Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Folks, I just got off the phone with senior management at GOA and I know you'll be getting lots of information shortly. I know it doesn't make today better but I can assure you that leadership is very aware of the situation and they are doing/going to do something about it. They are not at all happy about the situation either. I won't say trust me on this because right now, our European fans have no reason to have any trust. I will say though to see what transpires before launch, during Open Beta and then, if we launch well, I hope we will regain your trust. Mark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Patcher ' a login olabilsem :S Niye login olamadığımı da anlayamadım :s :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Registration unavailable diyor hala nası deniyorsunuz siz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bizim skko GOA'da halen çıkıp iki açıklama yapamayacak kadar aciz ve rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 FesTivaL said: Siteye login olduktan sonra nikname altında product key yazıyor.Ona tıklıyorsun...Keyi giriyorsun... Bende key girerken 113 kod hatası verdi. ama ben yazmaya devam ettim ve comfirm dedim.Ondan sonra key aktif tebrikler fln dedi...Ama 114 kod hatasını gene verdi... Ne oldunu anlamış değilim.. Sanırım bu aşamada mail beklemeliyim :s Doğru mu? Ah iste bir login olamıyorum ki bozuk plak gibi aynı hatayı veriyor sadece, buarada f5 yapıyorum baska browser ile deniyorum yada siteyi kapayıp tekrar acıyorum, iste bilimum sacma hareketler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Folks, I just got off the phone with senior management at GOA and I know you'll be getting lots of information shortly. I know it doesn't make today better but I can assure you that leadership is very aware of the situation and they are doing/going to do something about it. They are not at all happy about the situation either. I won't say trust me on this because right now, our European fans have no reason to have any trust. I will say though to see what transpires before launch, during Open Beta and then, if we launch well, I hope we will regain your trust. Mark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 GOA'nın yerine niye Mythic açıklama yapıyor ya, nasıl bir profesyonellik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çünkü insanların GOAya inancı sıfır. Mythic devreye giriyor ki insanlar nefes alsın, yatışsın. Yoksa kızgınlık katlanarak büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mythic kendi kredisini kullanıyor bakalım nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 US betanın durumu iyiymiş ama. Mythic e helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mythic Allah zaten ama böyle giderse GOA peygamberliği dışardan bitirir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yarn erken kalkmam lazım ama merak ettim şu açıklamayı bekliyecem goa'dan. açıklama gelmezse mythice de kafam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mythic e helal olsun adamlar hem oyunu yapiyolar üstüne bide sorunsuz hizmet veriyolar, goa saolsun sadece host edicek onu bile beceremedi, zaten daoc zamanından belliydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 GOA neci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xaenin said: Mythic Allah zaten ama böyle giderse GOA peygamberliği dışardan bitirir anca. Bu ne demek şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mythic iyi goa kötü. Böyle karmaşık progressionlarla giden bir yapısı da yok halbuki cümlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hehehe mail gelmeden user passi girince accounf blocklandı diyo. demekki en azından bi account acabilmişim activation bekliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Absolut said: GOA neci? GOA avrupadaki serverların handling ve hostingini üstlenen firma. Mythic bunu overseas olarak üstlenemeyeceği için GOA ile ortak. (Türkçe İngilizce karman çorman oldu artık. :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abso o mail gelmiyor efsane o bekleme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Olayın aslı şu. Mythic daoc zamanında göt kadar bir şirketti o yüzden goa ile anlaştı. Warhammera başladıklarında tekrar ortak olarak aldılar, sonra ea ile birleştiler ama ortaklık bozulmadı ayıp olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi bu isin ayıbımı olur :) adamlar zaten daoc zamanı okadar low population lı oyunu duzgun yonetemediler, simdi warhammerdan hic umutlu degilim. su betaya bakcam eger sarmazsa eu, us a gecis yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 diyorum GOA'nın anuğa GOAyım diye desteklemiyorsunuz bgeni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abov mail geldi hemen :) Linkten gittim ok hersey tamam dedi ama oyuna girerkene (((o) diyo ve key mey sormadı hala log in mi olmam gerekiyor ilkin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 E şimdi yedikleri küfürler daha ayıp. Ayıp olmasın diye ticari anlaşma mı yapılır ya. Öhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Siteye Login durumdayım...Product key ' e basınca kısa sureliğine çalışmıyor özür dileriz felam diyorlar... Login olmak için;login ve password girdikten sonra birkaç kez login olmayı deneyin.Olmaz ise ; Siteyi kapayın yeniden açın...UZun uğraş sonucu login olma olasılığı yüksek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar