Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara Kule Serisi 5. Kitap : Calla’nın Kurtları


Bone

Öne çıkan mesajlar

KAYNAK: http://www.porttakal.com

"Uzun süreden beri beklenen yakında oluyor. Kara Kule serisinin beşinci kitabı olacak olan Wolves of the Calla (Calla’nın Kurtları) 2003 içerisinde çıkacak. Dedikodular doğruysa aynı serinin altıncı kitabı olacak olan Song of Susannah (Susannah’ın Şarkısı) yine aynı senenin sonuna doğru okumamız için bizlere sunulacak.



Bu kitap içinde bulunan ilüstrasyonları Berni Wrightson (Garip Çizimlerin Ustası diye de bilinir.) yaparken, ilk basım Donald M. Grant Publishers tarafından hardcover olarak yapılacak. Bu romanın giriş kısmını, Stephen King’in sitesinden indirmemiz mümkün.



Romanın girişini indirmek için buraya basın.



Roman ile ilgili olarak Stephen King’in en son yaptığıyaptığı açıklama ise, aşağıda bulunuyor.





Sevgili Sürekli Okuyucu



Gilead’lı Roland -- aynı zamanda silahşör olarak ta bilinir -- tekrar eğerinde bindi. Bu defa, sonuna kadar bastırmayı, ve kalan bütün ciltleri aynı anda yayınlamayı düşünüyorum. Bu, büyük ihtimalle, birisi kısa olan ve diğer ikisinden birisi de oldukça uzun olacak olan üç kitap anlamına geliyor. Bunları yazmak için geçecek süreye gelince... O da ka, değil mi? Kesin olarak bildiğim tek şey, KK5 daha önce burada belirtildiği gibi (benim tarafımdan belirtilmişti, ama o zamanlar çok daha gençtim) kesinlikle Crawling Shadow (Sürünen Gölge) ismini taşımayacak. Eğer tahmin etmem gerekirse bitirmeye doğru yapacağım bastırma, her zamanki hastalık, kazalar ve -- en korkuncu -- yazamama durumları dışında, hemen hemen iki sene alacak derdim. Kesinlikle bildiğim bir şey varsa, bu eski dostlarım her zaman oldukları kadar canlılar. Ve o kadar tehlikeliler.



“Calla Bryn Sturgis”i, KK5’in girişini, bu hikayelerin okuyucularının sabırlarının karşılığını biraz da olsa göstermek için burada yayınlıyorum. Savunmam olarakta, Roland’ın dünyasına geri giden kapıyı bulmanın asla kolay olmadığını söylüyorum.



Roland, Eddie, Susannah, Jake ve Oy size iyi dileklerini sunuyorlar. Ve Calla’nın halkının söyleyebileceği gibi, “bu sana iyi olabilir, Tanrı’ya sağola de.”



Steve







28 Ağustos 2001: Yenileme



Kartal gözlü bir sürekli okuyucumun KK5’in girişi ile Akira Kurasawa’nın Yedi Samuray’ının girişleri arasında benzerlik bulduğunu öğrenince epey eğlendim. Kitabın bitmiş halinin gösterdiği saygı daha net hale gelecektir ki -- ve kesin olan şu ki, burada gösterilen saygıdan çok daha net bir şey olacaktır – filmler ile ilgilenen okurlarımın şu ana kadar tek ihtiyaçları olan onaylama, kasabanın adı olacaktır. Genel sinema tarihi, ve western filmlerinin tarihçesi hakkında biraz bilgisi olan okurlar, direk olarak Akira Kurasava’ya yapılan referansları takip edebilecektir.

Steve



Hasan Uzunoğlu"

NOT:Romanın girişini indirmek için buraya basın.
link: http://www.stephenking.com/dt_5.html

NOT2: Hata olabilir. Siz yine de bir bakın derim:
http://www.gerekliseyler.com.tr/gerekliseyler/cda/ana_sayfa/gerekli_content_page/1,1690,2319|2,00.html[hline]Micro-piglets stalk your dungeon. Beware!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...