nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 garbıçtaki konuyu buraya taşıyım azcık geyikten sıyrılıp adamakıllı konusalım,nedir ne degildir bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 var öyle bişey evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 var ama dimi bana öyle gelmemis eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eki mi.. canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: eki mi".." canın sağolsun canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sen anlatsan mümkünse olayı dengesizlik konusuna malesef bi bayan olarak katılmak durumundayım ama çok ağır dengesizlikler genelde bi problemi varsa ve senle konuşmayıp içine atıyosa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 layn olm su an icin aklıma gelen en iyi ve tek cozum ciddiye almamak bunları,ozet geciyorum hatun kisi bana geliyor hoslanıyorum ediyorum diyor,ayrı sehirlerde unilerdeyiz,ustelik mevcut halihazırda bi erkek arkı var,ben oturuyorum lan cok iyi kız super de anlasıyoruz bahtını zkim olsa ne hoş olurdu diyorum bi yandan ben de ısrar ediyorum arkadas kalalım diye,aklıma kotu kotu seyler sokuyo kız,sonra bel gelgitler yaşarken arkadas da kalmayalım bi sure hic konusmayalım diyo,pek anlatamadım ama anlatıcam daha durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ferrero said: fede said: eki mi".." canın sağolsun canın sağolsun. 3 değil ama 2 var orda. 3 olunca olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 regldendir o dengesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 smash said: sen anlatsan mümkünse olayı dengesizlik konusuna malesef bi bayan olarak katılmak durumundayım ama çok ağır dengesizlikler genelde bi problemi varsa ve senle konuşmayıp içine atıyosa olur ya garbıçtaki baslıgı acarken kafam cok iyiydi genelleme yaptım tabiki tum erkeklerın aynı olmadıgı gibi tum kadınlar da aynı degil,mumkun olamaz zaten de boyle bi sorun genel olarak var goz ardı edemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hacı olayın boka sarmış cidden. ufak ufak elini eteğini çek kızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: Ferrero said: fede said: eki mi".." canın sağolsun canın sağolsun. 3 değil ama 2 var orda. 3 olunca olur o "3 koymamışsın ama canın sağolsun" idi o. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok yok sadece reglken olmuyo dengesizlik şeyden olabilir belki erkek arkadaşına karşı suçluluk hissediyodur - farkındayız sarhoşken yazdığının :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ha ben de 3 noktaya diyosun zannettim. olsun canın sağolsun yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: hacı olayın boka sarmış cidden. ufak ufak elini eteğini çek kızdan saglıklı dusununce evet varılan sonuc bu da iyi niyetime geldi napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 burtonesk said: regldendir o dengesizlik. yani bi kızla birlikteysen her ay 1 hafta çekmek zorundasın. mı? sebep? bizim niye öyle bi lüksümüz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 smash said: yok yok sadece reglken olmuyo dengesizlik şeyden olabilir belki erkek arkadaşına karşı suçluluk hissediyodur - farkındayız sarhoşken yazdığının :) biz en başında kanka modundaydık,erkek arkadası bizim gorusmemize ayar oluyodu,ben de dedim ki erkek arkadasını benle tanıstır bu sayede kıskanmaz,yok erkek arkadasım maço gelmez böle olaylara dedi e peki dedim,sonra kızdan hoslanıyorum diye bi laf gelince dedim ee peki bunu erkek arkadasına da solemen gerekmez mi cocugu salak yerine koyuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nutella yerim said: fede said: hacı olayın boka sarmış cidden. ufak ufak elini eteğini çek kızdan saglıklı dusununce evet varılan sonuc bu da iyi niyetime geldi napayım ciddi diyorum bak. hemen hemen aynı olayı yaşayan arkadaşım var. 2 ay telefonda konuştular (en berbat kısmı bu zaten), sonra ayrıldılar filan. 6 7 aydır olayın etkisinde adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: burtonesk said: regldendir o dengesizlik. yani bi kızla birlikteysen her ay 1 hafta çekmek zorundasın. mı? sebep? bizim niye öyle bi lüksümüz yok bilmem çeken ve çektiren düşünsün onu^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kız da o benim arkadaslarıma karısamaz kim oluyo ki dedi,e peki dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi konuyu dagıtmayalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: burtonesk said: regldendir o dengesizlik. yani bi kızla birlikteysen her ay 1 hafta çekmek zorundasın. mı? sebep? bizim niye öyle bi lüksümüz yok ya herkes herkese bişeyler çektiriyo böyle regle suç atmanın alemi yok. zaten bir gün sürer olsa olsa. ayda bi gün de azıcık bişey çekmekten kimse ölmemiş. o senden hoşlanıyorum dedi mi peki? ve böyle erkek arkadaşından nası bahsediyo yani ondan ayrılıp tamamen senle olması gibi bi ihtimal var mı? yoksa ben de elini eteğini çek derim, sürünebilirsin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 smash said: fede said: burtonesk said: regldendir o dengesizlik. yani bi kızla birlikteysen her ay 1 hafta çekmek zorundasın. mı? sebep? bizim niye öyle bi lüksümüz yok ya herkes herkese bişeyler çektiriyo böyle regle suç atmanın alemi yok. zaten bir gün sürer olsa olsa. ayda bi gün de azıcık bişey çekmekten kimse ölmemiş. o senden hoşlanıyorum dedi mi peki? ve böyle erkek arkadaşından nası bahsediyo yani ondan ayrılıp tamamen senle olması gibi bi ihtimal var mı? yoksa ben de elini eteğini çek derim, sürünebilirsin yoksa. ya bu kız isterik biraz galiba,elimi etegimi cektim tabi gorusmicem bi daha,erkek arkadasından bahsederken hic anlasamıyoruz beni hic dinlemiyo deyip duruyodu,hep benle onu kıyaslıyodu sen soylesin onda su hic yok,ornegin sen beni anlıyosun tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fede said: yani bi kızla birlikteysen her ay 1 hafta çekmek zorundasın. mı? sebep? bizim niye öyle bi lüksümüz yok bizimde başka lükslerimiz var lütfen, istediğimiz an dönüp kıçımızı uyuyabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar