Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Eski acc nedir ya? closed beta ise bişey aktif etmiyosunuz.
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ekmek said: Eski acc nedir ya? closed beta ise bişey aktif etmiyosunuz. eski site accountu yani. Bütün bu saçmalıklardan önce vardı.
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abyss said: Ekmek said: Eski acc nedir ya? closed beta ise bişey aktif etmiyosunuz. eski site accountu yani. Bütün bu saçmalıklardan önce vardı. bende bu eski acc. ile beklemedeyim, mail falan yok.. :( direk deniyim diorum auth failed diyor.. nasi is anlamadim, herhangi bir mesaj falan varmi yabanci forumlarda konuyla ilgili?
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bende eski acc ile beklemedeyim mail gelmedi henüz.
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eski account ile kodu girdim login şifre yada keyden birini yanlış girdiniz diye mail geldi, şimdi yeni aldığım war-europe accountu ile aynı keyi girdim mail bekliyorum ama umutsuzum çünkü yanlış falan girmemiştim hiçbirini :S patch bile yapamadık hala heh
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oy bana da öyle bi mail gelirse kafayı gömerim monitöre. :D
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kurdugum telepatılere gore saat 23 de gelıcek maıl o zmana kadar ben tw deyım hadı kolay gele....
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 monitöre kafaatcam... benim rüzgar gülüm hala dönüo
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mail kutuma az önce baktım bi alınmış mail... hemen bayram ettim...mail box a bastım "facebook bla bla" yazıodu... bütün hayallerim göçtü
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oynamıcam vazgeçtim artık falan diyorum, dayanamayıp dönüp dolaşıp mailboxları şunu bunu kontrol ediyorum. yok yok goa allah belanı versin ramazan ramazan kanser ettin bizi :)
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 BLaXx said: Abyss said: Ekmek said: Eski acc nedir ya? closed beta ise bişey aktif etmiyosunuz. eski site accountu yani. Bütün bu saçmalıklardan önce vardı. bende bu eski acc. ile beklemedeyim, mail falan yok.. :( direk deniyim diorum auth failed diyor.. nasi is anlamadim, herhangi bir mesaj falan varmi yabanci forumlarda konuyla ilgili?, abı bana gelmedı mail fln deneyın dırek login olmayı yok mail fln
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 raistlinthewiz said: BLaXx said: Abyss said: Ekmek said: Eski acc nedir ya? closed beta ise bişey aktif etmiyosunuz. eski site accountu yani. Bütün bu saçmalıklardan önce vardı. bende bu eski acc. ile beklemedeyim, mail falan yok.. :( direk deniyim diorum auth failed diyor.. nasi is anlamadim, herhangi bir mesaj falan varmi yabanci forumlarda konuyla ilgili?, abı bana gelmedı mail fln deneyın dırek login olmayı yok mail fln onu da deniyom olmuyo..
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paticik Guild topiğinde fikirlerinizi bekliyoruz, ne konuda fikir yürüteceğinizi de bilmiyorum ama guild olayını da konuşmak birazcık motive edebilir insanları, sizin de kafanız dağılsın mesela.
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 raistlinthewiz said: BLaXx said: Abyss said: Ekmek said: Eski acc nedir ya? closed beta ise bişey aktif etmiyosunuz. eski site accountu yani. Bütün bu saçmalıklardan önce vardı. bende bu eski acc. ile beklemedeyim, mail falan yok.. :( direk deniyim diorum auth failed diyor.. nasi is anlamadim, herhangi bir mesaj falan varmi yabanci forumlarda konuyla ilgili?, abı bana gelmedı mail fln deneyın dırek login olmayı yok mail fln denedim abi, epic husran la sonuclandi lol..
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abyss said: xaenin goa ya mod olacak adamsın :D Hakaret mi abi bu afdsjhdskf.
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Abyss said: xaenin goa ya mod olacak adamsın :D Hakaret mi abi bu afdsjhdskf. Şmdi baktım da hakkenten ayıp olmuş :D:D:D
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Abyss said: xaenin goa ya mod olacak adamsın :D Hakaret mi abi bu afdsjhdskf. ama yani abi, surdaki iki gundur olan inancin, cidden takdire sayan.. :) *ayakta alki$lar ;)
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben de o kadar kötü mü yazcaktım, kendisi sölemiş zaten. tamamiyle epic bir failsin goa :)
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Zaten oyuna olan inancı sonsuz herkesin de, GOA'ya inanma yanlısı değil pek insanlar, ben orasına karışmıyorum yani. Ben motive edeyim insanları, gerilmesinler, mutlu olsunlar. Çiçek gibi adamım.
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mail beklemeden de denedim zaten olmadı patch olayı, direk hata veriyo orda zaten, neyse sonradan açtığım site accountuna da keyi girdim account suspended dedi yaşasın! :D
Öne çıkan mesajlar