smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yani o zaman bi şansın olabilir kızla ama böyle birden konuşmayalım demesi çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 smash said: yani o zaman bi şansın olabilir kızla ama böyle birden konuşmayalım demesi çok garip şans falan istemiyorum canım kızı gormek dahi istemiyorum bi daha,konu o degil kızın yaptıgı gariplik evet cok garip,hem herro hem merro diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Masteis said: fede said: yani bi kızla birlikteysen her ay 1 hafta çekmek zorundasın. mı? sebep? bizim niye öyle bi lüksümüz yok bizimde başka lükslerimiz var lütfen, istediğimiz an dönüp kıçımızı uyuyabiliyoruz post ejaculation syndrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tek koyan oturup ciddiye aldım salak gibi ne yapsak diye dusundum yani 3 kisi de uzulmeden nası bi cozum bulsak,ben bole dusunurken gelip bi daha gorusmeyelim demesi dumur etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu arada kız arkadaşın öyle eski erkek arkadaşıyla seni kıyaslıyorsa hiç uğraşma direk alakanı kes derim. eski kız arkadaşımdan çok çektim o konuda. hani kıyaslama pek yapmıyordu ama eski erkek arkadaşıyla yaptığı her haltı falan anlatırdı. bide anlattıkları en son uçuk noktalara gelince direk ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Masteis said: bu arada kız arkadaşın öyle eski erkek arkadaşıyla seni kıyaslıyorsa hiç uğraşma direk alakanı kes derim. eski kız arkadaşımdan çok çektim o konuda. hani kıyaslama pek yapmıyordu ama eski erkek arkadaşıyla yaptığı her haltı falan anlatırdı. bide anlattıkları en son uçuk noktalara gelince direk ayrıldım. abi konuyu bi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ha o zaman problem yok. yani var tabi ki çok saçma çok garip yaptığı dediğim gibi tek açıklama suçluluk hissi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 haaaa neyse benim attığımla ilgili başkası konu açmış olursa ona post atmam artık. hazır buraya atmış oldum. ha senin duruma diyeceğim şey, 2sini ayırıp kızı kapabilirsin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 en basından oturup mantıklı dusunmeye calıstım,sevgilisi varken bana yavsıyosa zaten kızın ne oldugu bellidir dedim,ama maglum kanka modundaydık dedim ya insan bi dusunuyo acaba hakkatten de böle bi şey olabilir mi iyi birisi sonucta diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Masteis said: haaaa neyse benim attığımla ilgili başkası konu açmış olursa ona post atmam artık. hazır buraya atmış oldum. ha senin duruma diyeceğim şey, 2sini ayırıp kızı kapabilirsin mesela? turk filmlerinde olsak belki işe yarardı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 elini vicdanına koy ve kendine şunu de "bana fcukmate lazım" işte o zaman kalbin sana doğru yolu göstericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Masteis said: elini vicdanına koy ve kendine şunu de "bana fcukmate lazım" işte o zaman kalbin sana doğru yolu göstericek abi ciddi bi şey konusmaya calısıyoruz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kız sana sadece arkadaş olarak mı yaklaşıyodu yoksa hoşlandığını söyledi mi bunu anlamadım ben hala ikisini ayırmak da çok kötü bi davranış, bence yapılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hoslandıgını söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende gayet ciddiyim. abi bırakın şu düşünceleri "sevgilisi olan kız bana yazıyor, bu kızın ne mal olduğu belli uğraşamam" belki çocuktan elektrik alamadı? ayrılmak istiyor fakat ayrılamıyor. belki onunla muhteşem bi ilişki yaşıcaksın. senden hoşlanıyorsa al sana fırsat sevgiliside olsa al flört et git ayırt çocukla yap birşeyler yani. kendi evimde tanımadığım 2 çifti ayırdım ki zaten kavga ediyorlardı. o kızlada 1 hafta sonrasına çıkmaya başlamıştım. gayette iyi bi ilişkim olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 erol taş mıyım ben kimi neden nasıl ayırayım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Masteis said: bende gayet ciddiyim. abi bırakın şu düşünceleri "sevgilisi olan kız bana yazıyor, bu kızın ne mal olduğu belli uğraşamam" belki çocuktan elektrik alamadı? ayrılmak istiyor fakat ayrılamıyor. belki onunla muhteşem bi ilişki yaşıcaksın. senden hoşlanıyorsa al sana fırsat sevgiliside olsa al flört et git ayırt çocukla yap birşeyler yani. kendi evimde tanımadığım 2 çifti ayırdım ki zaten kavga ediyorlardı. o kızlada 1 hafta sonrasına çıkmaya başlamıştım. gayette iyi bi ilişkim olmuştu. postları okumadan yazıyosun sevgilisi olan kız bana yazıyor ne mal oldugu belli demedim ben kızla takılmak istiyorum da demiyorum,baslıgı da okursan bayanlardaki bi öyle bi böyle cabuk ve kolay fikir degistirmeyi tartısıyoruz sikis sokus degil konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaşlar sevgilileri bilerek ayırmayalım, hoş bi davranış değildir bu, kötü niyetliliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kız senden hoşlandıysa işte suçlulukla çok dengesiz davranabilir insanlar ya da hatta birden bire senden hoşlanmamaya başlamış bile olabilir, erkek arkadaşına birden baştan aşık olmuştur falan. gerçi böyle ani değişimler erkeklerde de olabilir sanırım, olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende zaten o yönden bakmıyorum. senin olayın için konuşuyorum. konunun ne olduğununda farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kadınlarda bu var işte bi halt yedikten sonra işin icinden kafam karısıktı yok karmasık bi donem geciriyodum deyip isin icinden super sıyrılıyosunuz erkek aynısını yapsa verdiniz tepki cok buyuk oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 neyse ya bu gece banlanmadan ve kimsenin kalbini kırmadan kapatalım konuyu ben uyumaya gidiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu okumadım bile, bayan cinsi ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Cd- said: Konuyu okumadım bile, bayan cinsi ne lan? annen mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar