Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bizim için tek ve buyuk tehlike ırakın başıboş kalması... isyanlar baarılı olursa ki bu imkansız, amerika gerekirse notron bombası atar (oha), ırak başıboş kalır, daha cok b.ka suruklenır ve bizim başımıza patlar[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hadi alexi senin için 40 yıllık ımzayi kısaltiyim bak sırf sen dedin diye...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Nükleer silah kullanmaz. Imkanı yok. Neutron Bombası kullanması tamamiyle imkansız zaten.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abarttim zaten sende biliyosun da ne yapar eder geri alır.. biyolojik kullanır kimyasal kullanır nukleer olmasa bile ama alır geri....[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Silthanas, 07 Nisan 2004 21:09 tarihinde demiş ki: cunku oyle bir bomba daha uretilmedi yanlız canlıları öldüren bomba... notronu yokederk protonun elektronu cekmesiyle atom b.ku yiyo öle guzel bişi:P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ben Irak ın şu andaki durumunu Türkiye nin kurtuluş savaşı öncesi durumuna benzetiyorum. Irak da yeni bir Kuvay-i Milliye kurulabilir.İsyanlar bence başarılı olucak.Irak eğer el-kaide gibi örgütlerle din birliği sağlarsa (ki öyle birşey var galiba) osmanlıdaki gibi ümmetçilik yaparsa (çok test çözdüğüm belli oluyormu? ) Amerika değil ırak da kendi topraklarında barınamaz. Ama gerçekten ırak tam bir bumerang gibi bu olay amerika nın başına 11 eylül den daha büyük bir şekilde patlıyacak ama umarım bumerang bizim ülkemizden geçmez.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Adamlar ırak b-52 bombasımıdır nedir bir bomba attılar. Manyetik etki yaratıyor. Irak tarih öncesi devire dönüyor 6-8km çapındaki heryerde kolsaatleri bile çalışmıyor.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Batilc, 07 Nisan 2004 21:06 tarihinde demiş ki: hadi alexi senin için 40 yıllık ımzayi kısaltiyim bak sırf sen dedin diye... sirf o dedi diye diil de bu kadar uzun imza yasak oldugu icin kisaltabilirsin mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Silthanas, 07 Nisan 2004 21:09 tarihinde demiş ki: cunku oyle bir bomba daha uretilmedi Neutron Bombası üretildi ve bayağıda oluyor.Yıkım amaçlı bir bomba değildir.Bina türevi şeylere zarar vermez.Patlayıcı güçten çok radyosyona dayalıdır. Amacı ise her türlü canlıyı öldürmeye dayalıdır. Atombombasi veya Hidrojen bombasindan farklı olarak etkili olduğu alan çok daha ufaktır.Konuşlandırılmış bir orduyu falan yoketme amacıyla kullanılacaktır yani kullanılacaksa. Tanklar için kabus gibi tasarlanmıştır bu yeğenimiz.Tankların zırhını radyoaktif hale getirir böylece "Zırh çokta TINNN." politikası uygulamaktadırlar. Ehehe. Bilgilendirmek görevimiz ;).[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 I ıh. Genel kültür. Zaten Red Alert'da yoktu nötron bombası =).[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 i$allah ßir an oncé Kurtulurlar bu Dertten Allah yardımcıları Olsun..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Onu bilsem bende yapıp atıcam sağa sola zaten =).[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 helal ıraklılar aslansınız böle dvm[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Anladığım gibi ise bu isyan ciddiyse ve uzun süre devam edecekse. Yazık çok insanı öldürecekler demektir. Sonuçta savaşın başından beri ölen Amerikalı asker sayısı sakız gibi dillerinde ama öldürdüklerini öğrenmek özel uğraş gerektiriyor. Doğruluğuda tartışılır. Sanırım 1'e 50-100 vardır. Petrol , bölgeyi kontrol edecek bir oluşum filandır arzuları almadan gideceklerini de sanmam.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Şu an Bağdatta olan bir dostun yazdığı mektuptan bir kaç alıntı yapacağım ABD işgali ilk yılını doldurdu. Bir yerel gazete kapatilmak istenince de şiiler ayaklandi ve önce protesto etmeye başladılar. sonra tanklar protesto eden 2 insani ibadet ederken ezdi. sonra ayaklanma büyüdü ve bazi kentler şiilerin kontrolüne gecti. Felluce sunni kenti. ABD buraya saldırdı. Cunku sunniler geldiken beri ABD yi rahat birakmadi. Birakmadi ki şöyle rahat bir işgal edebilsin. hazirda isyan bahanesi var. Simdi geceleri felluceyi bombaliyorlar. Felluce kucucuk bir kasaba. cok cocuk var orda. cok bocek, kurd ve kuş. Senin muvekkiller dolu orda. Yokedici gibi amerikalilar ordalar. gunduz iceri giremiyorlar. kimseyi kente sokmuyorlar. Ve gece tum bombalari bosaltiyorlar. artik askeri hedef te yok. hedef herkes !!!!!!!!!! Simdi birinci maruzatim ABD öldürüyor. Hemde gece gündüz. artik irakta keyifler kaçtı. hemde ne bulursa öldürüyor. ikinci maruzatim bizim basin ölen ABD askerlerini verirken ölen iraklılari ya vermiyor yada 3. haber olarak veriyor. Bizim basin utanmazmi burda sokaklar tenhalasti. Daha buyuk olum haberlerine hazır olun. Her ölen abd'linin ardindan 10 larca ıraklı ölmekte haberiniz olsun. hemde cocuk, hemde bocek hemde sorgusuz, hemde hayasız, hemde gozunuzun onunde, hemde, hemde. Hem de siz sessiz ken. Hemde siz dar tartismalarda bogulurken.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 sonra tanklar protesto eden 2 insani ibadet ederken ezdi nasıl yani?[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Amerika ne kadar suçluysu Saddam yönetimindeki Irak ta o kadar suçludur. Ordaki isyanların sebebi Amerikanın Irak ı işgalini engellemek değil.İsyanların sebebi Amerikanın Aşiret kabile vs liderlerine verdiği sözü yerine getirmemesidir. Nasıl kürt liderlere kurt devleti vaad ettilerse.Diğer butun liderlerede başka şeyler vaad ettiler bunlar yerine gelmeyincede olaylar patlak verdi. Benim korkum amerika ırak fln değil Turk ordusunun Şehir ve arazi yani gerilla şavasındaki tecrübesinden ve başarısından faydalanmak isteyen bir amerikadır. Bu durumda biz Irak a barış gücü olarak değil İşgal gücü olarak girmiş olacağız. Vede bu Türkiyeye her yönden zarar vericek.Komşularla ilişkiler ekonomi sosyoloji herşey bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Camiye girmesine engel olmak için tankların önünde namaz kılan insanları ezip geçen tankdan bahsediyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Namaz böyle durumlar için mi var ? Herşeye herşeyi alet etmemek lazım. Kaçıncı rekattaymışlar ? Ne namazıymış adam tankla gelmiş. Demogojiye gerek yok. Adam petrolün , gücün peşinde arabı kürdü müslümanı mı tanır! (Araplar Osmanlının tanzimatla kendilerine ve İslama aykırı davrandığını söyleyen araplar , ingilizlerle işbirliği yaparken düşünselermiş. O zaman iyiydiler de şimdi mi kafir oldular )[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Adam namaz kılmıyor olsa, onun yerine oturma eylemi yapıyor olsa ne farkeder...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: BOccOB, 07 Nisan 2004 23:03 tarihinde demiş ki:Hiç katılmıyorum. Zaman çok değişti, kurtuluş savaşındaki milliyetçiliğin onda biri yok artık ülkemizde. Savaş çıksa işgale uğrasak herkes "bu benim savaşım değil" diyip kaçacaktır... Zaten Amerika bize saldıracak olsa nükleer bombalar, nötron bombaları ile dalar ki ona da köylülerin tırpanla karşı koyabileceğini sanmıyorum... amerika öyle silahlarla dalsa diğer ülkeler mal gibi bakmaz heralde, gerçi Türkiyeye karşı iyi düşünceler besleyen ne kadar ülke var tartışılır ama sonuçta nükleer silahlar işe girerse diğer ülkeler boş durmaz. o zamanın milliyetçiliğiyle bugünkünü karşılaştıramayz belki ama türk milleti her zaman Türk milletidir. hiç bir zaman bağımsız, özgür olmadan yaşayamaz. ha ben avrupalı olmak istiyorum Türkiyeyi takan kim diyorsa güle güle..[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yukardaki yazıda verilmek-yapılmak istenen şey değişir. Yazının bütünlüğü , uslübu , mesajı filan buna (oturma eyleminin vereceği mesaja , etkiye) uygun değil. Oturma eylemi yapsalar komik olur ayrıca .. neyse Ben şöyle , böyle yapsınlar diyecek değilim. Amerika kitle imha silahı bahanesiyle işgal etti buda komikti. Alaycı bir uslupla yaklaştığım için değil trajikomik oldukları için. Eleştirim herşeye herşeyi alet etmelerine. neyse[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Valla bildiğim kadarıyla tank zırhlarında kullanılan alışımı radyoaktif hale getiriyor. "Madafaka" bir olay.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Tankın içindekiler gebericeği şüphe götürmüyor efem eheh.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Halk isyanı başlarsa, ne ABD durdurabilir ne de başk bir güç. Offf kuzende Bağdatta, umarım bişi olmaz. Zaten biz nerde iş alsak orası karışıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar