Othranx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 eğitmen olursun chaotic, ama bu mentaliteyle gidersen salonda sineklere zincir yumruk çalıştırırsın. sen daha sanal alemde wing tzun antipatisi yaratabilmeyi başardıktan sonra, gerçekte nasıl öğrenci toplarsın bilemiyorum. ebmasta ilk önce öğretilen şey diğer sporlar hakkında olumsuz konusmamak, kaliteni de konusarak değil çalışarak göstermektir; henüz adapte olamadın sanırım sistem değişikliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Othranx said: eğitmen olursun chaotic, ama bu mentaliteyle gidersen salonda sineklere zincir yumruk çalıştırırsın. sen daha sanal alemde wing tzun antipatisi yaratabilmeyi başardıktan sonra, gerçekte nasıl öğrenci toplarsın bilemiyorum. ebmasta ilk önce öğretilen şey diğer sporlar hakkında olumsuz konusmamak, kaliteni de konusarak değil çalışarak göstermektir; henüz adapte olamadın sanırım sistem değişikliğine. antipati diyorsun bu forumdan 7 kişiyi ebmasa kazandırdım ben senin haberin yok =) diğer sporlarla ilgili ebmasın kurallarını okuduğumdan beri daha dikkatli davranıyorum zaten yeni geçtik dediğin gibi kurallar var ve artık saygı duyuyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 kazandırabilirsin, insanların niyeti vardır , senin gaz halini görünce gelmeye karar vermişlerdir vs=) demeye çalıştığım wing tzun u 2 ay da yapsan 2 sene de yapsan immortal olmuyorsun, her zaman critical yeme şansın var, ya da senden sağlam çalısmıs biri çıkma şansı var karşına , o yüzden fazla gaz ve güven iyi değil. "wt rulz, muay thaiyi de kick box u da döver" modundan cıktıktan sonra zaten bir şey demiyorum ben, anlat tabi wing tzun u istediğin kadar, başkalarına laf atmadan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Benim fanboylara en çok güldüğüm konu UFC diye birşey var bu dünyada haberin varmı bilmiyorum WT'nin hepsini indireceğini sanan arkadaşım?? Brezilyalı 2 tane juijutsu ustası kardeş kendilerine bu sporda rakip bulamayınca UFC denen organizasyonu kurdular ve her spordan insanların katılmasına izin verilen ''çok az'' kuralı olan dövüş klubünü oluşturdular. UFC de her türlü sporu yapan adam dövüşüyor.Sen bana bir tane WT ci göster orda?? Kick Boxçular-Muay Thaiciler-Boksörler-Güreşçiler-Juijutsucular-sokak kavgacıları hepsi UFC'de kan revan içinde kalana kadar dövüşüyor. Senin gibi ne yazikki hayatın gerçekleriyle tanışmamış arkadaşlar hala Kung Fu'nun karatenin WT'nin ve bu tip Abartılarak insanlara sunulan,gerçek hayatta hiçbir işe yaramayan spor dallarını birşey sanıp insanlara överek anlatıyorsunuz. Karışık dövüşte kural yoktur arkadaşım.Boksör sadece yüzüne vurmaz,Kick boxcu sadece bacaklarına tekme atmaz.Muay thaici sadece dirsek vurmaz. Profesyonel sporcuların bildiği bir gerçek vardır.Boksör ve Güreşçi alayına gider.Pehlivan adamın yakınına girersen Belini ayırır.Boksör'e yumruk tekme atmaya kalkarsan Eskivler ve seni tek yumrukta indirir .Boksöre Emin Boztepe'nin gösterdiği tarz yumruk atamazsın bu 1,2.si o yumruk boksöre sinek ısırdı gelir adam 350kg+yumruk yiyor maçlarda. Güreşçi boğuşmanın,Boksör darbenin ustasıdır.Sana bir tavsiyem var eski lisanslı güreşçi olarak.Git ve Pehlivan,minder güreşçileri yada boksörlerle bir gün geçir onlarla konuş.Hayatın gerçekleriyle yüzleş. Acı çekmeden Başarı olmaz.Hadi iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Barathrum said: Benim fanboylara en çok güldüğüm konu UFC diye birşey var bu dünyada haberin varmı bilmiyorum WT'nin hepsini indireceğini sanan arkadaşım?? Brezilyalı 2 tane juijutsu ustası kardeş kendilerine bu sporda rakip bulamayınca UFC denen organizasyonu kurdular ve her spordan insanların katılmasına izin verilen ''çok az'' kuralı olan dövüş klubünü oluşturdular. UFC de her türlü sporu yapan adam dövüşüyor.Sen bana bir tane WT ci göster orda?? Kick Boxçular-Muay Thaiciler-Boksörler-Güreşçiler-Juijutsucular-sokak kavgacıları hepsi UFC'de kan revan içinde kalana kadar dövüşüyor. Senin gibi ne yazikki hayatın gerçekleriyle tanışmamış arkadaşlar hala Kung Fu'nun karatenin WT'nin ve bu tip Abartılarak insanlara sunulan,gerçek hayatta hiçbir işe yaramayan spor dallarını birşey sanıp insanlara överek anlatıyorsunuz. Karışık dövüşte kural yoktur arkadaşım.Boksör sadece yüzüne vurmaz,Kick boxcu sadece bacaklarına tekme atmaz.Muay thaici sadece dirsek vurmaz. Profesyonel sporcuların bildiği bir gerçek vardır.Boksör ve Güreşçi alayına gider.Pehlivan adamın yakınına girersen Belini ayırır.Boksör'e yumruk tekme atmaya kalkarsan Eskivler ve seni tek yumrukta indirir .Boksöre Emin Boztepe'nin gösterdiği tarz yumruk atamazsın bu 1,2.si o yumruk boksöre sinek ısırdı gelir adam 350kg+yumruk yiyor maçlarda. Güreşçi boğuşmanın,Boksör darbenin ustasıdır.Sana bir tavsiyem var eski lisanslı güreşçi olarak.Git ve Pehlivan,minder güreşçileri yada boksörlerle bir gün geçir onlarla konuş.Hayatın gerçekleriyle yüzleş. Acı çekmeden Başarı olmaz.Hadi iyi geceler.. gracie kardeşlerden bahsediyorsun ki emin boztepeye meydan okudular. emin boztepe gelin sokakta kapışalım dedi gracie lerse yok biz kafeste dövüşürüz dediler. kafeste wt yapamazsın rahat çünkü eldiven var zemin yumuşak. diğer sporlar kötüdür demiyorum. martial arts yapan kişi odaklıdır. karatede yapsa boksta yapsa wt de yapsa iş o tekniği yapanda biter. ben kendi adıma en etkilisinin wt olduğunu düşündüğüm için wt yapıyorum. sence brazilian juijitsudur öbürüne göre thai chi dir. o ayrı bi konu. ama kalkıpta wt için bebe sporu sokakta işe yaramaz dersen komik olursun. Git araştır Emin Boztepeyi ve diğer büyük wtcileri. UFC bile belli kurallar çerçevesinde müsabakalar yaptırıyor. Ama sokakta Emin Boztepeye meydan okumaya cesaret edebilen kimse çıkmadı. Wt yi araştır öyle çamur at. Ama tekrar söylüyorum hangi stili çalıştığın değildir önemli olan kendini dövüş sanatlarına ne kadar verebildiğin ne kadar odaklanabildiğindir önemli olan. şu ownz bu rullz diye bişi yok yani güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ben çamur atmadım bu 1. çamuru sen atıyorsun.Ben Emin Boztepe'yi araştırdım yeterince merak etme sen. Bahaneler bitmez Kafeste eldiven varsa vs.E diğer sporcular neden atmıyor bu bahaneleride sen yada Emin Boztepe atıyor WT ci olarak?Bir güreşçi diyormu yumruk atıyolar gelmem.Bir Boksör diyormu sarılıyo bunlar yerde kilit oluyor gelmem kollarım kitlenir.. UFC de round dışında ve cinsel organa vurmak tarzı şeyler dışında hiçbir kural yok arkadaşım.İyice izle derim maçları.Bilim Somut olaylara dayanır.Somut olay neyse odur.Kanıtsız gelerek WT ci yok boksörü ezer Muay Thaciyseniz ufacık wt ciden dayak yersiniz demekle olmuyor bu işler. Fedor Emelianenko'yu izledinmi hiç?Combat Sambocu.UFC milyon dolarlar veriyor kafeste dövüşmesi için. Fedor Emelianenko(combat sambo)-Vitali Klitschko (WBC dünya ağırsiklet boks şampiyonu)-Brock Lesnar (UFC ağırsiklet şampiyonu güreşçi) Semmy schilt,Mirko Crocop(Kick Box),Remy Bonjasky(son k1 şampiyonu ve Muay Thaici) Kırkpınar Başpehlivanlarımızdan herhangi birini Bu adamların karşısına dünyanın en iyi WT'cisini çıkar bakalım ölüyormu ölmüyormu ringte.Filmlerde ve videolarda izlediklerimiz gibi olmuyor neyazikki gerçek hayatta Bu arada.Emin Boztepe'ye sokakta meydan okuyan çıkmadı diye birşey yok.Hiçbir sporcu boş yere dövüşmez.Ve Spor olarak yaparlar bunu.Eğer bir sporcuya meydan okuyacaksan onun mekanına gidersin.Bedavaya dövüşmez büyük şampiyonlar. Lisede tartıştığın elemana çık dışarı kapışalım der gibi herhangi bir Şampiyona dersen gel sokakta kapışalım hiçbiri kabul etmez.Kimbo Slice dışında tabi.Kimbo Slice a götürsün teklif bak noluyor.adam sporcu değil sokak kavgacısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hiç bir legal dövüşte hele hele show dünyası ise bu kuralsız dövüş yoktur. American Wrestling dedikleri Türkiye' de Pankreas Dövüşleri denilen -neden Pankreas diyorlarsa anlamam- showun babasıdır. Adamların kaçtane maçta ağız burun indirdiklerini gördüm ama yine show yine show. Benim lise yıllarımda da onlar çok revaçtaydı millet manyak gibi seyrederdi. Çok da kuralsız gibi görünürdü. Kimse TV de kuralsız dövüş yayınlamaz zaten yayınlayamaz. 3 kuralsız dövüş olsun 2 kişi ölsün yayın hayatı biter ki kuralsız dövüş ilk 3 dakikada ölüm getirir. Kuralsızlık lafta öyledir ama yine de birçok şey yapılmaz. Show yapılır reklam alınır çok reklam alan dövüşçü çok para kazanır. UFC ya da bilmemne hiç bir stilin kanıtı değildir. WT de şurda en iyi burda en iyi demenin de doğru olduğunu sanmıyorum. Her birinin birbirine karşı avantajı dezavantajı var. Eğer aralarından bir tanesi en iyisi olsaydı zaten herkes onu yapardı. WT ise ring için show için vs. düzenlenmiş şekle sokulmuş bir stil değildir. Bana göre WT ve Aikido diğerlerinden başka bir yerde durmuştur tüm bu dövüş sanatları içinde ki bence onları önemli yapan da budur. 80 yaşına geldiğinde hala kendini koruyabilecek olman ve başlamak için 10 yaşında olman gerekmemesidir. Bence bu önemli bir kıstastır. Sokaktaki kavga konusunda de en güzel sözü Othranx FRP diliyle söylemiş. Her zaman Critical ihtimali vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Barathrum said: Bu adamların karşısına dünyanın en iyi WT'cisini çıkar bakalım ölüyormu ölmüyormu ringte.Filmlerde ve videolarda izlediklerimiz gibi olmuyor neyazikki gerçek hayatta hah al sana chaotic in yang i. satranc gibi milleti dövüştürmeye çalısacağınıza hosunuza gideni yapsanız da bu bunu döver geyiğinden bi sıyrılsanız artık olmaz mı? Barathrum said: adam sporcu değil sokak kavgacısı... wt zaten sokakta hayatta kalmak üzerinedir , olayı pratik olmasında zaten, gayet kurtarıyor da sokakta o yüzden tam olarak spor kategorisinde değil, müsabakası da yapılmıyor.diğeri pata küte girerken wt ci refleksine oturmus teknikleri yapıyor diye dışlama , bir nevi sokakta teknikli dövüşen insandır wt ci de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ben barat ın yingi falan değilim. teesüf ederim. adam bendende gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Wtye başlıcaktık korktuk o yüzden ninjutsuya başlıyoruz elveda wt hoşgeldin ninjutsu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Raincloud said: Wtye başlıcaktık korktuk o yüzden ninjutsuya başlıyoruz elveda wt hoşgeldin ninjutsu =) Neden korktunuz? Chaotic'ten mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Kicinizdan uydurmayin. Kural yokmus. Ulan Las Vegas gaming commission tarafindan onaylanmis official bi spordan soz ediyosunuz ne demek kural yok. YOk ole bisi kuralsiz yane. Sow dunyasindada kuralsiz mac diye bisi olmaz zaten. Al mesela sana kurallar. Weight classes: Lightweight - over 145 lbs. to 155 lbs. Welterweight - over 155 lbs. to 170 lbs. Middleweight - over 170 lbs. to 185 lbs. Light Heavyweight - over 185 lbs. to 205 lbs. Heavyweight - over 205 lbs. to 265 lbs. Bout duration: All non-championship bouts shall be three rounds. All championship bouts shall be five rounds. Rounds will be five minutes in duration. A one-minute rest period will occur between each round. Fouls: 1. Butting with the head. 2. Eye gouging of any kind. 3. Biting. 4. Hair pulling. 5. Fish hooking. 6. Groin attacks of any kind. 7. Putting a finger into any orifice or into any cut or laceration on an opponent. 8. Small joint manipulation. 9. Striking to the spine or the back of the head. 10. Striking downward using the point of the elbow. 11. Throat strikes of any kind, including, without limitation, grabbing the trachea. 12. Clawing, pinching or twisting the flesh. 13. Grabbing the clavicle. 14. Kicking the head of a grounded opponent. 15. Kneeing the head of a grounded opponent. 16. Stomping a grounded opponent. 17. Kicking to the kidney with the heel. 18. Spiking an opponent to the canvas on his head or neck. 19. Throwing an opponent out of the ring or fenced area. 20. Holding the shorts or gloves of an opponent. 21. Spitting at an opponent. 22. Engaging in an unsportsmanlike conduct that causes an injury to an opponent. 23. Holding the ropes or the fence. 24. Using abusive language in the ring or fenced area. 25. Attacking an opponent on or during the break. 26. Attacking an opponent who is under the care of the referee. 27. Attacking an opponent after the bell has sounded the end of the period of unarmed combat. 28. Flagrantly disregarding the instructions of the referee. 29. Timidity, including, without limitation, avoiding contact with an opponent, intentionally or consistently dropping the mouthpiece or faking an injury. 30. Interference by the corner. 31. Throwing in the towel during competition. Ways To Win: 1. Submission by: Physical tap out. Verbal tap out. 2. Technical knockout by the referee stopping the contest. 3. Decision via the scorecards, including: Unanimous decision. Split decision. Majority decision. Draw, including: Unanimous draw. Majority draw. Split draw. 4. Technical decision. 5. Technical draw. 6. Disqualification. 7. Forfeit. 8. No contest. Inglizce bilmiyosan bi kacini tercume diyim. Fishhooking yok yane parmagini admain burun deligine azina sokup cekemessin. Eye gouging yok yane gozune parmak sokamassin. Small joint manipulation yo yane parmagini tutup kanirtamassin. Stomping yok yane yerdeki adama tekme diz atamazsin. Head butting yane kafa atamassin. UFC de cok kesin kurallardir bunnar ve ilkinde uyari ikincisinde diskalifiyedir cezasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ha sunuda soliyim kirkpinar baspehlivanlarinin karsisina light walter weight arasi bi boksorda cikarsan cok net yatar. Gard almayi bilmz cunku pehlivan burnuna 2 kulagina 2 yumruk yedigi zaman birakir maci. Farkli disiplinler farli durumlar icindir. Mesela krav maga bir survival aktivitesidir dovus sanati degildir. Karsinda 3 rakip warsa en iyi strateji gotun topuklarina vura vura kacmaktir der. Israil ordusunda kullanilan versiyonunda ust seviyelerde bos bi m16 bi melee weapon olarak kullanma egitimi verilir. Mesela brezilian jujitsu sokak dovusunden cok cage fighta uygundur cunku submission move cok vardir. Muay Thai de o noktada cok eglenceli bence izlemesi ama ground fight olmadigi icin UFC daha elenceli geliyor. Gele 1 ground bide standing fighter karsilasirsa cok elenceli maclar geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Othranx said: wt zaten sokakta hayatta kalmak üzerinedir Aslında olaya böyle bakmak lazım. Mesela Krav Maga için kimse aynı şeyleri söylemiyor. "Ringde dağıtırlar olm Karav Marav tanımazlar" "Çıksın Fedor amcamın karşısına da görelim" gibi geyikler yapılmıyor forumlarda. Krav Maga' nın mantığı ve pazarlama sloganı direk olarak Sokakta Hayatta kalmak olduğu için. WT' nin bu kadar polemiğe neden olması belki de pazarlama stratejisindendir. Gerçi WT her zaman bu tip polemiklere neden olmuş bir teknikti. 100 yıl önce kadın stili diye aşağılanmaya çalışılırdı, 50 sene önce Wing Chun kısaltması WC' yi tuvalet benzetmesi ile dalga gecmeye çalışırlardı. Şimdi de başka şeyler. Bu tip geleneksel dövüş sanatlarının çoğu bir felsefe ile beraber gelir. Kendi içinde belirli bir mantığı vardır ve sizin hayat görüşünüze göre belirlenir ve sonra sizin hayat görüşünüzü etkiler. Bazısı hep ileri der bazısı sadece savunma der bir diğeri en iyi savunma saldırıdır der bir diğeri hayatta kalmak için her şey mübahtır der. Othranx' ın dediği gibi Othranx said: satranc gibi milleti dövüştürmeye çalısacağınıza hosunuza gideni yapsanız da bu bunu döver geyiğinden bi sıyrılsanız artık olmaz mı? Sonuçta UFC -ya da her ne haltsa- sampiyonu olmayı planlamıyorsanız hangisini secerseniz secin hepsi sizin sokakta hayatta kalma oranınızı bayağı bir yükseltecek ama hiçbiri sokakta öldürülebilme riskinizi sıfırlamıyacakır. Bir UFC şampiyonu da sokakta 15 yaşında hiç bir stilden habersiz bir keş tarafından 10 dolar için öldürülebilir. Zaten hangi eğitime giderseniz gidin eğer saçma sapan bir hoca ile karşı karşıya değilseniz size ilk söyleyeceği şey "Kaçabiliyorsanız kaçın, biz burda kaçamadığınızda ne yapabileceğiniz üzere bir şeyler vermeye çalışacağız" olur. Hadi hayırlı traşlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ben yazana kadar Bonepart'ım bir tanem yazmış zaten bir çok şeyi. Benim mesaj biraz gereksiz oldu. Şu kuralları da gönderdiğin iyi olmuş Gerçekten de hiç kural yokmuş. :D Olanlar da zaten sokakta karşına çıkabilecek şeyler değil. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ghlad Krav Maga Samba Systema gibi uretilmis yaratilmis dovus tekniklerinin martial art karamindan farki genelde ordu tarafindan son care olarak ogretilmesinen ve oldurmek konusunda o kadarda kararsiz olmamalarindan geliyor. Elbette ringde kim kazanir bilinmez ama meslea bi saniye su bi kravmaga egitim videosu gordugun gibi cheap shotlar gayet ortada groin bolgesine dan dun giriyolar http://www.youtube.com/watch?v=2wOnMgxeSBw baya bi disarm hareketide var sonucta teroristleri etkisiz hale getirmek icin uretilmis bi teknik buda mesela sambo bunda baya bi throw felan war ve joint manipulation war cok elenceli bi teknik yannis hatirlamiyosam yaraticisi adamlardan birinin bi gosteri videosunu gormustum adam gelen yumrugu dodgeleyip ziplayip adamin kolunu bacaklariyla armbara alip yere dustuler beraber adam maci kazandi 1.5 saniye felan surdu baya bi kopmustum izlerken http://www.youtube.com/watch?v=isFWoWqFlrg buda cok elenceli bi teknik adi eskrima elinde sopa var ona adam dovmece ama yane sopayi vurmaktan cok bindlar ve locklar icin kullaniyolar bence elenceli bisi martial arts yane gunun birinde war of the worlds tadinda bi her ulkenin kendi teknigiyle katilacagi (japonnar sumoyla katilcakmis) olumune bi mac olmassa cok zor zaten en iyi teknik nedir bilmek ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ha sunuda diyim bana kalsa becerebilsem bi admai kapoirayla dovmek kadar zev klisi yoktur bole fikir tepede kpeira ile adam dovmek diye film bile yaparim yane ye bana ciba cubuyaa hoko maru sana hiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 BonePART'ın krav maga videosunda FUI SIN TEKMESİ'nin en nadide örneği görülebiliyor yalnız. Dikkatli izlerseniz sonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ghaldszar said: Raincloud said: Wtye başlıcaktık korktuk o yüzden ninjutsuya başlıyoruz elveda wt hoşgeldin ninjutsu =) Neden korktunuz? Chaotic'ten mi? :D 8-) sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 deadwoll said: BonePART'ın krav maga videosunda FUI SIN TEKMESİ'nin en nadide örneği görülebiliyor yalnız. Dikkatli izlerseniz sonlarda. abi 59 daki tekmeyi diyosan enfes ya kapici tekmesi ama nasil vuruyosa ayi adam ekranin disina cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 deadwoll said: BonePART'ın krav maga videosunda FUI SIN TEKMESİ'nin en nadide örneği görülebiliyor yalnız. Dikkatli izlerseniz sonlarda. Fui Sin tekmesi dediğin Hani şu Chaotic' in yasaklanmış olan Gölgeden hızlı tekmesi değil mi? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 forumun ajdarı gidi oldum çıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Lexius said: Chaotic said: thai boxing sporuna gönül verdiyseniz eğer bilmelisinizki çokça beyin hücresi kaybedeceksiniz. yoğun fiziksel acı hissedeceksiniz ve bir wtciyle karşılaşırsanız eğer çiroz gibi bir adamdan o fizikle dayak yemenin nasıl bir duygu olduğunu göreceksiniz. tavsiye etmiyorum o kadar acı çeken biri afedersin de kolay kolay dayak yemez be güzelim ^^ katılıyorum bir muay thai ciyi shaolin ustası veya ninjutsu ustası dövebilir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Chaotic said: forumun ajdarı gidi oldum çıktım.. chaotic +1 katılıyorum bu sefer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar