hunty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Selamlar, Betanin baslamasini beklerken zaman bosa gecmisin diye oldukca yararli olacagini dusundugum bir site yaptim. Uyelik gerekmiyor!Tiklayin Ilk olarak Tum serverlarin yer alacagi bir anket hazirladim. Herkes oynadigi serverlari sececek. Boylece guzel bir server activity listesi olusturmus olacagiz. Ayrica yorumlarinizi da uye olmadan ekleye bilirsiniz. Karakter adinizi, levelinizi, guildinizi, isteklerinizi belirtebilirsiniz! ikinci olarak Guild Tanitim Formu var. Hangi guild hangi serverda? Site adresleri, amaclari ve daha pek cok bilgi bir arada indexlenmis olacak. Tabiki sizlerin yardimlariyla! Elinizden geldigince cevrenizdekilere ulastirabilirseniz sevinirim. Saygilar. test.turues.com Uyelik gerekmiyor!Tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 biri 414 diye bi guild yapsın gircem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 açakmı öle bi guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Tam yerinde bir isim 414 olsun guild adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 HArbi şekil olur 414 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Beta testerlar World's Edge Mountain serverında oynuyor sanırım, Ekmek ve Mortis orada yani, başka da yok zaten aslında aramızda girebilen sdfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 en iyi şekilde patiyi temsil ediyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 414 nedir herkes yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gelin Worlds Edge Mountains serverına orda toplaşıp guild kurcaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Dün gece 3 dakika kadar girebildim gayet guzel oyun akıcılıgı falan. Server falan dikkat etmedim bugun worlds edge hede serverına girerim bi ara su patch bitsin işyerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Worlds Edge server'ini goremedim. Verilen 7 tane European WAR Open Beta server ismin guncelledim. Bakalim kac kisi betada ve hangi serverda? Ankete bir tik yeterli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bonesoul nickiyle worlds edgeyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 7 8 kişi toplanıp us e geçmek lazım ya fffs. Eladox-worlds edge release de değişmezse aynı serverdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nickim Mortis, World's Edge Mountains dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 warhammerın da burning legionunu bulmussunuz tbr full cekio server daha simdiden :D nese ben de ordayım simdilik class deniorum nick fln belli dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abi ama nasıl bir vizyonum var Daha serverlar açılmadan burası kalabalık olur go dedim oldu. Aynı vizyonla eu da acı çekeceğimizi de söylüyorum kimse dinlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 korkutmasın bu sizi tabi 6 kişi dio, çat die giriosun 1 dakka beklemeden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ekmek said: Abi ama nasıl bir vizyonum var lulz takdire şaayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abi US işini kafadan çıkarın bence, olmaz o iş. Çekeceksek de çekelim EU olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mortis said: nickim Mortis, World's Edge Mountains dayım. abi offline dıo sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 World Edge M. Serverini ekledim ve anket yazilimini degistirdim. Kim hangi serverda oynuyor ve kac kisi beta'ya girdi? Oylamaya katilmak cin tiklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Blackice / High Elf Archmage / World's Edge Mountains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Blackice / NOOB High Elf Archmage / World's Edge Mountains eksik kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gelseydiniz destroya ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar