metinyap Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 OYUNUN KARARMASI ANAKART DRİVER INDAN ARKADAŞLAR EKRAN KARTIYLA ALAKASI YOK DOLAYISIYLA Bİ ANAKART GÜNCELLEMESİ YAPIN[signature][hline]§M€¤T¤@N§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 caps lock niye açik? sakin olalim. birsey söylüyüp kaçmak, bir daha foruma ugramamak, aceleyle yazmak gibi oluyor böyle..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bir insana daha yardım etmenin heyecanı olacak. Dey gidi günler[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ayy eski günler geldi aklıma... Bende uo tr zamanında client sorununa çözüm bulmuştum ve capslock açık bir şekilde yazmıştım :) hakkikaten hey gidi günler hey ...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar