Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10.09.08 Çarş. 21:00 Türkiye - Belçika (Dünya Kupası Eleme Maçı)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

takım berbattı bizimkiler şimdiden ispanya maçını düşünmeye başlamıştı iyi oldu bu beraberlik keşke yenilseydik ve hayla emreyi savunanlar varmı merak ediyorum birde arda bence bence güzel oynadı bir sağ bir sol sürekli koştu çağlarda güzel oynasaydı güzel şeyler olabilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

lucretia85 said:
Mevlut,Çağrı tercihleri çok kötü her ikisi milli takım için hazır değil bence.Halil rakip defansın içinde kayboldu öne gelip top yapmalıydı biraz.Kazım ilk yarı hiç kanat kullanamdı.Takımı sürükleyebilecek tek adam Tuncay'dı sakatlandı.Gol pozisyonumuz çok az penaltıya şükredelim bir şanstı o

Çağrı kim abi
selçuk yula 2
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu** said:
lucretia85 said:
Mevlut,Çağrı tercihleri çok kötü her ikisi milli takım için hazır değil bence.Halil rakip defansın içinde kayboldu öne gelip top yapmalıydı biraz.Kazım ilk yarı hiç kanat kullanamdı.Takımı sürükleyebilecek tek adam Tuncay'dı sakatlandı.Gol pozisyonumuz çok az penaltıya şükredelim bir şanstı o

Çağrı kim abi
selçuk yula 2

Heh adam o kadar çok söylemiş ki aklımda böyle kalmaış vala
Uğur Boral girmeliydi hem Yula 3 olsun
Sosyal ağlarda paylaş

İspanya da ermenistana 4 çekmiş.

Hayır o değil de,

Aylarca tvde, radyoda, gazetelerde, sokaklarda, heryerde milli takım reklamları.

41232389520 tane sponsor.

İspanya milli takımı euro 2008 şampiyonu olunca 200 bin euro prim aldı. Bizimkiler hırvatistanı yenince 300er bin ytl aldılar.

Abi ne kadar overrated bir ulusal takım bizimki ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında ilk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarının ortasından sonra iyi oynadık. Fakat bizim futbolcularda fazla zeka pırıltısı yok. Bir bildikleri neyse onu yapıyorlar olmuyorsa lan başka bişey deneyelim falan demiyorlar.

Ceza sahasının göbeğine çok top ortaladık ama oraya inen toplara bir tane rahat kafa vurup gol pozisyonu yaratamadık. Yinede inatla aynı şeyi deneyip durdular. Çoğu defanstan döndü zaten de vurabildiklerimiz de de defansları bizim adamları zora soktuğundan istedikleri gibi vuramadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gidip başka yer bulamadım yazıcak ama daha önce birisi de yazdı mı bilmiyorum da biz nası avrupa 3. yüz ben onu tam çözemedim..Hangi tv'yi açsak,hangi yorumcuyu dinlesem hepsi tutturmuş Avrupa 3.yüz diye gidiyor afedersin biz ne zaman 3.lük maçı yaptık da Rusyayı yendik 3. diye geçiniyoruz...
Bazen bazı şeyleri fazla abartıyoruz gibi geliyor bana..Arada hala dünya 3.sü geyikleri de dönüyor aradan kaç sene geçmiş....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...