cado Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 takım berbattı bizimkiler şimdiden ispanya maçını düşünmeye başlamıştı iyi oldu bu beraberlik keşke yenilseydik ve hayla emreyi savunanlar varmı merak ediyorum birde arda bence bence güzel oynadı bir sağ bir sol sürekli koştu çağlarda güzel oynasaydı güzel şeyler olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 volkandan semihe hepsine 5/10 ardaya da 6 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 lucretia85 said: Mevlut,Çağrı tercihleri çok kötü her ikisi milli takım için hazır değil bence.Halil rakip defansın içinde kayboldu öne gelip top yapmalıydı biraz.Kazım ilk yarı hiç kanat kullanamdı.Takımı sürükleyebilecek tek adam Tuncay'dı sakatlandı.Gol pozisyonumuz çok az penaltıya şükredelim bir şanstı o Çağrı kim abi selçuk yula 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 çağlar olacak o sanırımda, hakkaten kadro kötüydü, ayrıc emre hamleside terimden tam beklediğim hareketti. adana_styLe ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tuncay çıkınca takımda gaz verecek eleman kalmadı =P Tuncay/Nihat felan olsa diğerlerinide itekleyebilirdi bence, adam ilk yarı son saniyeleri hala ayağında top salak salak bakınıyor devre bitsede gitsem der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Pikachu** said: lucretia85 said: Mevlut,Çağrı tercihleri çok kötü her ikisi milli takım için hazır değil bence.Halil rakip defansın içinde kayboldu öne gelip top yapmalıydı biraz.Kazım ilk yarı hiç kanat kullanamdı.Takımı sürükleyebilecek tek adam Tuncay'dı sakatlandı.Gol pozisyonumuz çok az penaltıya şükredelim bir şanstı o Çağrı kim abi selçuk yula 2 Heh adam o kadar çok söylemiş ki aklımda böyle kalmaış vala Uğur Boral girmeliydi hem Yula 3 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 asdasfasf üşüdüklerinden dolayı ermenistan maçında kötü oynadılar ne yaw sadfas spikerde manyak bahaneye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sinirden unuttum son dakkalarda belçikadan sahaya atılan topları görünce annelerini baya andım özellikle teknikdirektörlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 fatoşa ceza geliomuş. adam tehdit etti bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 belçikaya karşı berabere kalıyorsak ispanyaya karşı nabacaz düşenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 maç bittimi?bide sahaya top falanmı atıyolar o ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Pikachu** said: belçikaya karşı berabere kalıyorsak ispanyaya karşı nabacaz düşenemiyorummaltaylada berabere kaldık ama çek cumhuriyetini 2-0 dan 3-2 yaptık :P garip bir takımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yattara türko niye oynamıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kendi milli takımında oynadığı için şimdi alex de türk olsa önceden brazilyada oynadığı için türk milli takımında oynayamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Off-side olan gol dışında adam gibi hücum organizasyonu yoktu. Ama o off-side golünde resmen 3 pasta sonuca gidilmişti , şıktı gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ilk yarıdada vardı öle bi pozisyon aslında.. yayda 2-3 paslaşma oldu , son vuruştan önce defans girdiydi araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 3 oyuncu değişikliğimiz dolduktan sonra bi dakikada selçuk yula fatih hoca bir oyuncu değişikliği daha yapmalı falan dediydi. bu aklımda kaldı maçla ilgili. bi de volkan niye bakıyorsun o topa ya, elini uzatsan, kurtaramasan bile bi çaba gösterdiğine inansak biz de, hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu arada çüş oha Bosna 7-0 resmen adamlar gövde gösterisi yapmış bizde varız burada diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 İspanya da ermenistana 4 çekmiş. Hayır o değil de, Aylarca tvde, radyoda, gazetelerde, sokaklarda, heryerde milli takım reklamları. 41232389520 tane sponsor. İspanya milli takımı euro 2008 şampiyonu olunca 200 bin euro prim aldı. Bizimkiler hırvatistanı yenince 300er bin ytl aldılar. Abi ne kadar overrated bir ulusal takım bizimki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 g.tüm gibi oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Cikar Mevlut'u al Nobre'yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 selcuk yula'nın mail neydi ya iki küfür ediyim sokakta görsem girişmeyen şerefsiz bu adama acaip kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sanki fena oynamadık yav. ama belçikada sağlam kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Aslında ilk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarının ortasından sonra iyi oynadık. Fakat bizim futbolcularda fazla zeka pırıltısı yok. Bir bildikleri neyse onu yapıyorlar olmuyorsa lan başka bişey deneyelim falan demiyorlar. Ceza sahasının göbeğine çok top ortaladık ama oraya inen toplara bir tane rahat kafa vurup gol pozisyonu yaratamadık. Yinede inatla aynı şeyi deneyip durdular. Çoğu defanstan döndü zaten de vurabildiklerimiz de de defansları bizim adamları zora soktuğundan istedikleri gibi vuramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ya gidip başka yer bulamadım yazıcak ama daha önce birisi de yazdı mı bilmiyorum da biz nası avrupa 3. yüz ben onu tam çözemedim..Hangi tv'yi açsak,hangi yorumcuyu dinlesem hepsi tutturmuş Avrupa 3.yüz diye gidiyor afedersin biz ne zaman 3.lük maçı yaptık da Rusyayı yendik 3. diye geçiniyoruz... Bazen bazı şeyleri fazla abartıyoruz gibi geliyor bana..Arada hala dünya 3.sü geyikleri de dönüyor aradan kaç sene geçmiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar