Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gangren ortada login sayfası gelınce user pass gır ok de error vercek ondan sonra verıorsun gozune f5in. taki solda senı logged ın ve ruzgar gulu donuo gosterırken. ama ondan sonrada sansa bakıor o ruzgar gulunun sana cdkey sayfaısnı vermesı gerekıor kı bana vermıor ne zamandır fofffffff
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Gangren işte onlardan birinde sansına product key sayfasına gidiyorsun. Tamamen şans.

ama bize oyun şans olmıycak item olmıycak sadece skill olucak demişlerdi...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Önemli değil, Neler çektiğimizi biliyorum :)

Elimden geldiğince cevaplamayada çalışırım soruları. Yardımı olucaksa söyleyeyim Tek browser firefox kullanıyordum. Explorer sorunlu biraz
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:
winxp said:
Ben login oldumda patchleri indiriyor şuanda oyun %83 oldum inşallah çalışır oyun pek umudum yok ama bakalım.

Bende bir pislik var çözemedim :s

Patchlerin yuklenmesi iöin :

warpatch dosyasını mı çalıştırıyorsun..
Yoksa login ekranınıı mı çalıştırıyorsun..
Mesaj tarihi:
bende firefox da yaptim.

o key sayfasini bekleyin
cikmadi diye hemen kahr diyip refresh lemeyin
o solda login i gorudgunuz anda bekleyin soyle bir 30sn, internet iziniza gore kendiniz hesaplayin. sagda image cikacak yavas yavas
hicbir deigisklik olmazsa max 30 45sn, o zaman refresh :(

ama olacak,merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
PAtch icin username ve passini warpatch programına giriyorsun o gerisini hallediyor.

Kafayı yiyecem.benim login name kabul etmiyor.Aşağı kısımda create account yazıyor.Oradan bir daha account oluşturmuyoruz değil mi..
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:
sakın bi daha o işkenceye girme... aşşada full file check mi ne var ona tick at öle bi dene

Oradaki create account farklı bir yere atıyor...O sayfada problem yok tıkır tıkır işliyor.
Mesaj tarihi:
Tahmin etmiştim yaa bu oyun illaaaki bir uyuzluk yapacak keyi girene kadar zaten sinir küpü oldum şimdi tam oldu bitti derken gene sorun sinirden şekil degiştiricem pc başında:S

Hata!d3dx9_34.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı.
Mesaj tarihi:
winxp said:
Tahmin etmiştim yaa bu oyun illaaaki bir uyuzluk yapacak keyi girene kadar zaten sinir küpü oldum şimdi tam oldu bitti derken gene sorun sinirden şekil degiştiricem pc başında:S

Hata!d3dx9_34.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı.

windows hatası
  • Yeni Oluştur...