makamı olmadan.
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bir tane buzlu cam yaptırdım kendime bundan sonra 90% ı müslüman olan halkımı korumaya adayacam kendimi. sokak sokak dolaşıp orası burası açıkta kalmış kızlarımızın üzerlerini kapamayı kendime bir görev bilirim. neme lazım oruçlu birinin canı falan çeker.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 rtük saolsun suyunu çıkarmış :)
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ne yapmak lazım böle bişeye karşı ? dilekçe ?
Öne çıkan mesajlar