FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eregorn2 said: olsun yinede uğraşma derim... hem yeni acc açarsan cd key isticek yine... zaten girdiysen keyi bi daha kullanaman doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mighty_THoR said: hırs yaptım giricem diye bir dünya iş var yetiştirilecek işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum her gelen geçende deli muamelesi yapıyor Al benden de o kadar, 8'den beri aynı ekrana bakıyorum, bi ton iş birikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 winxp said: Tahmin etmiştim yaa bu oyun illaaaki bir uyuzluk yapacak keyi girene kadar zaten sinir küpü oldum şimdi tam oldu bitti derken gene sorun sinirden şekil degiştiricem pc başında:S Hata!d3dx9_34.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı. googlede ara dllfiles die bi site var ordan indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende de aynı şekilde.... sabah erken kalk... kahvaltıyı ek... duşu ek... arkadaşları ek... yaratık gibi bişi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 warhammer alliance'da birisi chrome browseryıla ile hemen yapmış oyle diyor açıklaması da şöyle: Worked for me. The main issue I had, which most people have with Flash elements, is that it was displaying an old version of flash, so that meant I couldn't log in. Clearning cache and browsing data in IE and Firefox didn't do anything. So I tried Google's new browser called Chrome. I logged in, entered my key and ignored the 1103 error message. I clicked validate and it worked. I still can't login to game though for some reason :/ I'll give it a while to catch up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şans... ben 5 browser denedim... ayrım yaptıını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 C3nK said: winxp said: Tahmin etmiştim yaa bu oyun illaaaki bir uyuzluk yapacak keyi girene kadar zaten sinir küpü oldum şimdi tam oldu bitti derken gene sorun sinirden şekil degiştiricem pc başında:S Hata!d3dx9_34.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı. googlede ara dllfiles die bi site var ordan indir Saol dostum diger windowsun içinden çektim dosyayı hallettim sorunu çalışıyor şimdilik inşallah sorun çıkartmaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hala tek server acık 18 dakika bekleme suresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abı aynen ıs guc beklıo sırkette bı bok yaptıgımız yok.. dunde butun gunu heba ettıler. sımdı hırsımdan flash decompile edecem yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi halen yes diyorum bu neee !?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi validate'e basınca da hata veriyor muydu yA ? 414 alıp duruyorum. keyi girdim validate te kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Validate ekranı ve sonrası sabır işi. Sürekli sen validate et diceksin o error vericek ama sen onu takmıyıp o hata mesajını yana çekicen gene validate dicen. Sonra altt YES NO seçeneği çıkacak aynı şeyi orda da yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 440 kişi sonra girebilicem oyuna :) Diğer serverlarıda açınnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ah ah dun gece o yes no ekranına gelıp MAL gıbı errorda oke basmıstım sımdı key bıle gıremıom 2saattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kritik bir soru soracağım..Oyuna giriş yapabilen ve patch indirenler bakabilirse sevinirim.. warpatch dosyasının hedef ve başlama yeri ; oyunun kurulu oldugu dosyamı acaba _? 10 saniyenizi alır.sağ tık > özellikler.... teşekkür şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 raistlinthewiz said: ah ah dun gece o yes no ekranına gelıp MAL gıbı errorda oke basmıstım sımdı key bıle gıremıom 2saattır Şansa bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Adamlar hicbir gelisme göstermemis bravo cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 raistlinthewiz said: ah ah dun gece o yes no ekranına gelıp MAL gıbı errorda oke basmıstım sımdı key bıle gıremıom 2saattır Bi mal da ben oluyorum hem de duble :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya bu refresh filan yalan iş olay tamamen şans ben sabah işe geldim bilgisayarı açtım ilk açtığım sitede girdim login oldum sonra key kısmında siyah kalınca refreshledim uçtum bu iş tamamen şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gangren said: raistlinthewiz said: ah ah dun gece o yes no ekranına gelıp MAL gıbı errorda oke basmıstım sımdı key bıle gıremıom 2saattır Bi mal da ben oluyorum hem de duble :p bende DUBLE MAL'ım ondan bi onceki denemedede validate ekranında OK'e basmıstım lolll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sans mı bilmiyorum ama bende 1 kere key girebildim her seyi denedim olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 raistlinthewiz said: ah ah dun gece o yes no ekranına gelıp MAL gıbı errorda oke basmıstım sımdı key bıle gıremıom 2saattır dün bende aynı salaklıı yaptım... hemde bi kaç kez girdim keyi... ama her seferinde ok ye bastım... şimdi yes kasıom... bakalım nocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Talebi hesaplayamayıp herkesi kanser ettikleri gibi, bi de bu kadar yoğun çalışacak siteyi full flash yapmışlar.. Böyle amatörlük olmaz, olmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kaldı 360 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya allahıma kitabıma oturup sımdı bırakacam herseyı o flash decompile edip program yazcam mass validation icin offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar