Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 login olmuyor login olsa product key ekranına girilmiyor ona girilse sayfayı yüklemiyor siyah kalıyor öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 spawn77 nin dediklerini 1e1 yaptim, oldu, cok sagol cagdas. dediklerini iyi okuyun, heyecan yapmadan uygulayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gangren işte onlardan birinde sansına product key sayfasına gidiyorsun. Tamamen şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gangren ortada login sayfası gelınce user pass gır ok de error vercek ondan sonra verıorsun gozune f5in. taki solda senı logged ın ve ruzgar gulu donuo gosterırken. ama ondan sonrada sansa bakıor o ruzgar gulunun sana cdkey sayfaısnı vermesı gerekıor kı bana vermıor ne zamandır fofffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Evet abi, şu anda o olay var önümde, sabahtan beri geliyor zaten o ama MyWAR kapalı dio sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: Gangren işte onlardan birinde sansına product key sayfasına gidiyorsun. Tamamen şans. ama bize oyun şans olmıycak item olmıycak sadece skill olucak demişlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 skill işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Arkadaşlar Önemli değil, Neler çektiğimizi biliyorum :) Elimden geldiğince cevaplamayada çalışırım soruları. Yardımı olucaksa söyleyeyim Tek browser firefox kullanıyordum. Explorer sorunlu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Browser olarak chrome deneyin bir de arkadaşlar.IE ve Mozilla işe yaramıyordu bende chrome baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ben opera ile girdim ama digerleri ilede aynı yere gelmiştim basaramamıştım. Bence browserla alakası yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FesTivaL said: winxp said: Ben login oldumda patchleri indiriyor şuanda oyun %83 oldum inşallah çalışır oyun pek umudum yok ama bakalım. Bende bir pislik var çözemedim :s Patchlerin yuklenmesi iöin : warpatch dosyasını mı çalıştırıyorsun.. Yoksa login ekranınıı mı çalıştırıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 burda kastıın zaman oyunda sana exp olarak geri gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende firefox da yaptim. o key sayfasini bekleyin cikmadi diye hemen kahr diyip refresh lemeyin o solda login i gorudgunuz anda bekleyin soyle bir 30sn, internet iziniza gore kendiniz hesaplayin. sagda image cikacak yavas yavas hicbir deigisklik olmazsa max 30 45sn, o zaman refresh :( ama olacak,merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 PAtch icin username ve passini warpatch programına giriyorsun o gerisini hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abı bu neya ıskence ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben hala yes diom :D acıktım kahvaltı yapamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu auth sayfası acılmıuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: PAtch icin username ve passini warpatch programına giriyorsun o gerisini hallediyor. Kafayı yiyecem.benim login name kabul etmiyor.Aşağı kısımda create account yazıyor.Oradan bir daha account oluşturmuyoruz değil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sakın bi daha o işkenceye girme... aşşada full file check mi ne var ona tick at öle bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hırs yaptım giricem diye bir dünya iş var yetiştirilecek işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum her gelen geçende deli muamelesi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eregorn2 said: sakın bi daha o işkenceye girme... aşşada full file check mi ne var ona tick at öle bi dene Oradaki create account farklı bir yere atıyor...O sayfada problem yok tıkır tıkır işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Tahmin etmiştim yaa bu oyun illaaaki bir uyuzluk yapacak keyi girene kadar zaten sinir küpü oldum şimdi tam oldu bitti derken gene sorun sinirden şekil degiştiricem pc başında:S Hata!d3dx9_34.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 olsun yinede uğraşma derim... hem yeni acc açarsan cd key isticek yine... zaten girdiysen keyi bi daha kullanaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 winxp said: Tahmin etmiştim yaa bu oyun illaaaki bir uyuzluk yapacak keyi girene kadar zaten sinir küpü oldum şimdi tam oldu bitti derken gene sorun sinirden şekil degiştiricem pc başında:S Hata!d3dx9_34.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı. windows hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar