Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 olmuyormuş ya lan tüh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ubik said: tabii ki önüne gelene free key dağıtacak. "key" olması bile saçma. open beta bu, haddinden fazla insan olacak ki stress test yapılacak. peki oyun içinmi insanlar içinmi bu stress test? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eheheh çuvalladığı nokta da o zaten, hepimiz farkındayız. amerikanya kökenli oyunlar avrupaya hep üvey evlat muamelesi yapıyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ebolamaxi said: Sımdıde 157 mb lık patch cıktı Nerde patch ben niye görmüyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok patch falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 patch amerika için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 blizz de aynisini yapti. bunlar da aynisini yapiyor. avrupada calisacaklari ortaklarini fransiz firmalarindan tercih ediyorlar. en buyuk yanlislari o bence. adam gibi alman firmalarini kullansalar bu kadar sikinti cekmeyiz. ha tabi bunu software piyasasini bilmeden soyluyorum. belki belli bir nedeni vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Patch falan yok amerikada..3mb patch geldi sabah okadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreily Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yahu başlı başına şu key aktive etme geyiği bi saçmalık. 1 gün bekledim en sonunda key yanlış diye cevap geldi böyle saçmalıkmı olur yha. kaç kişiye key daığıtıldı 1 milyon ? bundan sadece 70 binin katılmasıyla neyi test edicekler ne kadar test edicekler. open beta ama herkez giremiyor. bu nası bişe ben ilk defa görüyorum. releasede bunların hiçbirinin olmayacağı malum ilk izlenim hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Azına vurdugumun GOA sı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sürekli spam yaparsan keyi aktif etmek icin mail daha cabuk gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Arnis said: Sürekli spam yaparsan keyi aktif etmek icin mail daha cabuk gelebilir. ne lan bu emme basma tulumbasımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 spam derken nerde ne spamlicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 _Gandalf_ said: Arnis said: Sürekli spam yaparsan keyi aktif etmek icin mail daha cabuk gelebilir. ne lan bu emme basma tulumbasımı hahah, güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 betaya girdim bir şekilde pre order boxla bile giremeyen arkadaşlarım oldu bunlar bir nebze headstart yalan olursa basarım GOA yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 pf gelmio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gelmiyo banada mail falan 40 kere spamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende denedim ama degisen bisi yok. kapattilar mi naptilar alimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Almasınlar zaten ya 150 kişi sıra var 25 dakikadır bekliyorum yeter bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yek yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 _Gandalf_ said: Arnis said: Sürekli spam yaparsan keyi aktif etmek icin mail daha cabuk gelebilir. ne lan bu emme basma tulumbasımı olabilir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gelmiyo ya en az 40 kez denedim. bıktım ya almıcam ben bu oyunu s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 isin komigi 1dk dan az kaldi diyor sira, 20dk dolmak uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 100 kişide olda 3 kişide olda hep <1m diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben beklerken http://www.miniclip.com/games/raft-wars/en/ bunu oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar