Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayan cinsindeki dengesizlik sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
smash said:
yani o zaman bi şansın olabilir kızla ama
böyle birden konuşmayalım demesi çok garip

şans falan istemiyorum canım kızı gormek dahi istemiyorum bi daha,konu o degil kızın yaptıgı gariplik evet cok garip,hem herro hem merro diyo
Mesaj tarihi:
Masteis said:
fede said:

yani bi kızla birlikteysen her ay 1 hafta çekmek zorundasın. mı?
sebep? bizim niye öyle bi lüksümüz yok

bizimde başka lükslerimiz var lütfen, istediğimiz an dönüp kıçımızı uyuyabiliyoruz

post ejaculation syndrome
Mesaj tarihi:
bu arada kız arkadaşın öyle eski erkek arkadaşıyla seni kıyaslıyorsa hiç uğraşma direk alakanı kes derim. eski kız arkadaşımdan çok çektim o konuda. hani kıyaslama pek yapmıyordu ama eski erkek arkadaşıyla yaptığı her haltı falan anlatırdı. bide anlattıkları en son uçuk noktalara gelince direk ayrıldım.
Mesaj tarihi:
Masteis said:
bu arada kız arkadaşın öyle eski erkek arkadaşıyla seni kıyaslıyorsa hiç uğraşma direk alakanı kes derim. eski kız arkadaşımdan çok çektim o konuda. hani kıyaslama pek yapmıyordu ama eski erkek arkadaşıyla yaptığı her haltı falan anlatırdı. bide anlattıkları en son uçuk noktalara gelince direk ayrıldım.

abi konuyu bi oku
Mesaj tarihi:
haaaa neyse benim attığımla ilgili başkası konu açmış olursa ona post atmam artık. hazır buraya atmış oldum.

ha senin duruma diyeceğim şey, 2sini ayırıp kızı kapabilirsin mesela?
Mesaj tarihi:
en basından oturup mantıklı dusunmeye calıstım,sevgilisi varken bana yavsıyosa zaten kızın ne oldugu bellidir dedim,ama maglum kanka modundaydık dedim ya insan bi dusunuyo acaba hakkatten de böle bi şey olabilir mi iyi birisi sonucta diyosun
Mesaj tarihi:
Masteis said:
haaaa neyse benim attığımla ilgili başkası konu açmış olursa ona post atmam artık. hazır buraya atmış oldum.

ha senin duruma diyeceğim şey, 2sini ayırıp kızı kapabilirsin mesela?

turk filmlerinde olsak belki işe yarardı evet
Mesaj tarihi:
kız sana sadece arkadaş olarak mı yaklaşıyodu yoksa hoşlandığını söyledi mi bunu anlamadım ben hala

ikisini ayırmak da çok kötü bi davranış, bence yapılmamalı
Mesaj tarihi:
bende gayet ciddiyim.
abi bırakın şu düşünceleri
"sevgilisi olan kız bana yazıyor, bu kızın ne mal olduğu belli uğraşamam"

belki çocuktan elektrik alamadı? ayrılmak istiyor fakat ayrılamıyor. belki onunla muhteşem bi ilişki yaşıcaksın.

senden hoşlanıyorsa al sana fırsat sevgiliside olsa al flört et git ayırt çocukla yap birşeyler yani.

kendi evimde tanımadığım 2 çifti ayırdım ki zaten kavga ediyorlardı. o kızlada 1 hafta sonrasına çıkmaya başlamıştım. gayette iyi bi ilişkim olmuştu.
Mesaj tarihi:
Masteis said:
bende gayet ciddiyim.
abi bırakın şu düşünceleri
"sevgilisi olan kız bana yazıyor, bu kızın ne mal olduğu belli uğraşamam"

belki çocuktan elektrik alamadı? ayrılmak istiyor fakat ayrılamıyor. belki onunla muhteşem bi ilişki yaşıcaksın.

senden hoşlanıyorsa al sana fırsat sevgiliside olsa al flört et git ayırt çocukla yap birşeyler yani.

kendi evimde tanımadığım 2 çifti ayırdım ki zaten kavga ediyorlardı. o kızlada 1 hafta sonrasına çıkmaya başlamıştım. gayette iyi bi ilişkim olmuştu.

postları okumadan yazıyosun

sevgilisi olan kız bana yazıyor ne mal oldugu belli demedim ben

kızla takılmak istiyorum da demiyorum,baslıgı da okursan bayanlardaki bi öyle bi böyle cabuk ve kolay fikir degistirmeyi tartısıyoruz sikis sokus degil konu
Mesaj tarihi:
kız senden hoşlandıysa işte suçlulukla çok dengesiz davranabilir insanlar

ya da hatta birden bire senden hoşlanmamaya başlamış bile olabilir, erkek arkadaşına birden baştan aşık olmuştur falan.

gerçi böyle ani değişimler erkeklerde de olabilir sanırım, olamaz mı?
Mesaj tarihi:
kadınlarda bu var işte

bi halt yedikten sonra işin icinden kafam karısıktı yok karmasık bi donem geciriyodum deyip isin icinden super sıyrılıyosunuz

erkek aynısını yapsa verdiniz tepki cok buyuk oluyo
  • Yeni Oluştur...