Blackice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Horizon said: Mighty_THoR said: allah aşkına ne swg bi git ya de get ya tarih okadar dengesiz bir oyun görmedi ben master bh ile tk ya üst üste 14 eye shot missledim ve çıktım accu kapattım. swg mi denge mi de get Ahahah ilk zamanlarında iyi idi sonra developer team değişince oyun yalan oldu. Bildiğin "job" ile üzerinde don olan çıplak fencer jedi yi tatooinde dövüyordu o sahneden sonra bende ne kurgu kaldı ne bişey lol. Hahaha bu bana çok tanıdık geldi! Nerde Venoms buralarda mı LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Daha instance falan görmedim oyunda hatta duymadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Horizon said: Girenlerden bir ricam olacak soru olarak. Oyunda item çok önde olacakmı nasıl görüyorsunuz ? En azından karşılaştırmalı olarak sorarsam , wow daki gibi dungeonlara girip epic item kasmak zorunda kalacakmıyız adam gibi pvp yapabilmek için ? Yoksa olsa da olur olmasa da olur ama olsa tabi biraz daha iyi olur şeklinde mi olacak ? Öngörülü yanıt bekliyorum tabki de şu andan bunu kesin söylemek zordur. PVP yapmak için Epic item istiyorsan PVP yapman yeterli WAR da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sadATS2 said: ama hep dedıgımız gıbı henuz cok erken daha lvl lar skıllerde alınmadı. o yuzden hep ısrarla sormaya calısıyorum ızlenımler. neyse yavas yavas dogru yolu bulacaz. dıcek bısı yok ya yorumlardan yola cıkıp oynayacagız yada exp na donum death knıght kasacaz 1 yıl daha sonada hadı obsıdan bıze starwars u gerı ver dıyecegız. Biraz kasılsın daha net bilgiler gelir umuyorum bende. Starwars u geri versin de benden ne isterse istesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Blackice said: Horizon said: Girenlerden bir ricam olacak soru olarak. Oyunda item çok önde olacakmı nasıl görüyorsunuz ? En azından karşılaştırmalı olarak sorarsam , wow daki gibi dungeonlara girip epic item kasmak zorunda kalacakmıyız adam gibi pvp yapabilmek için ? Yoksa olsa da olur olmasa da olur ama olsa tabi biraz daha iyi olur şeklinde mi olacak ? Öngörülü yanıt bekliyorum tabki de şu andan bunu kesin söylemek zordur. PVP yapmak için Epic item istiyorsan PVP yapman yeterli WAR da ;) WoW'un arenasından oyun yapmışlar işte. (evet çok basit ve zavallı bir yorum ama şu laftan çıkan sonuçta bu abi napiyim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Blackice said: Horizon said: Girenlerden bir ricam olacak soru olarak. Oyunda item çok önde olacakmı nasıl görüyorsunuz ? En azından karşılaştırmalı olarak sorarsam , wow daki gibi dungeonlara girip epic item kasmak zorunda kalacakmıyız adam gibi pvp yapabilmek için ? Yoksa olsa da olur olmasa da olur ama olsa tabi biraz daha iyi olur şeklinde mi olacak ? Öngörülü yanıt bekliyorum tabki de şu andan bunu kesin söylemek zordur. PVP yapmak için Epic item istiyorsan PVP yapman yeterli WAR da ;) Yok herhalde o bağlamda sormada iyi pvp yapabilmek ve ölmemek için pve itemları epicler gerekir mi diye sordu anladığım kadarı ile.. Veya sen soruyu anladın doğru cevabı yazdın ben cevabı anlamadım bu da bir ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Girin görün demek en mantıklısı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Absolut said: Girin görün demek en mantıklısı aslında. yok ama abi ne diosun bi daha girin gorun asla. 80 lvl kastik bi girelim gorelim die. girilmis gorulmusu var hepside mmo cu delikanlı soyluyolar. ona gore. allah kasandanda kastırandanda razı olsun , ogrenelım ona gore cekerız cezamızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Söylemlerden istediğim gibi birşey çıkıyor. Girip görmek evet daha mantıklısı. Burada kesin yazılmıştır ama şimdi giriş için oyundaki normal register ile direk girebiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Open beta keyin varsa evet direk registeryden account alıp sonra ordan key validate edip girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yok henüz Open Beta key in varsa bile alamıyosun gene GOA sağolsun... Çünkü Account açamıyorsun. Hatta daha önceden account açtıysan fakat aktivasyon yapmadıysan gene key giremiyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 En temizi orjinal halinde ve sistem stabil hale gelince alıp girelim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Zaten 1 haftası kaldı release olmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 account açtıysan herşeyi yaptıysan da giremiyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Suan gibi attı server:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şimdi ben bi yerde yazmıştım bu forumda hatırlamıyorum. Mythicin daocta uyguladığı pvp sistemi item bazlı değildi. aslında item bazından daha zor bir pvp sistemi vardı. bu sistem şu şekildeydi adam öldürdükçe realm point alıyorsunuz, ve belli bi pointte realm rank atlıyorsunuz ve Realm Rank 1 den 2 ye gecerken 10 tane basamak var yani r1l2 r1l3 gibi. her basamakta bir point alıyorsunuz ve bu pointleri abilitylere harcıyorsunuz. bu abilityler pasif olabilir aktif olabilir. çok farklı abilityler çok farklı ability kombinasyonları var. birde öldürdüğünüz adamın rankı sizden yüksekse daha çok realm point geliyor. realm rank WAR dada var. ability konusunda emin değilim, büyük ihtimalle olacaktır. bu sistemin özellikleri şöyle: pros 1. item olmadığı için her türlü kombinasyonu denemek mümkün, bir itemin belirli özellikleri var onun dışına çıkamazsınız ama ability ler bir pool ve istediğinizi seçebilirsiniz 2. karakteriniz aktif olarak güçleniyor itemden bağımsız bu güzel birşey, yeni bir büyü geliyor yada büyüleriniz daha güçlü oluyor ve yeni gelen büyüler baya radikal, classlardan alınamayan cinsten cons 1. sizden epey yüksek ranklı bir adamı kesmek nası desem zor. imkağansız değil item bazlı sistemdeki gibi. ama zor. 2.yüksek rrli bir takım, kendinden sayıca 3 kat üstün bir raidi alaşağı edebilir. 4. rr kasmak item kasmaktan daha zor, adam öldürmeniz gerekiyor güçlenmek için, npc değil. şimdi bu sistem aslında çok güzel. pve grind i saf dışı bırakıyor. WAR daki sisteminde bundan pek farklı olmayacağını düşünüyorum. eğer sistemin böyle olduğu ortaya çıkarsa zaten geri kalan kusurlar mahsur görülebilir. son olarka bir kaç kişi solo pvp yi sormuş onuda açıklıyım. şimdi mythicin önceki oyunu daoc kadar çok kişili gruplu RVR olan başka oyun yoktu. bu kadar ağırlık verilmiyordu. amma velakin orda bile solo takılan çok insan vardı, senin gibi tek gezen insanlar olucaktır çünkü bu sistemde şöyle birşey var. karşınızdaki adamı tek başınıza öldürmek ile 5 kişi dalıp öldürmek arasında çok fark var, nasıl derseniz şöyle bir örnek veriyim, tek başıma öldürdüğüm adam bana 1600 rp verirken gruple kesersen 180 verecektir. dolayısıyla solo olmakta avantajlı çünkü daha hızlı realm rank alınıyor. bununda ötesinde stealther takımlar vardı 4 infiltrator(melee stealth) 2 scout(range stealth). takım olup stealth bekliyorlar bir geçişte, ve buradan geçen gözlerine kestirdikleri gruplarıo avlıyorlar, buda bir yöntem. buda bir oyun stili. yani illa klasik 2 tank 1 healer 2 dmg dealer 1 disabler mantığında grup kurmak zorunda değilsiniz. daocta biz 2 kişi oynardık genelde maximum 4. 6 kişiyi bi kerede kesiyorduk güzelce 2 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet rank a göre açılan ability ler var . bu sefer ismini morale abilitys olarak koymuşlar. kısaca 4 rank var rank arttıkça yeni ability geliyo artık talent veya işleve göre biri seçiliyor. ama incelediğimde talent ağacındaki tepe spelli kullanabilmek için mecburen rank4 olmak zorunluğu ve gerçekten bu abilitylerde imba. umarım guildcenek morale rank4 olacak muhabeti dönmez. rank4 için hardcore olmak gerekmese gayri. casual guildler tınlamazda. hardcorelarda "bak canım bu hafta rank4 olmaya bak bu 2. uyarım olmazsan haftaya gkick " :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 witch elf e nerf gelmesi lazım şu anki haliyle destırakşın tarafı ağır basıyor çünkü. order tarafında ortam çok pozitif,etrafta çok güzel seyredilebilir cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 shadow warriorımı özledim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende he açtım çok memnunum senaryoyuda çok başarılı yapmışlar bir cüce açayım dedim dayanamadım aman tanrım nası kapalı bi ortam,herkes koşturuyor bi tarafa cinnete sürüklenmem an meselesiyle ctrlaltdel yaptım hemen.rvr yaparken orc tanklara cok guluyorum saga sola sallana sallana gidiyorlar heheu keske bu karakterlerde silinmese ben bütünleştim,şimdi aynı şeyleri otur baştan yap işin yoksa bi de bu aldığımız title ları nasıl altta aktif ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 destro coooooook kötü, oyunun en düzgün yanı cuceler onuda oynatmıyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oynatmıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mighty_THoR said: allah aşkına ne swg bi git ya de get ya tarih okadar dengesiz bir oyun görmedi ben master bh ile tk ya üst üste 14 eye shot missledim ve çıktım accu kapattım. swg mi denge mi de get Tabii ki denge yoktu SWG'de haklısın. Ama eğlencelimiydi ? Evet hemde çok. Social mıydı ? Evet hemde çok. Gerçek anlamda oyuncu üzerinemi kuruluydu ? Evet hemde çok... PS: Bende TK vardı. Evet missliyebilir ama kendiside seni öldüremez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 "Oyun dengesizdi ama eğlenceliydi abi ehueh" diye savunma mı olur allahaşkına ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Glatheros said: xaenin polemiğe çok girmek istemiyorum kendimi ifade ediyim konu kapansın: 200 karakterlik yazının 1 satırını alıp koyarsan çelişki olur. Orada bahsettiğim "sistem" olarak nitelendirdiğim öğe "wasd, 1234" tuşlarını kullanmaktan ibaret olan oyun sistemi, ve gerçekten bu sistemin bahsettiğim kesime hitab ettiğini düşünüyorum, hatta dahada ötesi oyun oynayan insana hakaret olarak görüyorum. Xaenin said: Bunu diyip de said: bu yeni sistem ve wowunda kullandığı sistem, embesillere ve çocuklara hitab ediyor Üstüne bunu deme bari: said: 14 yaşındaki çocuğun münazaraya katılması geliyor gözümün önüne. Tartışmayı bilmiyorsanız gidin garbageda tartışın öğle vakti uğraşamıycam ağzınızdan çıkan kelimelerle. Beni ilgilendiren kısım senin bahsi geçen oyun tarzını nasıl nitelendirdiğin değil, o oyunu oynamayı seçen insanları nasıl nitelendirdiğin. Ben de sevmiyorum challenging olmayan oyunları ama asla oynayana da embesil yakıştırmasını yapmam, hoş değil. Polemiğe falan girdiğimiz yok, benim burada görevim ortamdaki genel huzuru sağlamak, tartışmanın kurallar dahilinde yaşanmasını garantilemek. Bu yüzden diyorum ki "tartışma" yapmasını bilmiyorsanız eğer, yeriniz burası değil. Sen wow oynayan adama embesil dersin, burada vaktinde zamanının çoğunu WoW oynarak geçirmişliği olan 10 tane adam sen kime embesil diyosun lan denyo diye çıkar, sen laf edersin, o laf eder, browserlarınızı kapatırsınız bütün iş bana kalır. Bu yüzden diyorum ki, wowu beğenmeyen olabilir, warhammerı da beğenmeyen olabilir kimse kimseye zorla bişey beğendirmiyor zaten. Beğenmeyen oynamasın, eleştirecekse de düzgün eleştirsin, kimse de kimseye embesil demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar