Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrenim kredisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açıklandıktan sonra fakültene bi liste gidecek, orada bir kağıt olacak. onu alacan, kykya gidecen. sonra ordan bi imza mı ne bişi atıon, sonra notere gidip bilmem kaç milyarlık senede imza atıyon, sonra devlet sana ziraat bankasında bi hesap açıo. gidiyosun bankadan kartını alıyosun ve her ayın 7sinde parayı alıp yiyosun.
Mesaj tarihi:
Laraken said:
7 si cumartesi veya pazara denk geliosa daha erken yatabiliyor aklınızda olsun : )

pazar olsun olmasın bi aksilik olmaz sa saat 9.30'da(pm) yatar paralar,ayın 6'sında.
Mesaj tarihi:
bende bu sene için basvurmustum daha yeniyim zaten bizimkiler ne zamana belli olacak

ha bide bnm üni için harcıma kredi cıkmıs odemişler bile bnm haberim yokkene bu durumda aylık kredide cıktı diyebilirmiyiz bide ben kayıt olurken hiç hesap numarası fln verdiğimi hatırlamıyorum bu para bana nasıl ulasıcak acaba sizler onceden zaten alanlar oldugunuz içinmi boyle alabiliyorsunuz
Mesaj tarihi:
öğrenim kredisini 3 yıldır her isteyene veriyorlar rahat olun.
ancak almak için bekleyeceksiniz.okul açılacak bir ay sonra falan listeler asılacak sözleşmeler okullara yollanacak.siz de o sözleşmeleri alıp imzalayıp notere onaylatıp bölgedeki kyk müdürlüğüne vereceksiniz.aralıkta mı ocakta mı ne ilk alınıyor.en başta gidip kimliğinizle bankadan alıyorsunuz 2 ay sonra falan bankamatiklerinz yollanıyor.
  • Yeni Oluştur...