Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mor ışıkta gözüken dövme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
overall da girişte de buna benser bi damga vuruolar bööle,mor ışığa tutunca belli ooluo..bana yapmıolar ama ben kendimden damgalıyım die:P

değişik bişi ama o kadar para verdim azcaık da belli olsun die yanınızda mor ışıkla dolaşmak zorunda kalabilirsiniz uyarırım
:P
Mesaj tarihi:
black light adı o dövmenin..
http://belablack.com/wp-content/uploads/2008/03/tattoo005.jpg

türkiyeye gelmedi henüz. ama belli oluyor dövmenin izi gündüz ışıktada, pek bir halta benzemiyor ancak bir iki fikir var kafamda kendi dövmeme saklıyorum paylaşmıycim.
Mesaj tarihi:
1m2= 1mx1m

sırtımıza dövme yaptırıcaz diyelim:
80ytl(makine açılışı)
sıradan bi insanın sırtı için (25cmx25cm=0,0625m2) dediğine göre m2 10ytl ise 0,0625*10ytl=0,625ytl

sırtıma yaptıracağım bir dövme fiyatı= 80+0,625=80,625ytl

kısaca m2 değildir o cm2 dir.

zaten halı falan alırsan m2 alırsın.. 250m2 gibi. insan vücudundan m2 cinsinden hesap yapıcak kadar kadar m2 yok..
Mesaj tarihi:
fede said:
sıradan bi insanın sırtı nasıl 25 x 25 dasaa. yeme beni. üşenmedim ölçtüm 45 x 25 benimki

kare yaptım şekil güzel olsun diye. ama istersen seninkini böle daha farklı bişiler de yapabiliriz. bi de belden gıdıklanırsın şimdi falan demiştim biliyor musun?
Mesaj tarihi:
dövmelerim direk dirsek altında
yazın uzun kollu gömlek giyiyordum ama bu yaz kısa giydim
gayet normal bi yaşamdı
devlet dairesinde çalışıyorum dip not olsun bu da
Mesaj tarihi:
llama senin öyle olman, gerçeğin öyle olduğu anlamına gelmiyor maalesef.

özellikle satış esaslı bir işteyseniz günlük elbise ile görünen bir yerde dövme olmaması lazım. "iyi olur" demiyorum, "lazım" diyorum. çünkü önyargının nereden geleceği bilinmiyor.

uv dövme de saçma geldi bana.
  • Yeni Oluştur...