elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bu tarz bilgiler iyi oluyo yeni karakter açıcaklar için, illa sürekli övülmesimi lazım classların. kötü yanları vs.. de bilinmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 abi konunun tamamını okudum da genel kanı classın zayıf olduğu yönünde ama hangi scale de tartıştığınızı anlamadım eğer konu PvE ise zaten yanlış yerdeyiz arkasına healer alıp 20 mob kesmek komedi eğer konu PvP ise meleelerin arasında ne işiniz var arkanıza 1 healer 1 melee alıp healerların arasına dalsanıza benim girdiğim premade RvR lerde magusların genel taktiği buydu gayet başarılıydı. yani, 3 kuruşa 5 köfte istemenin manası yok magus 100 yrd dan bw ve sorc kadar dmg vursaydı üstüne petiyle oyunda top olurdu zaten. hybrid healerlar support dps classı olmuyor mu bu arada ? dok gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Karakterin gereksizliğini gösterirken görevi aynı olan diğer classlarla karşılaştırırsın. Diğer rdps ler bariz üstünse o class gereksizdir. Beğenmediğimiz her şeyi rerolluyoruz demek hmm keşke zamanında seni de rerollasaymışız. Ayrıca oyunun offical forumları yok. Çok lalesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Senin girdiğin premadelerde melee ler healarlarını korumuyodu heralde =( Olay magusun ne yaptığı değil, yapabileceği herşeyi(dot dd aoe pbaoe kite prekite debuff interrupt) sorcun daha iyi yapması ve şu haliyle magus un diğer rdpslerden öte gruba hiçbirşey sunmayıp komik denebilecek bir dps getirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 hayır benim girdiğim premadelerde benim melee lerim karşı tarafın meleelerinin karşı tarafın healerlarını korumasını engelliyordu. RvR mantalitesi de bu değil mi zaten sen karşı tarafın healerlarına daldığında tankların diğerlerini uzak tutamıyor seni koruyamıyorsa adam bile öldüremezsin yani. aoe nin güçsüzlüğüne katılmıyorum, elbette ki classı oynayan birisi olarak benden daha iyi değerlendiriyosundur ama benim gördüğüm ki dün gördüm main healer olduğum pq da tank 15-20 mob topluyordu magus ve sorc aoe yapıyordu her pulsedan sonra kimin ne vurdugunu görüyosun ki magus resmen katladı sorcu böyle kamçı gibi bişey dönüyo diskin altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Dediğin şey mümkünsüz çünkü oyunda o kadar cc yok. Burda bahsedilen pve değil yalnız. O pbaoe spelleri pvp de pek kullanmanın mümkünatı yok çünkü oyunda cc yok direk dağılıyorlar. Dediğim gibi sorc aynı damage ı 80 feetten, daha geniş bir alana yapabiliyor. Magusun şu an tek kullanım alanı 3 sorclu gruplarda vakumlayıp rootladıktan sonra ölüp sorcların pos ile katliam yapmasını sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Beyler, bayanlar başlık magus başlığı, bir zahmet magus oynamayanlar, en az 10-15 lvl, gelip ahkam kesmesin burda. Bu iş forumlardan ya da kitapçıktan okumakla olmuyor. Burda biz de ağlamıyor, magus seçecek arkadaş varsa, bakın bu class böyle böyle ona göre demek için konuşuyoruz. Ayrıca ben bunu beğenmedim reroll atıcam diyecek kadar da aklımız var heralde, hali hazırda karar vermek için akıl gerekmeyen argümanlar koymayın lütfen ortaya. Birde ekmek inm dediğine katılmamak elde değil. Magus olaran ben neyim, interrupter? aoe dps? rdps? support? debuffer? Tek bir debuff ımız var oda sprit res. i düşürüyor, ama ve fakat hatta lakin kendi dmg imiz olmadığı için bizim işimize yaramıyor. Peki kiminm işine yarıyor sorc. un, peki bizim işimiz olarak görülen her işte bizden daha iyi olan kim sorc., işte bu değişmeli diyoruz. Rolümüz a ise, karakter a yı gerçekten yapabilecek şekilde değiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 http://www.warhammeralliance.com/forums/showpost.php?p=1823291&postcount=13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ya ben 100k damage ı ondan bi düşük tier da yapıyorum zaten. Her damage toplayan class ın unique gücünü çözdüğünü zannediyo çok komik. Ayrıca dedim işte anca vakumlar millet kessin diye, tek bir setup ın tek bir taktiğinde ufak bir rolü olması classı iyi yapmıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Shadow warriorlerde otursun ağlasın o halde :P Dps yok. cc şuanki lvl larında doğru düzgün yok. Range olmasına rağmen en çok ölen class. Oku 2sn cast ederken kafasına kafasına yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mum_Chamber said: http://www.warhammeralliance.com/forums/showpost.php?p=1823291&postcount=13 abicim adam benim dediğim taktiğin aynısını yazmış lol. neyse oyunda o kadar cc yok demişsin burda bahsettiğin crowd control sanırım ki lvl 25 üstü neredeyse herkesin aoe pushbacki var oyunda ya da ben star wars oynuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 benım lvl 17 magusum var,oyundan şimdilik edindiğim tecrübeye göre; magus gercekten öldürücü bir damage vermıyor ancak grup içinde baya yararlı oluyor,debuff ve aoe damage lar az ama özellikle healerların canına okuyor(adamlar heal işiyle ugrasamıyor pek) spirit debuffta esas healerlar ıcın zaten.özellıkle kalabalık alanlarda root büyüsü ve demon olayı adamların ölmesini kolaylastırıyor(öldürmüyor sadece support) pve de ise magusla oynamak gercekten zevklı,senden 3 lvl buyuk 2 mobla cok rahat ugrasabılıyorsun ve vurusların baya bır kısmı armor,warped vs yoluyla absorbe edılıyor. bende ilerde magusu rayına oturtacaklarına emınım çünki oyunda magus yok,harıtalarda enfazla 1 veya 2 magusa rastlıyorum diğer classlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ucunbiri said: hayır benim girdiğim premadelerde benim melee lerim karşı tarafın meleelerinin karşı tarafın healerlarını korumasını engelliyordu. O zaman karşı takımın healerını kim öldürüyor? Çok gereksiz işlerle uğraşıyor melee dps leriniz haberiniz olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 miyaw33 said: benım lvl 17 magusum var,oyundan şimdilik edindiğim tecrübeye göre; magus gercekten öldürücü bir damage vermıyor ancak grup içinde baya yararlı oluyor,debuff ve aoe damage lar az ama özellikle healerların canına okuyor(adamlar heal işiyle ugrasamıyor pek) spirit debuffta esas healerlar ıcın zaten.özellıkle kalabalık alanlarda root büyüsü ve demon olayı adamların ölmesini kolaylastırıyor(öldürmüyor sadece support) pve de ise magusla oynamak gercekten zevklı,senden 3 lvl buyuk 2 mobla cok rahat ugrasabılıyorsun ve vurusların baya bır kısmı armor,warped vs yoluyla absorbe edılıyor. bende ilerde magusu rayına oturtacaklarına emınım çünki oyunda magus yok,harıtalarda enfazla 1 veya 2 magusa rastlıyorum diğer classlara göre. Haklısın da o saydığın güzel şeylerin HEPSİ sorclarda var, üstüne damage da yapıyorlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ekmek haklısındır eminim çünki ben sorc oynamadım.zaten kısıtlı zamanımda magusla ancak ugrasıyorum.ancak dediğim gibi mutlaka magusu güçlendireceklerdir 7 yıllık mmorpg tecrübeme göre,etrafa baktıgımda magus yok oyunda,aynı olay wowdada olmuştu eğer wowa cıktıgında basladıysan bılırsın.locklar gereksız bir sınıftı baslarda sonra ise overpowered oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ekmek said: ucunbiri said: hayır benim girdiğim premadelerde benim melee lerim karşı tarafın meleelerinin karşı tarafın healerlarını korumasını engelliyordu. O zaman karşı takımın healerını kim öldürüyor? Çok gereksiz işlerle uğraşıyor melee dps leriniz haberiniz olsun=) senin dediğinde bir mantık yok ama kimse kimseyi savunmuyor bi tarafın meleeleri diğer tarafın healerlarını kessin karşı taraf da aynısını yapsın sonuçta graveyard run olsun oyun. ben diyorum ki biz belli bir oyun stiline bağlı kaldığımızda hızlı dmg çıkartan herkes adamların healerlarına rush yapıyoruz toplayıp aoe basıyoruz o sırada bizim meleeler de bizi koruyor ki bence oyunun asıl amacı da bu healerlarını korumak çünkü healer yoksa dmg dealer da yok gayet basit. meleeler yanlış iş yapıyo demişsin neye göre yanlış amaç oyunu kazanmak herkese bir rol bulup onu yapmasını sağlamak. ve ben sana bu taktikteki magusun rolünü anlattım aynen linkte yabancı bir oyuncunun bahsettiği taktik hatta onlar da aynısını yapıyolarmış. yani ben demiyorum ki "ulan magus şahane siz oynayamıyosunuz" diyorum ki biz magusa bi rol bulduk ve cuk oturdu çok da güzel yarıyor. ilk mesajımda da dedim oynamadığım için benden çok daha iyi biliyorsunuzdur eyvallah ama senin sorduğun "bu class ne iş yapar ula" sorusuna verecek bir cevabım var en azından ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aga var da yanlış işte. Var mı 30 u geçebilen magus Varsa benden size iyi bi haber chaotic rift e yakın zamanda nerf geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Warhammer'ın Sam'i Ekmek. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 magus'la alakam olmamasına rağmen herhalde kulağım çınlamış olacak ki bakasım geldi başlığın son mesajına. (:P) yalnız kazara magus seçebilirdim, nedense female olabildikleri aklıma gelmedi. verilmiş sadakam varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arcane said: Warhammer'ın Sam'i Ekmek. :P Hahaha abi seviyorum ağlamayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=c2cdVq5Oagk lol, şaka gibiymiş. yasak yüzünden videoyu göremeyenler için watch?v=c2cdVq5Oagk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 lvl 10 kadar kastım kasıyorumda ama gerçekden heryerde party le gezemediğiniz için biraz zayıf, pvp açısından teke tekde gene iş yapmıyor zayıf kalıyor ama partyle yapmış olduğunuz hero kesimlerinde dps de ilk 3 sıraya giriyorsunuz.Bir class ın başka class lara bağlı bir oyun süreci yaşaması çok sıkıcı pvp açık bir bölgede teke tekde karşımdaki classı kesemiyor veya kendimi koruyamıyorsam bir yerde hata vardır ye ben beceremiyorum yada gercekden classda bir sorun vardır. Şuan ki gözlemişm pvp için en azından bireysel bir kaç artı gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sam said: verilmiş sadakamIZ varmış. fixed it 4 ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ekmek bak adamlar neler yapıyo sen burda ağla. l2play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aga onları ben de yapıyorum zaten vidyodan önce yazdım. Tek bi setup da ufak bi rol sadece yaptığı class adına bişey ifade etmiyor. Diğer tüm specler son derece gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar