mobaran Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 shumi.. arton senna çekişmeleri ile başladığım f1 yaşamıma daha sonraları hill shumi.. villnevue shumi ve daha sonra hakinen shumi mücadeleriyle devam ettim. sabahın 4-5 inde olan yarışları bile kalkar izlerdim. fakat artık shuminin rakibi kalmadı. belkide ferrarinin rakibi yokh. benim gibi bir f1 fanatiğini bile artık hiç bir yarış sarmaz oldu. en fazla kalkışı izliyorum shumi önde oldugunda kapatıp tv yi başka şeylerle uğraşıyorum. nerde o eski kapışmalr hey gidi hey.. sanırım 2005 teki türkiye yarışına kadar başka bi yarışı tam olarak seyredemiycem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Schumi hakkaten çok başarılı bir pilot. Senna dan sonra bence en iyi F1 pilotu hatta daha bile başarılı diyebiliriz. Senna biraz daha hırçındı ama Schumide bıkmadı kazanmaktan be.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Bence senna Schumacherin tek rakibi oalcak bir adamdi ama dediginiz gibi kendi hircinliginin kurbani oldu.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya ben bi topic daa açmıştım hatırlarsanız SCHUMİ EMEKLİ OL F1 in bi tadı kalmadı artık snin yüsünden[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Serkanow ne diyosun sen ya? mantıklı mı sence bu? Şampiyon olan emekli mi olsun? LoL.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 başkaları çalışsın daha iyi olmak için yada yeni motorlar tasarlasınlar ferrariyle rakip olmak için[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya abi adam o kdr para kırdıki yılda 40 (emin deelim ama yaklaışık bu kadar) milyon dolar kazanıo o nedemek yaaa biz 3 yılda 1000 dolar kazanmak için *tümüzü çıkarıoz o adamın ölene kadar parası wardır emekli olsun gitsin kendine maldivlerden şööle güsel bi ada assın otursun dursan yeter artık[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Schumi yılda 40tan çok daha fazla kazanıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 öteki şirketler böyle kolpa moorlar üretmeye devam ederse shui 60 ına kadar yarış kaybetmez ehueh[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 schumi gitse ferrari yine bulur birini alır montoya yı yine paso 1. gelir. olmadı button olmadı webber[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 schumi yilda 65 milyon euro'yla dunyada en cok kazanan sporcu unvanina sahipti gecen yil bu yil ne oldu bilmiyom[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Shumi bence en ıyı pılot dııl aslında bu kadar cok yarıs kazanıpta benım dedıgım de sacmalık olur ama bence en ıyı pılot Montoya abı[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bence herkes ferrari motoruyla şasisiyle fln çıksın bi görelim kim iyi pilot deil.buda yine bi çeşit F1 oluo sonuçta.sauber zaten ferrarinin çöpleriyle yarışıo ama bakınız şekil 1-a jenson button.şimdi olsa onda bi 2004 ferrari napcak acep mrk konusu şahsen.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ben şu konuyu anlamıyorum. F1 pahalı bir organizasyon ve katılan takımlarda çok büyük bütçelere sahip takımlar. Her birinde en kaliteli mühendisler çalışıyor. Anlayamıyorum Ferrari böyle bir araba yapabiliyorda neden diğer takımlar yapamıyor? Yoksa ferrari nasa dan satın aldığı çok gizli uzaylı teknolojilerini mi kullanıyor :-P Sonuçta aracın hızına etkiyen şeylerin hepsi belli fizik kanunlarıyla belirtilmiştir. Ve buna uygun en kaliteli şeyleri yapabilmek insanın elindedir. Ferraridekiler bunu yapabiliyorsa niye diğer takımlar yapamıyorlar?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Absolut, 07 Nisan 2004 12:21 tarihinde demiş ki: Schumi yılda 40tan çok daha fazla kazanıyor. yıllık 60 milyon $ civarı dünyada en çok kazanan 2. sporcuymuş[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım [Bu mesaj Angelus tarafından 09 Nisan 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 abi F1 de o kadar çok data varki inanamazsınız.geçen gün discovery'de williams'la çekilmiş olan F1 belgeselini izledim. adam diyorki "fiziksel ortamlarda tuttuğumuz bilgilerin yazma hızı bi kaç sene sonra yetmeyecek sanırım." yani adamlar integer,string değerler tutuyolar.düşünün ne kadar veri tutuyolar. ha söylemeden geçemiyecem eski yarışlara atfen schumacher'in suzuka'da villeneuve'ün üzerine kırması sahnesini unutamam.bide schumacher,tam couldhard'a tur bindirecekken ,couldhard'ın aniden yavaşlayarak scumi'nin kendisine arkadan çarpmasına neden olmasını, üzerine scumi arabayı pite çekince kameralarınn önünde mclaren pitnini basmaya kalkışmasınıda unutmayacam. ah ne günlerdi be ah.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar