vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Arkadaslar su cetesavaslari merakim yuzunden hesabim kapatildi fazla arkadas eklemekten:) acilirmi ne yapmam gerekiyor:(
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Fazla arkadaş eklemekten hesap mı kapanıyo ya? Çok popülerse naapsın adam? (:P)
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hesabınız bir yönetici tarafından kapatılmıştır. Soru ve meraklarınız varsa, SSS sayfamızı bura ziyaret edebilirsiniz.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mail at. valla bilmiyodum abi kazara oldu bi daha olmicak söz de. açarlar ciddiyim.
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 asinanyavuz said: mail at. valla bilmiyodum abi kazara oldu bi daha olmicak söz de. açarlar ciddiyim.turkcemi ingilizcemi yazmak lazim ingilizce yazarsam hic acmazlar:)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ingilizce yazıcan tabii ki. Facebook'un Türkiye ofisi yok bildiğim kadarıyla.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 "noldu lan kaldırmıyomu serverınız hostunuz ıbırınız zıbırınız ehehee" demeyi de unutma. yahudi bunlar. adam olsunlar önce.
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 nası fazla arkadaş eklemekten? elven blood için 2200 kişi ekleyen gördüm ben.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çok insan report ettiyse ondandır heralde.
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çok fazla add friend isteği göndermeye başlarsan bi süre sonra dikkat et fazla gönderme block yersin gibi uyarılar alırsınız, arkasından Warning! Your account could be disabled gibi uyarılar alırsınız, onunda dinlemezseniz çat die ban geliyor.. düşük cümle olabilir tekrardan okuyamıyorum bile, başım çatlıyor diş ağrısından
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 razzRaziel said: çok fazla add friend isteği göndermeye başlarsan bi süre sonra dikkat et fazla gönderme block yersin gibi uyarılar alırsınız, arkasından Warning! Your account could be disabled gibi uyarılar alırsınız, onunda dinlemezseniz çat die ban geliyor.. düşük cümle olabilir tekrardan okuyamıyorum bile, başım çatlıyor diş ağrısındangecmis olsun abicim eklemedende ilerliyemiyosunki oyundan ekliyip davetiye yollayip siliyorum listede kabarmiyo püf gicik oldum
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mesela sen block mu yedin yoksa disabled mi? şu sayfadan* ayrıntılı açıklamaları okuyabilirsin. block yediysen belli bir süre(bir kaç saatten bir kaç güne kadar değişiyor) giremiyorsun sonra aktif oluyor ama disable yediysen tamamen siliyorlar seni *şu sayfa
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 nileppezdel said: Fazla arkadaş eklemekten hesap mı kapanıyo ya? Çok popülerse naapsın adam? (:P) o kadar populerse millet atar zaten
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 razzRaziel said: mesela sen block mu yedin yoksa disabled mi? şu sayfadan* ayrıntılı açıklamaları okuyabilirsin. block yediysen belli bir süre(bir kaç saatten bir kaç güne kadar değişiyor) giremiyorsun sonra aktif oluyor ama disable yediysen tamamen siliyorlar seni *şu sayfahttp://www.facebook.com/help.php?page=43 beni burayi okumam icin zorluyor
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu disabled oldun anlamına geliyor.. senin yerinde olsam mail atar yalvarır hesabı açtırır(olacağından kesin emin değilim) sonrada ben kapatırdım hesabı, neden sorusuna da çok dandik sitesin kaybol, kaybol ulan.. derdim
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 razzRaziel said: bu disabled oldun anlamına geliyor.. senin yerinde olsam mail atar yalvarır hesabı açtırır(olacağından kesin emin değilim) sonrada ben kapatırdım hesabı, neden sorusuna da çok dandik sitesin kaybol, kaybol ulan.. derdimziktirsinler okadar kasmistim oyuna uzuluyorum oyun icin giriyordum siteye:) yemisim facebook u
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hacı o deilde tetrisi çok güzel yapmışlar facebooktakini hastası oldum
Mike Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahsasashsa. hoca niye ekliyosun insanları.
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mike said: ahsasashsa. hoca niye ekliyosun insanları.davetiye yolluyorum her davetiye 10.000$ bana gelenlerde ayni sekilde olay bitince siliyosun sorun yok yani sistem beni yanlis anladi:) birisi bana ozur maili yazabilirmi:)
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 I'm truley sorry for my lots diyebilirsin...
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 senko said: I'm truley sorry for my lots diyebilirsin... To Whom It May Concern My account was disabled by you last weekend. Actually i didn't consider the messages which appeared on the board. Because i didn't know i was supposed to do.When i read the help menu i realised that i've made a mistake. I really would like to have my account back. I can assure you that it is not gonna happen again. Thank you already. Yours faithfully Snn... :D
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ehuehe olursa sonucuda bildir bize burdan :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok artık, çok fazla insanı eklemekte mi yasak..
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 application trafiği yanlış anlamadıysam. 6k kişi ekli abuklar var yoksa ortalıkta, ondan olacağını sanmıyorum.
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 orc_lord said: yok artık, çok fazla insanı eklemekte mi yasak..dakikada 20 kisi eklerseniz uyari veriyo havas ol hayvancik diye bende nolabilirki diyip devam ettim ekledigimide hemen siliyordum davetiye yollayip ulan su oyunun web sitesi olsada kurtulsam facebook tan:)
Öne çıkan mesajlar