Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Buyrun yazin lutfen oyun hakkinda ne dusundugunuzu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 by the original dururken ne haddimize. ayrıca super test servelarında oyunun mükemmel versiyonu oynanırken, openbetadan yazmak sacma olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aha mewzu çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Şuan oyuna giremeyen, şu-bu nedenden dolayı 4 ay boyuncada giremeyecek biri olarak ilk izlenimim; Kıskanıyorum ulen!!!!!!!!!!!!!! Neyse, herkese iyi oyunlar dilerim =) Umarım beklenilen kadar iyi çıkar. Ha çıkmasa ne fark edecek 4 ay sonra gene oynayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Level 5 Lag 0 Animasyonlarda biraz gecikme var hala Yeni questler güzel Millet bi bana yetişsin rvr izlenimlerimi de yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Cuce said: by the original dururken ne haddimize. ayrıca super test servelarında oyunun mükemmel versiyonu oynanırken, openbetadan yazmak sacma olmazmı? :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ekmek sen US serverında mısın yoksa EU mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Cuce said: by the original dururken ne haddimize. ayrıca super test servelarında oyunun mükemmel versiyonu oynanırken, openbetadan yazmak sacma olmazmı? Seviyesizlik had saffada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 safha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Üyelikten iz olmadığından, Oyundan izlenim söz konusu değil çoğunluk için sanırım. Oynayanların da buraya fazla bakacağını zannetmem. Dövüşmeden oynayalım lütfen...yer yüzünde. (mesaj kaygılı mesaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hegnar said: Ekmek sen US serverında mısın yoksa EU mu? Eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 izlenimim:oyun için EU Support = FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 izlenim: sabah kalktım 8 de ve saat şu an 9... elimde hala keyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Lalu_theoriginal said: Seviyesizlik had saffada. lalu'cum sölediğine göre, senın oynadığın serverlarda oyun mükemmelmiş bugsızmış inanılmazmış (son kısmına bizzat katılıyorum zaten) e madem öyle bizim open betadan yorum paylaşmamıza gerek yokki. haksızmıyım. sen "cok güzel" de biz sevinelim, işte uğraşmıyalım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Cuce said: Lalu_theoriginal said: Seviyesizlik had saffada. lalu'cum sölediğine göre, senın oynadığın serverlarda oyun mükemmelmiş bugsızmış inanılmazmış (son kısmına bizzat katılıyorum zaten) e madem öyle bizim open betadan yorum paylaşmamıza gerek yokki. haksızmıyım. sen "cok güzel" de biz sevinelim, işte uğraşmıyalım hiç. Cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Düşünceleri sormuş vatandaş...Gerginliğe ne luzüm var... Sabahtan beri millet gergin zaten.Kopar ipler sonra kimse toparlayamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Lalu_theoriginal said: Cok guzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 a.GOAyım 414 Düşündüklerim bundan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oglen 2 de şans eseri acc aldm 2 saat sora mail geldi saat 4 den beri aktivasyon yapmaya calisiyorum ama daha acildigini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 C3nK said: oglen 2 de şans eseri acc aldm 2 saat sora mail geldi saat 4 den beri aktivasyon yapmaya calisiyorum ama daha acildigini görmedim. Sen yine ilerlemişin baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Gangren said: a.GOAyım 414 Düşündüklerim bundan ibaret Güzel buluş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 saat 9 da kalktım acc alamadım ea store ob keyimi yollamadı 4 gün geçti aoc u bilgisayardan kaldırmıştım onu tekrar kurdum oynuyom n:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Tansiyon yükselmesin sabahtan beri zaten insanlara pozitif enerji yayıyorum bitecek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben yazıyım bari izlenimlerimi pek open betaya girebilen yok patiden. Ben de closed betada olduum için acc açma derdinden yırtıp girebildim. Serverların durumu güzel, lag yok rahat rahat oynuosun. Etrafta bir sürü insan heyecanla quest yapio girdiin gibi partye davetler bilmemneler başliosun aksiyona. Disciple of Khaine açtım bi tane. Neyse oyunun closed betadan farkı öncellikle bazı işte makyaj değişiklikerli olmuş. Harita eklenmiş. İşte Influence barı yukarıya alınmış kaçıncı chapterda oldu falan yazılmış senaryoda. Onun dışında Bufflar debuffların o healthbarın altındaki iconları daha belirli hale gelmiş süreleri falan. Kısacası genel interfacede ve skinlerde değişiklikler var. Tome of knowledge daha düzenli anlaşılır hale gelmiş Fakat buglar devam ediyor . Mesela ilk yaptığım public questte çoğu moba saldırılamiodu onlar böle duruo takılıo bi kaç vuruo sen saldıramiosun. You cannot attack this target tarzı uyarı verio. Herkes böle "bugged :/" die üzülüo . Baya buglı mobla karşılaştım şu quest yapma sürecim boyunca. Level 7 e geldim. Onun dışında animasyon bugları da hala duruyor. İşte kapışıosun bişey oluyo falna adamın yamuk kalio mesela benim ki kılıçları cebinde tutup yumruk atiomuş gibi kapıştı bi süre ellerinde kılıç yokmuş gibi fakat kılıçlar yanlarında duruo. Onun dışında başka bi sorunla karşılaşmadım. hah senaryo yaptım rvr. Herhangi bi bug hata ile karşılaşmadım aynı yani closed betada da pvp de pek bi bug yoktu. Bu kadar şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar