Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bu iki linki bulabildim. http://www.cnn.com/2004/WORLD/meast/04/07/iraq.main/index.html http://www.ntvmsnbc.com/news/264675.asp?0m=-12Q Konuyla ilgili geniş bilgisi olan var mı?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ırak a hep destek tam destek... inşallah ülkeden atarlar onları[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 vietnam muhabbetleri dönmeye başlamış[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 keşke vietnam gibi olsa diyecemde nerdee..[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 siz şeyi biliomusnuz? kurdisatnın kendi ulkeleri icin yaptıgı haritada sivası icine alıp tunceliye sınır cizerek geciyomuş ülke sınırları, yanı tum dogu kanadı onların olcakmışmış :P ordu da tamam der kesin[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Valla bi vietnam senaryosu yaşanabilir ama çok tehlikeli olur Türkiye için de.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bilmiyorum, ben abd karsıtıyım, gerekirse vietnam olsun n'olursa olsun... ıraklı kardeşler bize bişi yapmaz :-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ben kürt devleti kurulmasına karşıyım. Sonuçta doğuda bi amerika maşası hiç hoş olmaz.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Kim demişti hatırlamıyorum. Hiçbir devletin dostu yoktur. Sadece ortak çıkarları vardır diye..[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Şu ülkeme hastayım ya... Batıda sürekli Ege sorunu yaşadığımız Bizansın kuyruk acıları hala dinmemiş yunanistan Doğu da Rusya nın kışkırttığı büyük ermenistan devleti için umut verdiği ve Doğu Anadolu yu sınırlarına katmak isteyen Ermenistan ve ideası Güneyde Hatay ı 65 yıldır sınırlarında gösteren ve daha yeni bundan vazgeçen Suriye Onun yanında kurdistan hayali ile kürtler ulan bi tane düzgün komşumuz yok...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kimin bir "idea" sı yok ki? Hor görmemeli[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bizim ne var abi? her yönden göçmüşüz maşallah... arkadaşım kıbrısı unuttun... ulan biz şimdi tabiri caizse boku bokuna mı kapitilasyona ugradık... bi kaç mallıgın yuzunden gitti nerdeyse kıbrıs...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods [Bu mesaj Batilc tarafından 07 Nisan 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 vietnam senaryosu yaşansında amerika bi daha rezil olsun bütün dünyaya dicem ama ırakta milli bir beraberlik yokki. amerika o şekilde türkiyeye girse ordumuz dağıtılsa bile türk milleti kanıyla canıyla savaşır onların 1 tanesini bile yaşatmazdı burda (kurtuluş savaşı örnektir) ama ırak bunu ne kadar yapar bilemiyorum.[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Devletler dost olamaz ancak ortak çıkarları olur sanırım o laf. Vietnam olayı gibi olacağını sanmıyorum.Fakat Isyan büyüyüp gelişebilir ciddi bir savaş olmaz, gerilla savaşı olur.Amerika 60 lardaki halinden çok daha güçlü şu anda ve elinde Irak gibi değerli bir cevher varken onu bırakıp gidecek bir ülke değil. Çatışmalar ne kadar sürer bilmem ama Türkiye'nin de bundan zarar göreceği ortada sonuçta.Amerika karşısında doğru düzgün birşey görmeden orayı bırakıp gidecek bir güç değil.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Vietnam dedinizde aklıma geldi. - Everyone who stands is a VC, everyone who runs is a well trained VC.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Herkesin bir idea sı var. Fakat artık 100 yıl önceki ortaçağ idealarından vazgeçilmelidir. Bu idealarda başka bir devletin milletin güvenliğini sarsmamalıdır. Amerika artık Irak tan çıkamayacak oradaki tüm amerikalılar ölücek.Amerika oraya asker göndermekten vazgeçicek.Irak artık saddam rejimindende beter olucak bence yada bize büyük bir tehlike olup patlayacak.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bazen aklıma geliyor inanamıyorum ya Bir ülke dünyanın kaderiyle bu kadarmı oynayabilir dengeleri bu kadarmı alt üst edebilir.Akıl sır erdiremiyorum.Dünyanın en güçlü imparatorluğu Osmanlı İmparatorluğu bile bu kadar etki edememiştir herhalde. Sanırım buda dünyanın bir olmasından kaynaklanıyor.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Amerika için Türkiye'nin bu durumdan zarar görmesinin hiç bir önemi yok. Türkiye'nin bulunduğu yerde Fransa Ingiltere yada Almanya gibi bir ülke bulunsaydı bu değişebilirdi belki.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 aynen öyle olacak gibi... ama ne olursa olsun ırakta amerikalıları gormeye seyretmeye dayanamıyorum hem sinirleniorum hemde üzlüorum[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ben Çin'den umutluyum şahsen. "MAN POWER" Ezicekler Amerika'yı umarım.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Daha neler olacak orda...[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Saddam yakalandığında bazı başlıklar şöyleydi "Amerika Frankenstein'ını Yakaladı." Seneryo aynen Frankenstein hakkaten. "Aman tanrım!Meğer ben bir canavar yaratmışım." Acaba Amerika bu Canavarın gelişmesini istedi mi? Bence istedi. Pet's Of U.S...[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Saddam ı savunan yokki! Ama şu bi gerçek Irak şu anda ve bundan sonra saddam rejiminden beter olucak.Çünkü artık kimseleri yok. Ve bu kimsesizlikte dönüp bizim topraklarımızda baş göstericek.Türkiye 50 yıl terörle uğraştı artık bi 100 yılda bu savaşın etkisiyle uğraşır.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 amerika çine hastalık sokmasa çin güçlenecek... amerikanın teknolojisinin bi kısmı çinde olsa şu an çin konuşurdu dünyada.. ama çinin ileride super güç olacagı kesin... ahh sovyetlerde toplansın hitler 2 cıksın 3. dunya savası cıksın (oha abarttım)... hayır ama sahsen ben amerikadan nefret ediyorum... tamam saddam filan da sucsuz değil ama birinden biri olcak derseniz ne sececemiz belli...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Batilc, imzanı biraz kısaltırsan çok sevinecem...[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar