rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 rahatsiz said: ya server sirasi bekliyorum, loading yazan kitap sayfasi cikiyor, bes saniye sonra karakter secmeye geri donuyor? var mi bu sorunu yasayan? super valla. cozmek icin ekran kartinin surucusunu update edeyim dedim war mavi ekran verdirtmeye basladi. valla super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mail gelmedi ama accessi deneyeyim dedim. Account açılmış. Invadoria olarak Karak Hirn serverındayız. Bekleriz efenim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aha benimkide oldu galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hmm gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ooo şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 war-europe a hangi login ile kaydolduysan onu giriyorsun diye biliyorum ben, sallama bişey yazma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 patch ediyom ohhh 202 mb :D sonunda :D 1234124 tane validate ettigim acc :P yeni actıgımla yazdıgım yalan hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aha benimde olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 patchler toplam ne kadar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 wtb account ! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bnm olmamıs hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 wotlk betasına değişelim miraul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 202 mb simdilik patch sonrasını bılmıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sayısız spamdan sonra daha önce açtığım acounta bi ara beta keyi girmiştim onu aktif etmişler. ne mail var nede bişe direk patche başladım..X(X(>:D<:)-DB)-:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bana mail yollamışlar saolsunlar 6 7 tane. Hepsi tebrikler keyiniz aktive edilemedi di başlıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 asdasdd yav patchı cok yavas ındırıyor off 35 dk %35 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 off 70 le patch mı ıner 50 dk oldu %63 puff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 lolssss 8 tnae onay maili gelmiş goa dan :D:D:D bunlar hakkat mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bana hic gelmemis sen gene iisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 karakter seçme ekranında charınızı bi kaç kez hızla döndürün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Baggio said: Account hazır dediğin nedir? "Confirmed" diye mail gelir gelmez giremiyorsun oyuna, yine 1-2 saat beklemen lazım acc serverda aktif olana kadar. Belki ondandır. Confirmed olayını geçtik... Activated oldu çoktan... bana sadece oyunu çekebilecek bi arkadaş gerek Ankara'dan o kadar çekebilecek varsa sölesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eregorn2 said: karakter seçme ekranında charınızı bi kaç kez hızla döndürün :D eheh evet başı dönüyor çakalın eminim herkes keşfetmiştir ama 150kişi beklerken sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Beyler bir olayı daha söyliyim birçok arkadaşıma oldu mail gelmeden accountlar onaylanmış oluyor yani arada spamlarken clienttan deneyin accountunuz alamıyan varsa hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar